Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

Zam yapılır sesiniz çıkmaz, dünyanın en pahalı benzinini alırsınız sesiniz çıkmaz mehmetçikler şehit olur sesiniz çıkmaz alex fener'den ayrılır kıyameti koparırsınız sizinle aynı soyda olmaktan utanıyorum.

Mecliste futbol konuşmuyoruz, futbol bölümünde futbol konuşuyoruz. Nerede olduğunuzun farkına varın.

Mecliste futbol kunştuğunuzu söylemedim güzel kardeşim sadece alex'i çok büyüttüğünüzü ve bu ülkeninde alex'ten büyük sorunları olduğunu hatırlattım bir gün herhangi bir ülke ile savaş çktığında yada tayyip baba zam yaptığında alex sizi korumuyor.

• quote:

quote:

quote:

Zam yapılır sesiniz çıkmaz, dünyanın en pahalı benzinini alırsınız sesiniz çıkmaz mehmetçikler şehit olur sesiniz çıkmaz alex fener'den ayrılır kıyameti koparırsınız sizinle aynı soyda olmaktan utanıyorum.

Mecliste futbol konuşmuyoruz, futbol bölümünde futbol konuşuyoruz. Nerede olduğunuzun farkına varın.

Mecliste futbol kunştuğunuzu söylemedim güzel kardeşim sadece alex'i çok büyüttüğünüzü ve bu ülkeninde alex'ten büyük sorunları olduğunu hatırlattım bir gün herhangi bir ülke ile savaş çktığında yada tayyip baba zam yaptığında alex sizi korumuyor.

Alex koruyor beni problem?

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

quote:

quote:

Alex koruyor beni problem?

Sen dalga geç daha

• quote:

quote:

quote:

Şehit olan şehitlerimiz veya yapılan zamlar için tepkiniz neler oldu acaba merak ettim doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

quote:

quote:

Şehit olan şehitlerimiz veya yapılan zamlar için tepkiniz neler oldu acaba merak ettim doğrusu.

Gidip pkk ile savaşacak halim yok protesto ettik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loki™

quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

quote:

Bence alexi seçenler yanlış yapıyor. Büyük oyuncuların yavaş yavaş kenara çekilmesini bilmesi gerekli. Oysa ki Alex sessiz kalmayı seçmedi sürekli beni kıskanıyor çekemiyor falan gibi laflarla hep gündemde oldu. Sonuçta Aykut Kocaman Fenerbahçeyi geçen sezondan hatılarsınız ki bitmiş durumda aldı ve nerelere getirdi. Hiçbir Fenerli bunu hatırlamıyorsa tutmayın o takımı. Aykut Kocaman 3maç kaybetti ya o yüzden çok kötü. 3-4 Maç kazansın ondan kralı olmaz .)

Aykut kazandığı zaman da burada eleştirildi sen merak etme.Hadi diyelim ki sen haklısın Alex suçlu,böyle mi yapılmalıydı Efsane olmuş bir adama ? Bu şekilde mi gönderilmeliydi ? Madem istemiyordu Aykut neden sözleşme yenilemesine izin verdi Alex'in,Alex'i yıpratma çabalarında bulunup,adamın üzerinde psikolojik baskı yaratıp,daha sonra işler kötü gittiği zaman neden Alex'e sarıldı ? En azından sezon ortası ya da sezon sonu beklenip alkışlar arasında şanına yakışır bir şekilde jübilesi yapılsa kötü mü olurdu ?

Herkes kendine göre haklı yönetim ne diyor peki ? Sonuçda Alex okadar büyütülmemeli Alexsiz Fenerbahçe bir hiç ozaman herkes kabullensin. Sadece Alex oynuyormuş gibi yorumlar yapmayın. Takım Alexsiz oynamayı bilmiyor. Ve öğrenmeli bence . Tabi neticede Alex Kral ALex şöyle böyle diye diye adamı gündemde tuttukları için sonuç böyle. Yönetiminde hatası var yok demiyorum. Zamanında Hagi de Galatasarayda efsaneydi herkes onu tutardı resmen takım gibi adamdı fakat yedeğe düştüğünde ben hiç görmedim Beni çekemiyorlar beni edemiyorlar gibisinden laflar . En azından adam gündemde boş laflarla durmadı. Aykut Kocaman iyi olmayabilir ama bence doğru karar verdi alexi postalamak gerekiyordu ki geç bile kalındı erkenden gerekliydi . Siz Alexi tutmaya devam edin Fenerbahçe Türk takımı Alexsizde yapar rahat olun. Alex madem çok iyi gitsin reale falan . Türkiyede şişirin Avrupada patlasın. Neyse daha birşey yazmıyorum. Ama Fenerbahçe Alexsiz daha iyi olucak görürsünüz.

AYKUT KOCAMAN WAS HERE!!!

• quote:

quote:

Nasıl protesto ettiniz, sokağa çıkıp yürüdünüz mü? Yoksa hükümete mektup mu yazdınız? Ya da pencerenize bayrak mı astınız? Tüm bunları burada ki insanların yapmadığını nasıl bilebiliyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

Bence alexi seçenler yanlış yapıyor. Büyük oyuncuların yavaş yavaş kenara çekilmesini bilmesi gerekli. Oysa ki Alex sessiz kalmayı seçmedi sürekli beni kıskanıyor çekemiyor falan gibi laflarla hep gündemde oldu. Sonuçta Aykut Kocaman Fenerbahçeyi geçen sezondan hatılarsınız ki bitmiş durumda aldı ve nerelere getirdi. Hiçbir Fenerli bunu hatırlamıyorsa tutmayın o takımı. Aykut Kocaman 3maç kaybetti ya o yüzden çok kötü. 3-4 Maç kazansın ondan kralı olmaz .)

Aykut kazandığı zaman da burada eleştirildi sen merak etme.Hadi diyelim ki sen haklısın Alex suçlu,böyle mi yapılmalıydı Efsane olmuş bir adama ? Bu şekilde mi gönderilmeliydi ? Madem istemiyordu Aykut neden sözleşme yenilemesine izin verdi Alex'in,Alex'i yıpratma çabalarında bulunup,adamın üzerinde psikolojik baskı yaratıp,daha sonra işler kötü gittiği zaman neden Alex'e sarıldı ? En azından sezon ortası ya da sezon sonu beklenip alkışlar arasında şanına yakışır bir şekilde jübilesi yapılsa kötü mü olurdu ?

Herkes kendine göre haklı yönetim ne diyor peki ? Sonuçda Alex okadar büyütülmemeli Alexsiz Fenerbahçe bir hiç ozaman herkes kabullensin. Sadece Alex oynuyormuş gibi yorumlar yapmayın. Takım Alexsiz oynamayı bilmiyor. Ve öğrenmeli bence . Tabi neticede Alex Kral ALex şöyle böyle diye diye adamı gündemde tuttukları için sonuç böyle. Yönetiminde hatası var yok demiyorum. Zamanında Hagi de Galatasarayda efsaneydi herkes onu tutardı resmen takım gibi adamdı fakat yedeğe düştüğünde ben hiç görmedim Beni çekemiyorlar beni edemiyorlar gibisinden laflar . En azından adam gündemde boş laflarla durmadı. Aykut Kocaman iyi olmayabilir ama bence doğru karar verdi alexi postalamak gerekiyordu ki geç bile kalındı erkenden gerekliydi . Siz Alexi tutmaya devam edin Fenerbahçe Türk takımı Alexsizde yapar rahat olun. Alex madem çok iyi gitsin reale falan . Türkiyede şişirin Avrupada patlasın. Neyse daha birşey yazmıyorum. Ama Fenerbahçe Alexsiz daha iyi olucak görürsünüz.

Anlama sorunun mu var? Biz Alex=Fb demiyoruz, bu adam Aykut'un saçmalıklarından dolayı kovulmaktan beter oldu, rezil etti Aykut böyle bir kişiliği iyi olan Alex'i. Olay basit bir kadro dışı bırakılma değil. Adamın kaptanlığını alıyorsun, 10 numara formasını üzerinden alıyorsun ve "Artık A2 takımıyla çalışacaksın." diyorsun. Ayrıca tüm diğer oyunculara da artık Alex'in aralarında olmayacağını söylüyorsun. A2 takımı nedir yahu böyle bir oyuncuyla resmen dalga geçmektir. Alex bu durumda kovulmaktan beter bir duruma düşerek en doğrusunu yaparak kendi isteğiyle ayrılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain55

Anlama sorunun mu var? Biz Alex=Fb demiyoruz, bu adam Aykut'un saçmalıklarından dolayı kovulmaktan beter oldu, rezil etti Aykut böyle bir kişiliği iyi olan Alex'i. Olay basit bir kadro dışı bırakılma değil. Adamın kaptanlığını alıyorsun, 10 numara formasını üzerinden alıyorsun ve "Artık A2 takımıyla çalışacaksın." diyorsun. Ayrıca tüm diğer oyunculara da artık Alex'in aralarında olmayacağını söylüyorsun. A2 takımı nedir yahu böyle bir oyuncuyla resmen dalga geçmektir. Alex bu durumda kovulmaktan beter bir duruma düşerek en doğrusunu yaparak kendi isteğiyle ayrılmıştır.

Boşver hocam onlar kendi istedikleri gibi anlasınlar.Yalnız koyu ile belirttiğim kısım görünen o ki yanlış.

Şu linkteki konuya bakarsan anlarsın.http://forum.donanimhaber.com/m_66484564/mpage_1/f_/key_//tm.htm.
    Alex başkanın yanına gidiyor,belki a2 takımı kararı bozulur diye,o da ya a2 takımıyla çalışırsın ya da gidersin diyor.3 dakika içinde Alex hakkında kararını veriyor.

• quote:

quote:

Boşver hocam onlar kendi istedikleri gibi anlasınlar.Yalnız koyu ile belirttiğim kısım görünen o ki yanlış.

Şu linkteki konuya bakarsan anlarsın.http://forum.donanimhaber.com/m_66484564/mpage_1/f_/key_//tm.htm.
    Alex başkanın yanına gidiyor,belki a2 takımı kararı bozulur diye,o da ya a2 takımıyla çalışırsın ya da gidersin diyor.3 dakika içinde Alex hakkında kararını veriyor.

Aynı şey hocam bence A2'ye kalacağına gitmeyi seçti.

• quote:

Aynı şey hocam bence A2'ye kalacağına gitmeyi seçti.

Orası da doğru.Ama Aziz bunun olacağını bilerek bu cümleyi kurmuştur.
  • 2 hafta önce sevinç göz yaşları döktü dün akşam ise..Ben bu gidiş mi dersiniz gönderiliş mi dersiniz ne derseniz deyin olmadı diyorum.Çünkü Alex'ten bahsediyoruz.

• Bu şekilde gitmesine üzüldüm. Bizimle oynanan maçlar dışında Alex'i severdim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de düşünüyordum Pkk niye hainliklerini kesti diye, brody-xtreme protesto etmiş. Ondanmış.!

• Açıklama
    Alex - 02/10/2012 09h40
    Fenerbahçe'den ayrılmamla ilgili olarak gelişen olayları açıklığa kavuşturmak için böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

Cumartesi akşamı Kasımpasa'ya 2-0 yenildik. Maç sonrası teknik direktörümüz soyunma odasına geldi ve istifa etti, bir yönetici birşeyler söyledi, başkan geldi, o da birşeyler söyledi. En son olarak da futbolcular konuştular. Meselenin en üzücü tarafı ise o konuşmaların hiçbiri futbolla alakalı şeyler değildi.

Pazar günü normal antrenmana katıldım. Pazartesi günü ise tesislere gittiğimde teknik direktörün odasına çağrıldım ve benim kadro dışı bırakıldığımı söyledi. Bunun karşısında da bir futbolcunun kadro dışı bırakılması için ancak disiplin kurallarına aykırı bir tavır olması gerektiğini ileri sürdüm. Ancak böyle bir durum yoktu, olamazdı da bundan dolayı asıl sebebi öğrenmek istedim.

Teknik direktör bunun karşısında "Ben teknik direktörüm ve takımın liderliği bende. Ama sen çok büyüksün ve kuvvetlisin. Seni planlarım içerisine alamam, bundan dolayı böyle bir karar aldım" dedi.

Bunun karşısında benim cevabım çok basit oldu. "Tamam öyleyse. Bazı kararların alınması gerekiyor, ama ben başkana gideceğim, bakalım o ne diyor bu duruma" dedim.

Başkanın odasına 16:15'de girdim, ve 16:18'de de çıktım. 8 yıllık kulüp tarihinde ki varlığıma 3 dakikada karar verdi.

Başkan "Evet, konuşabilirsin" dedi. Ben de "Teknik direktörün kadro dışı bırakılmamla ilgili kararını nasıl değerlendirdiğini sordum.

" Karar senin! İstersen ayrı çalışırsın istersen gidersin" şeklinde cevap verdi benim eski başkanım. Böylece de bitti. Zaten onlar istedi diye ayrı çalışmam veya benim takım içinde ki varlığımdan endişelenmelerinden dolayı da böyle bir karar veremem.

Pazartesi günü bir basın açıklaması yapacağım ve böylece Fenerbahçe taraftarına daha açık olacağım. Brezilya'ya gidebilmem için bunları açıkca anlatmak zorundayım.

Alex

Kaynak Alex de souza resmi sitesi

Şu dakikadan sonra Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırımın hiçbir niteliği ve değeri kalmamıştır Bu kulüp taraftarındır ve burda size yer yok !

• Alex in açıklamalarını okudum gerçekten yazık böylesi bir takımı ne hale getırdınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustimixfb55

...

Ah be Aykut hocam; 2-3 maça kalmaz zaten istifa edeceksin bari bu kadar sövdürtmeseydin kendine...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.