Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NIQO

Fenerbahçe tarihinde en çok gol atan futbolcu Aykut Kocaman ve bu rekorun Alex tarafından egale edilmesine sadece 4 gol kalmıştı. Ne acı tesadüftürki 4 gol kala Alex, Kocaman tarafından gönderildi.

Gol kralı olarak tarihe geçen Kocaman bu sefer en ağır acıyı yaşatan adam olarak tarihe geçti, teşekkürler Aykut Kocaman !

100sene sonra bu tablo böyle kalsa, 1.aykut 2.alex deseler bile herkes bugünü hatırlayacak, aykut alexin önünü kesti gerçek birinci alex diyecekler..
  • Bir Gs'li olarak efsane KRALEX'i paspas etti türk futbolunun yüz karası aziz..
  • Yanlız bunu Alex mi yazdı bilmem ama benim bile gözüm doldu boğazım düğümlendi :(

Alex yazmış:
    Biraz sonra uçağa bineceğim. O dakikadan sonra, Brezilya size uzak, Türkiye bana yakın olacak. Evet, birazdan peronda yavaş adımlarla yürüyeceğim. Önce arkama bakmak istemeyeceğim, gözlerimle savaşacağ
    ım. Çok kısa sürecek. İlk adımda yenileceğim. Başımı arkaya çevirdiğimde milyonları görmek, milyonlarca sevgiyi bırakıp gitmek zor olacak, olmalı.

Dianne’ya sesleneceğim çok kısık sesle. ‘Bak diyeceğim, bak neleri bırakıyoruz…’ Dianne’a gülümseyecek bana. Sıcak bir öpücük kondurabilir o anda, belki hiçbir şey yapmaz. Öylece beklerim ben yine. Bu aşkı ona söylemezsem, buradan nasıl giderim. Sonra kızlarımı kucağıma alacağım, bavulumu bırakıp. Onlar ağlayacaklar. Seviyorlarsa babamı bu kadar, neden gidiyoruz? diyecekler… Susacağız eşimle. Cevap veremeyeceğiz. Kızacağız kendimize. Bir el yükselecek başımdan yukarı. Hüzün kokacak baştan sona. O el hiç inmek istemeyecek. Hep veda sürsün, gitmek anlamını yitirsin ve unutalım bu terkedişi dileyecek. Arkamı o bayrağa dönmek olacak en zoru. Eli yere indirdiğimde, hızlıca hareket etmeliyim. Birkaç saniye daha beklersem, önce kızlarımı salacağım geriye. Sonra biz yürüyeceğiz Fenerbahçe’ye… İçimden sayacağım tek tek. Ve o an da ayaklarımı çok şık bir hareketle uçağa doğru çevireceğim. Dayanamacağım. Çökmek isteyecek dizlerim. Karıma tutunacağım, kızlarıma dua edeceğim…

Arkadaki şarkıları bırakmak en zoru, en acı vereni bu olacak. Duymak isteyip, bekleyemeyeceğim mesela. Her haftasonu sevemeyeceğim tekrardan. Şükrü Saraçoğlunda gol sevinci yaşamaktan öte, bir taraftarı dünyanın en mutlu insanı yapamayacağım… Üzülüyorum. Kapılar açılacak birazdan. Beklemekte fayda var az daha.

Birkaç sene kaldı bu sahneyi yaşatmaya size. Duygularımı tahmin edemezsin büyük Fenerbahçe taraftarı. Sizden ayrılmayı düşünmek, aile fertlerinden birini kaybetmek gibi olacak, olmalı. Ama daha var, o şık hareketi yapmaya daha süre, o ellerin kaldıracağı kupalar var.ALEX DE SOUZA

• quote:

Orijinalden alıntı: xolo

Herkese merhaba..
    Bugün bence sadece Fenerbahçe için değil Türk Futbol dünyası için de leke olacak birgün olduğunu düşünüyorum. Zira Avrupa'daki başarımız ! belli.. Elimizdeki düya standartlarındaki oyuncuları da böyle harcarsak , e zaten yerli oyuncuları gerektiği gibi oynatmıyorsun.. Örn. bizim takımlar ellerinde bir as kadro varken altyapıdan gelen oyuncular es geçiliyor. Bu şekilde kaç tane yıldız olabilecek oyuncumuzun kendini boşladığını futboldan soğuduğunu ben tahmin edemiyorum..

Her neyse konu bu değil ; Benim futbol ile alakam yok. Ama sorarsanız Beşiktaş sempatizanıyım. Lakin Fenerbahçe daha doğrusu Kralex için sözlerim olacak bugün.

1 ; Yönetim ve Alex konuşarak halledebilirlerdi , her futbolcunun sıkıntılı dönemleri olabilir. Bir takımı sadece paranla yönetemezsin , o ayrı bir meziyettir.
    2 ; A.Y. , Alex'ten önce Aykut'un takıma ne verdiğine bakmalıydı bence.
    3; Biz bu ülkeden Ribery'i gönderdik , gitti kral oldu.. Anelka'yı yolladık , gitti kral oldu.. Kralex'i de yolladık , onun ne olacağını merak ediyorum açıkçası..
    4 ; Biz bugün Türk kardeşliğini gördük , Fenerbahçe'li olan olmayan herkes aynı şeyi paylaşabiliyormuş demek ki.. Dolayısıyla Futbolda ( ve her yerde ) şiddete hayır..!!
    5 ; A.K. ; Heykelin sökülmesi önemli değil , insanlar o heykeli zaten kalbine çoktan dikmiş , ama sen görememişsin ayrı. Bu arada o heykel sökülünce yakınlarda olma da
    sana dikmesinler..!!
    6; FB taraftarı için bence gün birlik günüdür.. Taraftarlar olarak Sadece Kralex için değil takımları için harekete geçmeliler diye düşünüyorum.. Ancak yine şiddete hayır
    lafımı tekrarlıyorum. Zira " İntikam geçerli bir gerekçe değil , duygusal bir tepkidir. ( The Punisher'den bir replik )". FB taraftarının intikam duygusundan ziyade
    cezalandırma duygusuyla yaptırım uygulaması gerekir diye düşünüyorum.. Yani gidip stadınıza zarar vermek gibi bir saçmalık yapmayın bence.. Sizin bilet paranızla
    alınıyor onlar.. Kendi evinize zarar veremezsiniz.. Bu tepki bütün dünyaya ders olacak nitelikte olmalı diye düşünüyorum.. Umarım bu konuda yetenekli organizatörler
    vardır..
    7 ; Son olarak Fenerbahçe taraftarına kendi müteessirlerimi iletiyorum.. Türk Futbolunun başarısı adına , inş gelecek FB adına daha iyi olur..

Küçüklere sevgi büyüklere saygılar.. Selim.., undefined

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Verildi mi bilmiyorum ama. Aşağıdaki fotoğraf Alex'in evinin önünden. Çok futbolcuya nasip olmamıştır bu. Alex taraflı tarafsız bütün futbolseverin sevgisini kazanmış bir adamdı. İlk defa bir yabancı futbolcu giderken ortalık bu kadar kaynıyor. "Alex efsane değildi" diyen Aziz Yıldırım oturup bir daha düşünsün.

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)

Evet işte Aziz beyin görmediği buydu..

Alexe efsane değil diyerek itibarsızlaştırmaya çalışmakta neyin nesi?
    Futbolcuyu Başkanlar değil Taraftarlar efsane eder veya etmez.Bunu söylemek sana düşmez..Taraftar Alexi efsane olarak tanımlayıp,cebinen para verip heykelini yaptırdıysa sana düşen sadece alkışlamak olur..

Dünden beri okuduğum forumlar,sözlüklerdeki Galatasaraylı,Beşiktaşlı,Trabzonsporlu ve futbolu gerçekten seven herkesin tek ortak noktası Alexin iyi bir futbolcu ve düzgün bir adam olduğu..Kaç futbolcu geldi geçti bu ülkeye kime nasip olmuş böylesine bir sevgi ve ilgi?

Alex gidecekti zaten hepimiz biliyorduk bunu.Tepkimiz böyle aforoz edilir gibi gönderilmesine..

Arkadaşlar çok güzel açıklamış olayı

• Gitmesi kesindi ama keşke böyle olmasaydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exchange

Yanlız bunu Alex mi yazdı bilmem ama benim bile gözüm doldu boğazım düğümlendi :(

Alex yazmış:
    Biraz sonra uçağa bineceğim. O dakikadan sonra, Brezilya size uzak, Türkiye bana yakın olacak. Evet, birazdan peronda yavaş adımlarla yürüyeceğim. Önce arkama bakmak istemeyeceğim, gözlerimle savaşacağ
    ım. Çok kısa sürecek. İlk adımda yenileceğim. Başımı arkaya çevirdiğimde milyonları görmek, milyonlarca sevgiyi bırakıp gitmek zor olacak, olmalı.

Dianne’ya sesleneceğim çok kısık sesle. ‘Bak diyeceğim, bak neleri bırakıyoruz…’ Dianne’a gülümseyecek bana. Sıcak bir öpücük kondurabilir o anda, belki hiçbir şey yapmaz. Öylece beklerim ben yine. Bu aşkı ona söylemezsem, buradan nasıl giderim. Sonra kızlarımı kucağıma alacağım, bavulumu bırakıp. Onlar ağlayacaklar. Seviyorlarsa babamı bu kadar, neden gidiyoruz? diyecekler… Susacağız eşimle. Cevap veremeyeceğiz. Kızacağız kendimize. Bir el yükselecek başımdan yukarı. Hüzün kokacak baştan sona. O el hiç inmek istemeyecek. Hep veda sürsün, gitmek anlamını yitirsin ve unutalım bu terkedişi dileyecek. Arkamı o bayrağa dönmek olacak en zoru. Eli yere indirdiğimde, hızlıca hareket etmeliyim. Birkaç saniye daha beklersem, önce kızlarımı salacağım geriye. Sonra biz yürüyeceğiz Fenerbahçe’ye… İçimden sayacağım tek tek. Ve o an da ayaklarımı çok şık bir hareketle uçağa doğru çevireceğim. Dayanamacağım. Çökmek isteyecek dizlerim. Karıma tutunacağım, kızlarıma dua edeceğim…

Arkadaki şarkıları bırakmak en zoru, en acı vereni bu olacak. Duymak isteyip, bekleyemeyeceğim mesela. Her haftasonu sevemeyeceğim tekrardan. Şükrü Saraçoğlunda gol sevinci yaşamaktan öte, bir taraftarı dünyanın en mutlu insanı yapamayacağım… Üzülüyorum. Kapılar açılacak birazdan. Beklemekte fayda var az daha.

Birkaç sene kaldı bu sahneyi yaşatmaya size. Duygularımı tahmin edemezsin büyük Fenerbahçe taraftarı. Sizden ayrılmayı düşünmek, aile fertlerinden birini kaybetmek gibi olacak, olmalı. Ama daha var, o şık hareketi yapmaya daha süre, o ellerin kaldıracağı kupalar var.ALEX DE SOUZA

Bu tür ajitasyonlarla hala Fenerbahçe'ye zarar vermeye devam ediyor ama bunlarla ancak liseli lümpenleri kandırır. Fenerbahçe'nin önündeki engeller bir bir kalkıyor şimdi de sıra diğer çıbanlarda, oynamak istemeyenlerde, yüreksizlerde, bunların arasında benim Kasımpaşa maçında sahada bilfiil gördüğüm üç isim daha var; Stoch, Christian(bunu zaten biliyoruz önceden) ve Gökhan Gönül.

• ALLAH BELANI VERSIN AZIZ YILDIRIM VE YANDAŞLARI
  • Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: Shady

Arkadaşlar hepimiz üzgünüz. 8 yıldır bizlere ne maçlar kazandıran büyük kaptanın böyle gönderilişine dayanabilmek çok da mümkün değil ancak şapkayı önümüze koyup olanları bir kez daha gözden geçirmemiz lazım.

Alex, maalesef değişime ayak uyduramadı. Değişim sancılı olur tıpkı her devrimin sancılı olduğu gibi. Alex'in bu süreçte çıkıp takım içerisinde abiliğini yapıp, gerektiğinde kulübede oturup arkadaşlarını motivasyon vermeyi bilmesi lazımdı. Maalesef Alex bunu yapamadı. Twitter üzerinden medyaya sürekli malzeme verdi, aile içinde yaşananların dışarı taşınmasına ve kulübün sarsıntılı bir sürece girmesinde başrol oynadı. Olaylar durulur gibi oldu ama sonradan da çıkıp kaptan olmasına rağmen "üç kulüp benimle ilgileniyor" diyerek açıklamalarda bulundu. Bu bir kaptana yakışacak söylem midir ? Sen bil, başkan bilsin, Aykut Kocaman bilsin ama medya üzerinden bunu neden yayıyorsun? Arkasından gelen maçtan alındıktan sonra tribüne çıkması ise bardağı taşıran son damla oldu. Kısacası maalesef bu çıkışlar kulübe ciddi zararlar verdi.

Keşke büyük kaptan böyle çıkışlar yapmasaydı, medyaya malzeme vermeseydi, değişim sürecine ayak uydurup Fenerbahçe'nin geleceğine yatırım yaparak "büyük kaptanlığını" konuştursaydı.

Ancak ne olursa olsun onu en güzel şekilde uğurlayacağız. Her şey için teşekkürler Kaptan...

Hiçbir taraftar Alex in sene sonunda gitmesine laf etmez. Sorun Alex gibi bir adamın böyle apar topar önce kadro dışı bırakılması ve adamın gitmeye zorlanması. Bunun iş kanununda adı mobing dir. Psikolojik baskı ile çalışanı yıldırmak. Etik bir durum değildir. 8 yıl size hizmet vermiş, tarihinizde göremediğiniz bir başarının mimarı olmuş adamı böyle göndermezsiniz. Düzgün olanı bu değildir.

duygularıma tercüman olmuşsun böyle gönderilmesi çok büyük bir ayıp

• Bugün TT Arena'da Alex'in resmi açılıcak
  • Bir Bursasporlu olarak Alex'in FB'den gitmesine üzüldüm,
    Türkiye'de her zaman olduğu gibi bir olay oldu önce baş tacı edildi sonra topa tutuldu. çok yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtoztrk

Bugün TT Arena'da Alex'in resmi açılıcak

kaynak? çok güzel bir jest olur yapılırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Verildi mi bilmiyorum ama. Aşağıdaki fotoğraf Alex'in evinin önünden. Çok futbolcuya nasip olmamıştır bu. Alex taraflı tarafsız bütün futbolseverin sevgisini kazanmış bir adamdı. İlk defa bir yabancı futbolcu giderken ortalık bu kadar kaynıyor. "Alex efsane değildi" diyen Aziz Yıldırım oturup bir daha düşünsün.

Evet işte Aziz beyin görmediği buydu..

Alexe efsane değil diyerek itibarsızlaştırmaya çalışmakta neyin nesi?
    Futbolcuyu Başkanlar değil Taraftarlar efsane eder veya etmez.Bunu söylemek sana düşmez..Taraftar Alexi efsane olarak tanımlayıp,cebinen para verip heykelini yaptırdıysa sana düşen sadece alkışlamak olur..

Dünden beri okuduğum forumlar,sözlüklerdeki Galatasaraylı,Beşiktaşlı,Trabzonsporlu ve futbolu gerçekten seven herkesin tek ortak noktası Alexin iyi bir futbolcu ve düzgün bir adam olduğu..Kaç futbolcu geldi geçti bu ülkeye kime nasip olmuş böylesine bir sevgi ve ilgi?

Alex gidecekti zaten hepimiz biliyorduk bunu.Tepkimiz böyle aforoz edilir gibi gönderilmesine..

Alex efsane değildir sözünü hatırladıkça delirecek gibi oluyom

sözlesin bakalım aziz bey, aktif futbolcuyken heykeli dikilen ve hatta taraftarın kendi topladıkları paralarla kendilerinin diktikleri başka bir futbolcu varmıymış. tüm takım taraflarlarının gözlerini doduracak seviyeye getiren başka bir futbolcu varmıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

quote:

Orijinalden alıntı: frhtoztrk

Bugün TT Arena'da Alex'in resmi açılıcak

kaynak? çok güzel bir jest olur yapılırsa

Futbol adına mükemmel bir hamle olur.
  • Vay be.. Koskoca Alex devrinin böyle haince sonlandırılacağı hiç aklıma gelmezdi. Böylesine büyük taraftar desteğini arkasına almış, taraftarın sevgisini, rakip takım taraftarlarının saygısını kazanmış kaç tane oyuncu geldi ki Türkiye'ye?

Ben bir fanatik Galatasaray'lı olarak çok üzüldüm; gerçek Fenerbahçelileri düşünemiyorum.

Fenerbahçe'li arkadaşlar; yönetimin tebaası olmayın, bunun hesabını sorun.

Güle güle büyük Alex.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Vay be.. Koskoca Alex devrinin böyle haince sonlandırılacağı hiç aklıma gelmezdi. Böylesine büyük taraftar desteğini arkasına almış, taraftarın sevgisini, rakip takım taraftarlarının saygısını kazanmış kaç tane oyuncu geldi ki Türkiye'ye?

Ben bir fanatik Galatasaray'lı olarak çok üzüldüm; gerçek Fenerbahçelileri düşünemiyorum.

Fenerbahçe'li arkadaşlar; yönetimin tebaası olmayın, bunun hesabını sorun.

Güle güle büyük Alex.

Alex'i rakip olarak bile izlemesi iyiydi
  •  Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)

Yazık oldu. ben bile üzülüyorum Fenerbahçeli arkadaşların artık birşeyleri gördüğünü tahmin ediyorum. Umarım artık uyanırsınız Uykunuzdan
  • Maria'nın sınıf arkadaşları...

Alex de Souza: Ne yapacağım bilmiyorum, Brezilya'ya gittiğimizde çocuklarım eve dönelim diye ağlıyorlar.
  • Aziz Yıldırım için binlerce kişi ile sokağa dökülen Fener taraftarı Alex için hiçbirşey yapmadan durucak mı?
  • Türkiyede harcanmayan adam mı var sanki
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.