Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be Alex bir Galatasaraylı olarak saygı duyduğum tek Fenerbahçeliydin onuda harcadılar
  • Futbolunu pek sevmezdim, belki de kıskançlıktı bilemem Bir Galatasaraylı olarak, her zaman saygı duyduğum bir futbolcuydu. Bu şekilde gönderilmesi kesinlikle hoş olmadı, her anlamda örnekti.
  • Yazık oldu bu şekilde gitmemeliydi ALEX..
  • Alex'ın bu sekılde gıtmesıne cok uzuldum. Ne yazıkkı sadece Fenerbahce degıl, bızım kulupte (Beşiktaş) basta olmak uzere ınsanları cok kolay harcıyorlar. Rustu, Ibrahım Uzulmez ornegı.. Neyse konumuza gelecek olursak; adam gıbı adamdı. Rakıp takım taraftarının saygısını, sevgısını bu ulkede kazanmak cok zordur. Alex bunu basarmıstı. Yolun acık olsun efsane kaptan...
  • 3 tane fenerliyi severdim biri alex biri baroni biri de gokhan gonul alex gitti baronide gider bi tek gokhan kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artik derbide frikik olunca cok korkmam gozlerimi kapatmam yillardir anamizi aglatti herif bu sebepten sevindim gitmesine .. Ama allah aykut kocamani basimizdan eksik etmesin

• bari FORMASI müzeye kaldırılsın diyenler DESTEK VERSİN

ALEX'İN FORMASI MÜZEYE KALDIRILSIN
  • http://www.fanatik.com.tr/Heykeller-dikildigi-gibi-sokulur-de_3_Detail_34_278388.htm

Bu haber doğru mu acaba ?
    Doğruysa Hoca kaptanıyla bu şekilde konuşmamalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

bari FORMASI müzeye kaldırılsın diyenler DESTEK VERSİN

ALEX'İN FORMASI MÜZEYE KALDIRILSIN

Var zaten

• O kadar cok şey söylemek geliyor ki içimden. Zamanında Aziz Yıldırım'ı desteklediğim için utanır oldum. Rakip takım taraftarları istediklerini diyebilir bu yorumuma. Ama Alex gibi bir futbolcuya,İNSANA bu yapılmamalıydı. Şehitlerin adı yazılı tişört giyip evlatlarına istiklal marşını ezberleten bir ADAMA boyle karşılık verilmemeliydi.seni izlediğim için mutluyum Alex eger ileride bir evladım olursa kendi zamanimin efsanesini anlatacağım krALEX!!!!

• Herkese merhaba..
    Bugün bence sadece Fenerbahçe için değil Türk Futbol dünyası için de leke olacak birgün olduğunu düşünüyorum. Zira Avrupa'daki başarımız ! belli.. Elimizdeki düya standartlarındaki oyuncuları da böyle harcarsak , e zaten yerli oyuncuları gerektiği gibi oynatmıyorsun.. Örn. bizim takımlar ellerinde bir as kadro varken altyapıdan gelen oyuncular es geçiliyor. Bu şekilde kaç tane yıldız olabilecek oyuncumuzun kendini boşladığını futboldan soğuduğunu ben tahmin edemiyorum..

Her neyse konu bu değil ; Benim futbol ile alakam yok. Ama sorarsanız Beşiktaş sempatizanıyım. Lakin Fenerbahçe daha doğrusu Kralex için sözlerim olacak bugün.

1 ; Yönetim ve Alex konuşarak halledebilirlerdi , her futbolcunun sıkıntılı dönemleri olabilir. Bir takımı sadece paranla yönetemezsin , o ayrı bir meziyettir.
    2 ; A.Y. , Alex'ten önce Aykut'un takıma ne verdiğine bakmalıydı bence.
    3; Biz bu ülkeden Ribery'i gönderdik , gitti kral oldu.. Anelka'yı yolladık , gitti kral oldu.. Kralex'i de yolladık , onun ne olacağını merak ediyorum açıkçası..
    4 ; Biz bugün Türk kardeşliğini gördük , Fenerbahçe'li olan olmayan herkes aynı şeyi paylaşabiliyormuş demek ki.. Dolayısıyla Futbolda ( ve her yerde ) şiddete hayır..!!
    5 ; A.K. ; Heykelin sökülmesi önemli değil , insanlar o heykeli zaten kalbine çoktan dikmiş , ama sen görememişsin ayrı. Bu arada o heykel sökülünce yakınlarda olma da
    sana dikmesinler..!!
    6; FB taraftarı için bence gün birlik günüdür.. Taraftarlar olarak Sadece Kralex için değil takımları için harekete geçmeliler diye düşünüyorum.. Ancak yine şiddete hayır
    lafımı tekrarlıyorum. Zira " İntikam geçerli bir gerekçe değil , duygusal bir tepkidir. ( The Punisher'den bir replik )". FB taraftarının intikam duygusundan ziyade
    cezalandırma duygusuyla yaptırım uygulaması gerekir diye düşünüyorum.. Yani gidip stadınıza zarar vermek gibi bir saçmalık yapmayın bence.. Sizin bilet paranızla
    alınıyor onlar.. Kendi evinize zarar veremezsiniz.. Bu tepki bütün dünyaya ders olacak nitelikte olmalı diye düşünüyorum.. Umarım bu konuda yetenekli organizatörler
    vardır..
    7 ; Son olarak Fenerbahçe taraftarına kendi müteessirlerimi iletiyorum.. Türk Futbolunun başarısı adına , inş gelecek FB adına daha iyi olur..

Küçüklere sevgi büyüklere saygılar.. Selim..

• Alex tüm takım taraftarları tarafından omuzlar üzerinde gönderilen ilk ve tek futbolcu olmak üzere. Beşiktaşlı olarak fenerbahçeden nefret etsem de Alex'i seviyorum. Böyle olamamalıydı, aziz yıldırım ve aykut kocaman kendi sonlarını hazırladılar, farkındalar mı acaba.
  • düşündükçe ben bile üzülüyorum fenerlilerin halini düşünemiyorum allah kolaylık versin
  • Herkese merhaba..
    Bugün bence sadece Fenerbahçe için değil Türk Futbol dünyası için de leke olacak birgün olduğunu düşünüyorum. Zira Avrupa'daki başarımız ! belli.. Elimizdeki düya standartlarındaki oyuncuları da böyle harcarsak , e zaten yerli oyuncuları gerektiği gibi oynatmıyorsun.. Örn. bizim takımlar ellerinde bir as kadro varken altyapıdan gelen oyuncular es geçiliyor. Bu şekilde kaç tane yıldız olabilecek oyuncumuzun kendini boşladığını futboldan soğuduğunu ben tahmin edemiyorum..

Her neyse konu bu değil ; Benim futbol ile alakam yok. Ama sorarsanız Beşiktaş sempatizanıyım. Lakin Fenerbahçe daha doğrusu Kralex için sözlerim olacak bugün.

1 ; Yönetim ve Alex konuşarak halledebilirlerdi , her futbolcunun sıkıntılı dönemleri olabilir. Bir takımı sadece paranla yönetemezsin , o ayrı bir meziyettir.
    2 ; A.Y. , Alex'ten önce Aykut'un takıma ne verdiğine bakmalıydı bence.
    3; Biz bu ülkeden Ribery'i gönderdik , gitti kral oldu.. Anelka'yı yolladık , gitti kral oldu.. Kralex'i de yolladık , onun ne olacağını merak ediyorum açıkçası..
    4 ; Biz bugün Türk kardeşliğini gördük , Fenerbahçe'li olan olmayan herkes aynı şeyi paylaşabiliyormuş demek ki.. Dolayısıyla Futbolda ( ve her yerde ) şiddete hayır..!!
    5 ; A.K. ; Heykelin sökülmesi önemli değil , insanlar o heykeli zaten kalbine çoktan dikmiş , ama sen görememişsin ayrı. Bu arada o heykel sökülünce yakınlarda olma da
    sana dikmesinler..!!
    6; FB taraftarı için bence gün birlik günüdür.. Taraftarlar olarak Sadece Kralex için değil takımları için harekete geçmeliler diye düşünüyorum.. Ancak yine şiddete hayır
    lafımı tekrarlıyorum. Zira " İntikam geçerli bir gerekçe değil , duygusal bir tepkidir. ( The Punisher'den bir replik )". FB taraftarının intikam duygusundan ziyade
    cezalandırma duygusuyla yaptırım uygulaması gerekir diye düşünüyorum.. Yani gidip stadınıza zarar vermek gibi bir saçmalık yapmayın bence.. Sizin bilet paranızla
    alınıyor onlar.. Kendi evinize zarar veremezsiniz.. Bu tepki bütün dünyaya ders olacak nitelikte olmalı diye düşünüyorum.. Umarım bu konuda yetenekli organizatörler
    vardır..
    7 ; Son olarak Fenerbahçe taraftarına kendi müteessirlerimi iletiyorum.. Türk Futbolunun başarısı adına , inş gelecek FB adına daha iyi olur..

Küçüklere sevgi büyüklere saygılar.. Selim.., undefined

• aziz ve aykut olduğu müddetçe fenerbahçe benim için yok artık.

• Seni özleyeceğiz büyük kaptan...

• yazik gercekten yazik.. Bu aykut ve aziz ikilisi bu takimdan gitmedikleri surece ben donduruyorum verdigim destegi.. Cok ayip edildi cok

• Basarisizligin bedeli kaptana kesildi. Amele baskan beceriksiz aykut siz bittiniz.

• Besiktasliyim ama üzüldüm Alex'in gitmesine. Türk futbolundan zeki, cevik ve ahlakli bir sporcu gecti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptan a ayıp ettiler; yaşı ilerlemiş olsada takımın en iyi oyuncusydu, anlamadığım Volkan ile kavga niye. Volkan da gitmesinde ön ayak mı oldu. Oooof offf Aykut sene sonunu göremez diyorum beyler, kendi ipinide çekti, şampiyon olsakda bu unutulmaz. Başkan konusunda sizinle aynı fikirde değilim...
    Teşekkürler ve Başarılar ALEX...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.