Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alex'e çok büyük şerefsizlik yapılmıştır. Alex'in gittiğini duyduğumda bile tüylerim diken diken oluyor. Lanet olsun. 8 sene.
  • yukarda epey gereksiz tartışmalar olmuş. arkadaşlar lütfen bazı mesaj lara cevap vermeyin özellikle ilgisiz mesajlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

quote:

Orijinalden alıntı: mustimixfb55

...

Ah be Aykut hocam; 2-3 maça kalmaz zaten istifa edeceksin bari bu kadar sövdürtmeseydin kendine...

Perşembe m'glandbacha pazar günü beşiktaşa yenildikmi tamamdır.
  • ALEX'in açıklamasını okuyanların tekrar görüşlerini almak isteriz.

Artık kendimi fenerbahçeli hissetmiyorum diyebilirim rahatlıkla. Evet belki fenerbahçe alex'ten daha büyük, ama alex'i göndermek için fenerbahçe bir fındık kabuğuna sığamayacak kadar küçülmüştür. ve bu idareciler gitmedikçe artık fenerbahçeyi desteklemiyorum.

Çünkü bu "fenerbahçe" değil. Başka bir şey olmuş. çiflik mi ,dingonun ahırı mı, taraftarı sömürme şirketi mi, inşaat şirketi mi, onun bunun babasının malı mı, taraftarı iplemeyen spor kulübü mü ne derseniz o.

işte bu yüzden, artık umrumda değil fenerbahçe. siz de hak veriyorsunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

ALEX'in açıklamasını okuyanların tekrar görüşlerini almak isteriz.

Artık kendimi fenerbahçeli hissetmiyorum diyebilirim rahatlıkla. Evet belki fenerbahçe alex'ten daha büyük, ama alex'i göndermek için fenerbahçe bir fındık kabuğuna sığamayacak kadar küçülmüştür. ve bu idareciler gitmedikçe artık fenerbahçeyi desteklemiyorum.

Çünkü bu "fenerbahçe" değil. Başka bir şey olmuş. çiflik mi ,dingonun ahırı mı, taraftarı sömürme şirketi mi, inşaat şirketi mi, onun bunun babasının malı mı, taraftarı iplemeyen spor kulübü mü ne derseniz o.

Duygularımızı paylaşmış alex. Ben katılıyorum şahsen.

Beni böyle gönderseler o sinir anıyla neler söylerdim kim bilir.

• Büyük olaylar çıkacak. Taraftarın da bir sabrı var. Bu yönetimin artık gitmesi lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

Ne boş adamlarsınız Alex yazmadı onu.

Bugünkü açıklamasını, Pazartesi günü yapacağı söylenen toplantıyı da mı o yapmadı?

Onu bunu geçinde Ben Kasımpaşa maçında sahadaydım, Kasımpaşa tribününde. Çok yakındım futbolculara Alex antrenman dahil takımı öyle bir sabote ediyordu ki ben olsam çoktan kovmuştum ki açıkçası gönderiliş şekli de hoşuma gitti. Ortada sıçan oyunu var ya hani ilk onbir maçtan önce stada çıkıp bir antrenman yapar orda bile ona top gelince hemen kaptırıyor, isteksiz, kimseye basmıyor, antrenmanınızın ak.. der gibi, diğer futbolcularda bırakıyor onun yüzünden antrenmanı adam akıllı yapmayı. Onun yüzünden takım antrenman yapmıyor. 15 20. dakikada bir top geldi ceza alanına girdi önü açık öküz gibi kale yemin ediyorum salladı şut atmadı sow'a gelseydi o top hangi doksana gönderirdi bilmiyorum o kadar harika pozisyondu. Önümüzdeki 2 maçı da alırsak kimse tutamaz Fenerbahçe'yi ha takviye şart, stoper ve orta saha.

• Bu nedir yaaa !!!

SÖYLE SAMET SÖYLE
  • oha yaa yıllardır alex en karakterli oyuncu vs dendi,başkan alexi kullanıp attı,sonrada yaptığı çirkefliklerini açıklayacağım dedi,nasıl bir iştir anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

ALEX'in açıklamasını okuyanların tekrar görüşlerini almak isteriz.

Eğer bunları Alex söylediyse helal olsun. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın evinin arrka bahçesi gibi olmuş. Taraftarlar da buna çanak tutuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.ntvspor.net/video-galeri/f-bahce-icin-babami-tanimam

A.Y.:Söyle Samet dedim mi demedim mi???
    Samet: Dediniz Sayın Başkanım
  • elinde TWEET

söyle haaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

http://www.ntvspor.net/video-galeri/f-bahce-icin-babami-tanimam

Alex e olan saygım daha da arttı.

Ben yemiyorum artık bunları eskiden olsa inanırdım saf saf.

Nekadar aptalca. Kendini herşeyin üzerinde gören bi iş adamının iş hayatında bir işçiyi gönderirken yatığı o gururlu kendini bişey sanımış konuşma.

Evet ben böyle cümleler kuran birisi değilim kusura bakmayın.

Avukatla görüş istersen takımdan ayrı kal istersen git. Dedim mi demedim mi ?

Arkadaşlar yalvarıyorum yemeyelim bu numaraları.

• quote:

Samet isterse başkanın istediği gibi konuşmasın anında kapı dışına koyarlar adamı.
  • Zico'nun neden gönderildiğini şu an o kadar iyi anlıyorum ki... Bu taraftar Zico'yu baş tacı yapmıştı. Her maç I Love You Zico diye bağırırdık. Hatta tribüne bile çağırırdık.. Ama Aziz Yıldırım takımdan gönderdi niye?? Çünkü yediremedi kendisine.. Bu adam kimse kendisinden yüksekte olsun istemiyor.. Alex'e bu taraftar tapıyor. Onu da gönderdi takımdan.. Hiçkimse FB'den büyük değildir diyor ama kendisini herkesten büyük görüyor.. Olmaz böyle şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro77

quote:

Samet isterse başkanın istediği gibi konuşmasın anında kapı dışına koyarlar adamı.

Ya sametin yerinde olsam bende onaylardim baskani. Fakat bozmamamak icin yoksa kovulayim umrumda olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dhuntgen

quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

Ne boş adamlarsınız Alex yazmadı onu.

Bugünkü açıklamasını, Pazartesi günü yapacağı söylenen toplantıyı da mı o yapmadı?

Onu bunu geçinde Ben Kasımpaşa maçında sahadaydım, Kasımpaşa tribününde. Çok yakındım futbolculara Alex antrenman dahil takımı öyle bir sabote ediyordu ki ben olsam çoktan kovmuştum ki açıkçası gönderiliş şekli de hoşuma gitti. Ortada sıçan oyunu var ya hani ilk onbir maçtan önce stada çıkıp bir antrenman yapar orda bile ona top gelince hemen kaptırıyor, isteksiz, kimseye basmıyor, antrenmanınızın ak.. der gibi, diğer futbolcularda bırakıyor onun yüzünden antrenmanı adam akıllı yapmayı. Onun yüzünden takım antrenman yapmıyor. 15 20. dakikada bir top geldi ceza alanına girdi önü açık öküz gibi kale yemin ediyorum salladı şut atmadı sow'a gelseydi o top hangi doksana gönderirdi bilmiyorum o kadar harika pozisyondu. Önümüzdeki 2 maçı da alırsak kimse tutamaz Fenerbahçe'yi ha takviye şart, stoper ve orta saha.

tabi tabi. marsilya maçında gol atan topu ilerde tutan oyun kuranda alex in kopyasıydı. Gerçek alex olsa sabote ederdi zaten.

Bi şekilde protesto ediyosa iyi bence. Ben daha fazlasını yapardım belki. Bi adımın ya sözleşmesini feshedersin yada adam akıllı anlaşırsın ne yapacaksan. Yada çok büyük kurumsan başkansan teknik direktörsen bi çözüm getirirsin. Mobing yapmakta neyin nesi neredeyse son 1 senedir devam ediyor. Alex siz sistem diye tutturdu. Güzelce ayrılacaksın o zaman zamanın geldiğini söyleyip yeni anlaşma yapma. Kimse senin başına silah dayayıp anlaşma yaptırmaz. Vaktinin geldiğini söyler yeni ve genç bir takım kurduğunu yenilenmeye gittiğini söylersin jübile teklif edersin düzgünce bu işin üstesinden gelirsin ne taraftarı ne futbolcuyu ne yönetimi üzmeden bu işi noktalandırırsın. Önce yıpratma harekatı sonra oynatmama hemde en gerekli maçlarda sonrada kapının yolunu göster kadro dışı olduğunu söyleyerek. Futbolcunun okadar üstüne gidilsin o hep çıksın futbolla karşılık versin sabrının taştığı noktada herşeyi söyleyince o suçlu olsun. Roberto carlos giderken anlamalıydık daha bunu. Yeni uyanıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

Orijinalden alıntı: electro77

quote:

Ya sametin yerinde olsam bende onaylardim baskani. Fakat bozmamamak icin yoksa kovulayim umrumda olmaz

Samet'e acıdım. Adam, Aziz'in tehdidi altında ne derse mecbur onay verdi. Çok ayıp etti başkan. Alex kesin haklıymış bugün anladım.

• Telefondan giriyorum bütün mesajları okumadim bu yüzden mesajım biraz havada kalabilir ama şunu söylemem lazım bir bursasporlu olarak dünkü görüntüleri izleyince hakkaten lanet ettim böyle nankör bi toplum oluşumuza,fener çok adam harcadı ama alex'e bu yapılan çok serefsizce oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

tabi tabi. marsilya maçında gol atan topu ilerde tutan oyun kuranda alex in kopyasıydı. Gerçek alex olsa sabote ederdi zaten.

Bi şekilde protesto ediyosa iyi bence. Ben daha fazlasını yapardım belki. Bi adımın ya sözleşmesini feshedersin yada adam akıllı anlaşırsın ne yapacaksan. Yada çok büyük kurumsan başkansan teknik direktörsen bi çözüm getirirsin. Mobing yapmakta neyin nesi neredeyse son 1 senedir devam ediyor. Alex siz sistem diye tutturdu. Güzelce ayrılacaksın o zaman zamanın geldiğini söyleyip yeni anlaşma yapma. Kimse senin başına silah dayayıp anlaşma yaptırmaz. Vaktinin geldiğini söyler yeni ve genç bir takım kurduğunu yenilenmeye gittiğini söylersin jübile teklif edersin düzgünce bu işin üstesinden gelirsin ne taraftarı ne futbolcuyu ne yönetimi üzmeden bu işi noktalandırırsın. Önce yıpratma harekatı sonra oynatmama hemde en gerekli maçlarda sonrada kapının yolunu göster kadro dışı olduğunu söyleyerek. Futbolcunun okadar üstüne gidilsin o hep çıksın futbolla karşılık versin sabrının taştığı noktada herşeyi söyleyince o suçlu olsun. Roberto carlos giderken anlamalıydık daha bunu. Yeni uyanıyoruz.

Klasik bir gol izleyicisi işte. Marsilya maçında Alex'in futboluna futboldan biraz anlayanlar 10 üzerinden 3'ü geçmeyen notlar verir. 8 senede Alex'le iyi oynadığımız maç sayısı 8'i geçmez. Nihayet kovduk haşereyi bundan sonra bu takım antrenmanın kralını yapar, topun kralını oynar, sıradan bir futbolcuya gereksiz yere değer vermemeyi öğrenir, gerçek efsanelerine sahip çıkar, bazı taraftarlarda umarım biraz daha adam olur.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.