Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heykeli dikilen bir futbolcu böyle gönderilmemeliydi..Türk misafir perverliğine hiç yakışmadı..sen fenerbahce tarihine geç ama bu şekilde gönderil..neyseki vefalı fenerbahçe taraftarı büyüklüğünü gösterip bir nebze olsun gönül aldı..
  • Allah belanı versin aziz yıldırım senin ve senin gibilerin.
  • twitterda bir fotograf gordum alexin evinin onunden paylasmislar gs,fb,bjk formali 3 kisi yanyana.

bir de diyorlar ki bi galatasarayli olarak neden uzuluyorsun alexin gitmesine, tamam bir gsli olarak sevinebilirim ama bi futbolsever olarak nasi sevineyim ki? boyle butun takim taraftarlarinin saygisini toplamis, su gunlerde bile onlari yanyana durdurabilen, kendisiyle alakasiz olmasina ragmen ortak bir tepki koydurtabilen bir futbolcunun gonderilis sekline bak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık ettiler adama... Birinin ipi çekilmesi gerekiyordu oda Alex oldu... Sırf aykut rekorunu geçilmemesi için alexi yedi... Ayriyetten fenerli arkadaşlar dua edinde şu 3 maçta kötü sonuç alınsın ve aykut gitsin... Galatasaray maçındada Azizi uğurlarsınız hem Fenerbahçe hemde Türk futbolu kurtulur bu ve bunun gibi adamlardan...
  • herşeyi bildiğimizi sanıp burdan adamları karalamak doğru bir şey değil. basına açıklanmayan kim bilir ne olaylar var kendi aralarında. ama ne olursa olsun alexi ne kadar çok sevsem de takıma ve türk futboluna çok katkı sağladığını düşünsem de oyundan çıkarılan bir oyuncunun yeri trübün değil yedek kulübesidir (bu davranışı tüm taraftarın önünde teknik direktörü küçük düşürür) gerekli ceza verilmelidir sonucu ne olursa olsun hatta takımdan ayrılmak bile... bunu yapan futbolcu resmen teknik direktörüne küfr etmiş gibi sayılır. bu davranışı affedilemez.
  • Kaptan hiç gemisini terk eder mi?

Twitterda gördüm. Yorumlar her şeyi anlatıyor fazla lafa gerek yok...
  • Bende Fenerli değilim ve üzüldüm Tabiki ancak artık Alex'e yol verme zamanı yaklaştı guzel olmadı ama hangi ayrılık guzelki ? Birde yedek kulübesine degil tribüne gitmesi Marsilya macından sonra mutlu gözükmesi birde Aziz yıldırım ve Aykut Kocaman'ın degil alexin heykelinin dikilmesi bunu hazırladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımda hep bu görüntün kalacak DOKTOR!

Gelecekte olası başarıların pek bi önemi yok artık benim için,
    Sevinçler hep eksik kalacak artık, hep yarım..

Futbolu hırsların ve paranın kurbanı yaptılar,
    farklı takım tutan kardeşleri kavga ettirdiler,
    kendi kendimize mağlup ettirdiler bizi hep.

Yeri geldi bizden daha çok sahip çıktın bayrağa, vatana, değerlere,
    İnan senin kadar olamadık DOKTOR.

Tek bir formam var, kimsenin ismini yazmaya cesaret edemediğim, kendi ismimi bile,
    orda artık sen olacaksın DOKTOR.

O stadın yanından her geçişimde veya gördüğümde,
    FENERBAHÇE'yi duyduğumda,
    armayı gördüğümde,
    uyuduğumda - uyandığımda,
    takım her sahaya çıktığında,
    her köşe vuruşunda,
    her duran topta, frikikte
    o açık kalan yarama tuz basacaklar DOKTOR!

söyle DOKTOR Allah aşkına söyle,
    yaralarımızı kim saracak artık?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

aziz yıldırım ve aykut kocamanın kesinlikle bittiği gündür bugün taraftar gözünde

+ 1

• Lube Ayar gibi bir kaç yönetim yalakası hala yalakalık yapmaya devam ediyorlar. Gerçekten bu kirli zihniyetten kurtulması lazım Fenerbahçenin. Alex bu şekilde gönderildi ama bir gün başka bir göreve yine omuzlar üstünde getirilecektir. Bu gün Alex'i gönderenlerin o gün geldiğinde kulüpten içeri giremeyecek durumda olacaklarını umuyorum. Bir Beşiktaşlı olarak uzun zamandır yönetimin kirli işlerini Fenerbahçeli arkadaşlara söylediğimde bana düşman gözüyle bakıyorlardı. Şimdi anlamışlardır bunların tek dertlerinin kendi çıkarları olduğunu.
  • Alex'in mektubu diye bir yazı dolaşıyor ortalıkta. Bunu kendisi mi yazmış? Kaynak nedir bilgii sahibi olan var mı?

Beşiktaş taraftarı biri olarak. Alex'in bu kadar çok seviliyor olmasının ilk sebebi karakteridir sonra futbolu gelir. Adam gibi adam, profesyonel bir oyuncu. Kendisine böyle bir son çizenler gerçekten ayıp etti ama mantıklı düşünüldüğünde (Aziz başkanı kişilik olarak sevmesemde) başkanları doğru bir karar vermiştir ama böyle bir final olmadı.

Gerçi hak ettiği finali taraftarı fazlasıyla verecek gibi görünüyor.
  • Vay be kaptan..

Kadıköy'de bize karşı attığın frikik golü hala gözümün önünde... Seni canlı olarak seyrettiğim için kendimi şanslı sayıyorum.

Umarım bundan sonraki hayatın istediğin gibi olur.. Zira bizim insanımız efsaneleri çabucak siler..
  • keşke çıkıp evet şike yaptım deseydin aziz. emin ol yinede seni destekleyecek, "en azından adam dürüst" diyecek ve sana gururlu bir şekilde veda etme imkanı saglayacak taraftar bulabilirdin. ama alex gibi bir adama, sadece futbolcu değil ADAM gibi ADAMA şunu yaptın ya şu saatten sonra aykutcuğunla şampiyonlar ligini nağmalup kazansan gözümde zerre değerin yok. bunları bir galatasaraylı olarak değil bir futbol sever olarak söylüyorum. yatacak tek bir yerin var oda metris ceza evi aziz!!! fenerbahce tarihi seni basarılarınla yada şike yapmanla değil alex i bu şekilde göndermenle anacak !
  • Alex in bu şekilde gitmesi futbolu seven herkes için üzücü olmuştur.
    Türkiye ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcuların başında gelir
  • Arkadaşlar hepimiz üzgünüz. 8 yıldır bizlere ne maçlar kazandıran büyük kaptanın böyle gönderilişine dayanabilmek çok da mümkün değil ancak şapkayı önümüze koyup olanları bir kez daha gözden geçirmemiz lazım.

Alex, maalesef değişime ayak uyduramadı. Değişim sancılı olur tıpkı her devrimin sancılı olduğu gibi. Alex'in bu süreçte çıkıp takım içerisinde abiliğini yapıp, gerektiğinde kulübede oturup arkadaşlarını motivasyon vermeyi bilmesi lazımdı. Maalesef Alex bunu yapamadı. Twitter üzerinden medyaya sürekli malzeme verdi, aile içinde yaşananların dışarı taşınmasına ve kulübün sarsıntılı bir sürece girmesinde başrol oynadı. Olaylar durulur gibi oldu ama sonradan da çıkıp kaptan olmasına rağmen "üç kulüp benimle ilgileniyor" diyerek açıklamalarda bulundu. Bu bir kaptana yakışacak söylem midir ? Sen bil, başkan bilsin, Aykut Kocaman bilsin ama medya üzerinden bunu neden yayıyorsun? Arkasından gelen maçtan alındıktan sonra tribüne çıkması ise bardağı taşıran son damla oldu. Kısacası maalesef bu çıkışlar kulübe ciddi zararlar verdi.

Keşke büyük kaptan böyle çıkışlar yapmasaydı, medyaya malzeme vermeseydi, değişim sürecine ayak uydurup Fenerbahçe'nin geleceğine yatırım yaparak "büyük kaptanlığını" konuştursaydı.

Ancak ne olursa olsun onu en güzel şekilde uğurlayacağız. Her şey için teşekkürler Kaptan...

• Alex sevilerek ayrıldı, diğerleri münasip yerlerine tekme yiyerek gidecekler !

Alex geri gelecek, bu forma için tekrar savaşacak, oyuncu olarak değil belki takımın sorumlusu olarak, ama Aykut ve Aziz Yıldırım bir daha bu stadın önünden bile geçemeyecekler !

Keşke içeriden çıkmasaydın Aziz Yıldırım, Aykutla beraber yatsaydınız.
  • İğrenç bir durum. Evlat acısı gibi koyar adama.
  • Ayıp ettiler kaptana
  • Aklımdan 1 saniye bile çıkmıyor kaptan gece rüyamda da gördüm.Allah azizle aykuta gün yüzü göstermesin

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.