Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar kişi yırtındı aziz aziz diye o kadar kişi savundu bu adamı. Bir laf vardır acırsan yetime döner koyar g*** diye. Aynı o hesap oldu işte. Bir Galatasaraylı olarak gerçekten çok üzüldüm. Alex gibi bir futbolcu gidecekse bu şekilde olmamalıydı.
  • Ya çocuklarına ayrı bir üzüldüm şimdi, Aziz ve Aykut Allah sizi kahretsin.
  • Alex 2 sene daha Brezilya'da top koşturacak. Ailesi burada yaşayacak. Böyle bir imkan var mıdır? Artık resmen bizden biri oldular. Alex Türk pasaportu da alabiliyor sanırım. 2 sene sonra futbolu da bırakıp Türkiye'de yaşasınlar. Alex'i teknik direktör veya sportif direktör olarak istemeyecek takım Türkiye'de çok azdır bence. Çocukları için de iyi olan bu. Türk gibi yetiştiler
  • Sezon 2010-2011. Şike ile şampiyonluk.
    Sezon 2011-2012. Aziz hapiste. Aykut kendi kararlarını kendi vererek, Aziz'in müdahelesi olmadan, yinede
    2. yaptı. ( Burada Aykut'u övmüyorum, Aykut zerre umrumda değil.)

Sezon 2012-2013. Aziz içerden çıktı, takımın sahibiymiş gibi tavırlar aldı. Aykut Aziz'in kuklası oldu. Aykut'u koruyan Aziz, Alex efsanesini, kendi yarattığı bütün sorunları Alex'e yıkarak, bir çırpıda sildi.

Bu kulüpten gitmesi gerekenler : Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Henri Bienvenu,Mehmet Topuz, Bekir İrtegün.
  • Bir Beşiktaşlı olarak Alex siz bir Fenerbahçe bana çok tuhaf geliyor 8 Senedir bu adamın ismine alışmıştı kulaklarımız Bu adamın gidişiyle FB daha iyi olacak gitti adam ee ne olacak şimdi bu takım uçuşa mı geçecek Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım hiç sağa sola dönmeyin aynaya bakmanız yeterli asıl suçlu karşında
  • Alex'in videolarını izlemeye, adını duymaya gelemiyorum. Ağlayacak gibi oluyorum, bu muameleyi ona layık görenler bunun hesabını verecekler, er yada geç.
  • Artık derbiler 0-0 başlayacak.
  • Alexin gitmesi bizim açımızdan iyi ama karakterli adamdı yinede üzüldüm futbolcu diyebileceğim sayılı kişilerden ve cok akıllı oynuyordu derbilerde
  • Harcadilar adami. Gs li olarak ben bile uzuldum. Bu aykut ve azizden ne zaman kurtulacaksiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

Harcadilar adami. Gs li olarak ben bile uzuldum. Bu aykut ve azizden ne zaman kurtulacaksiniz?

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Saatlik uykuyla ayaktayım ve Alex De Souza ya yapılan açık söylemek gerekirse çok koydu bana. Böyle gitmesine çok üzüldüm. Bare Alexi düşünmüyorsun çocuklarını düsün bu kadar mı geri kafalısın. Gözûme uyku girmedi yapılanlardan. Aziz için ayaklananlar bu sefer Alex için de ayaklanır umarım. Hıı ama şöyle bir şey düşünüyorum. Madem yönetim Alexi kovdu bundan sonraki maçlarda iyi oynasın bu takım o zaman. Seyirci cezamızın sona ermesine ne kadar kaldı bilmiyorum ama, ceza bitene kadar oynanacak maçlarda kesinlikle galibiyet BEK-Lİ-YO-RUM.
    Eğer iyi oynamazsa takım ceza bitince tezahüratlarada razı olacaklar ya da gidecekler

• Çok üzüldüm. Hangi takıma gidecek belli mi? belkide Gs li olur...
  • ben gönderiliş biçimine taktım arkadaş..kaptanımız canımız ciğerimiz... bunların farkındaydılar,deyim yerindeyse yaralı parmağa işediler..inşallah kendilerinin gidişi daha beter olur..çok yazık ettiler kaptanımıza..biz seni fb başkanısın diye destekledik,unutmayınki bu taraftar adamı vezir de eder rezilde..
  • bence Türkiyeye gelmiş en başarılı futbolcudur. fenerbahçe 10 yılda ne kazandıysa çoğunda onun payı vardır. tamam yaşlanabilir koşmayabilir ama uygun bir şekilde bunu halledebilirdi fener. fb li olmayanların gözünde de efsane olmuş bir oyuncu. bazı maçları tek başına aldı resmen. çok ayıp adamın çocukları burda büyüdü resmen yapına çok ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Maria'nın sınıf arkadaşları...

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)

Alex de Souza: Ne yapacağım bilmiyorum, Brezilya'ya gittiğimizde çocuklarım eve dönelim diye ağlıyorlar.

büyük olan çocuğu sanırım 8 yaşında ve alex zamanında fb ye bir yıl geç gelmek zorunda kalmıştı, ilk geleceği sezon eşi hamile olduğu için doğumu beklemiş ve bir yıl gecikme ile fb ye gelmişti.

bu demek oluyo ki iki çocuğu da kendilerini bildiklerinden beri türkiye de yetişmiş durumdalar. yani brezilya yı garipseyip buraya ev demeleri gayet doğal bu durumda.

• Aykut Kocaman tamamen mantıksız oyun kurup yönetiyor, buna itiraz eden Alex'i harcayıp kenara itiyor. Birde yetmezmiş gibi Aziz Yıldırım tutup Aykut Kocamanı destekliyor.
    Aziz Yıldırım'ı desteklediğime bin pişman oldum, şu adamı alın geri içeri.
    Bu arada Aykut oynadığı zamanlar çok hoşuma giderdi ama her oyuncu teknik direktör olamıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhuntgen

quote:

Orijinalden alıntı: exchange

Yanlız bunu Alex mi yazdı bilmem ama benim bile gözüm doldu boğazım düğümlendi :(

Alex yazmış:
    Biraz sonra uçağa bineceğim. O dakikadan sonra, Brezilya size uzak, Türkiye bana yakın olacak. Evet, birazdan peronda yavaş adımlarla yürüyeceğim. Önce arkama bakmak istemeyeceğim, gözlerimle savaşacağ
    ım. Çok kısa sürecek. İlk adımda yenileceğim. Başımı arkaya çevirdiğimde milyonları görmek, milyonlarca sevgiyi bırakıp gitmek zor olacak, olmalı.

Dianne’ya sesleneceğim çok kısık sesle. ‘Bak diyeceğim, bak neleri bırakıyoruz…’ Dianne’a gülümseyecek bana. Sıcak bir öpücük kondurabilir o anda, belki hiçbir şey yapmaz. Öylece beklerim ben yine. Bu aşkı ona söylemezsem, buradan nasıl giderim. Sonra kızlarımı kucağıma alacağım, bavulumu bırakıp. Onlar ağlayacaklar. Seviyorlarsa babamı bu kadar, neden gidiyoruz? diyecekler… Susacağız eşimle. Cevap veremeyeceğiz. Kızacağız kendimize. Bir el yükselecek başımdan yukarı. Hüzün kokacak baştan sona. O el hiç inmek istemeyecek. Hep veda sürsün, gitmek anlamını yitirsin ve unutalım bu terkedişi dileyecek. Arkamı o bayrağa dönmek olacak en zoru. Eli yere indirdiğimde, hızlıca hareket etmeliyim. Birkaç saniye daha beklersem, önce kızlarımı salacağım geriye. Sonra biz yürüyeceğiz Fenerbahçe’ye… İçimden sayacağım tek tek. Ve o an da ayaklarımı çok şık bir hareketle uçağa doğru çevireceğim. Dayanamacağım. Çökmek isteyecek dizlerim. Karıma tutunacağım, kızlarıma dua edeceğim…

Arkadaki şarkıları bırakmak en zoru, en acı vereni bu olacak. Duymak isteyip, bekleyemeyeceğim mesela. Her haftasonu sevemeyeceğim tekrardan. Şükrü Saraçoğlunda gol sevinci yaşamaktan öte, bir taraftarı dünyanın en mutlu insanı yapamayacağım… Üzülüyorum. Kapılar açılacak birazdan. Beklemekte fayda var az daha.

Birkaç sene kaldı bu sahneyi yaşatmaya size. Duygularımı tahmin edemezsin büyük Fenerbahçe taraftarı. Sizden ayrılmayı düşünmek, aile fertlerinden birini kaybetmek gibi olacak, olmalı. Ama daha var, o şık hareketi yapmaya daha süre, o ellerin kaldıracağı kupalar var.ALEX DE SOUZA

Bu tür ajitasyonlarla hala Fenerbahçe'ye zarar vermeye devam ediyor ama bunlarla ancak liseli lümpenleri kandırır. Fenerbahçe'nin önündeki engeller bir bir kalkıyor şimdi de sıra diğer çıbanlarda, oynamak istemeyenlerde, yüreksizlerde, bunların arasında benim Kasımpaşa maçında sahada bilfiil gördüğüm üç isim daha var; Stoch, Christian(bunu zaten biliyoruz önceden) ve Gökhan Gönül.

Ne boş adamlarsınız Alex yazmadı onu.

• sonunda çektiler alex'in fişini taraftarın fikrini hiç düşünmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Artık derbiler 0-0 başlayacak.

• Salak aykut.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.