Bildirim
Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (32. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
biraz garip olacak ama neden gitti bu alex -
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Artık derbiler 0-0 başlayacak.
hocam yapmayin allah askina ya saten sürekli aglayacak gibi oluyorum -
quote:
Kesinlikle doğru. Hep 1-0 önde başlıyordu Fenerbahçe -
-
quote:
Hayır Aykut olduğu sürece 0-1 geride başlayacağız. Aykut Alexi dengeleyip maçı 0-0 başlatıyordu maç içinde müdahale edip skora katkıda bulunuyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: megablaster
http://www.youtube.com/watch?v=bnruYBWMufI
içeriye girdikten sonra ağladığına eminim. belki ailecek ağladılar. :( -
Alex için ne kadar bonservis ödenmişti??
Fb yönetimi yeni Alex arıyorsa; Ganso'yu kaçırmamalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: os_lnx
quote:
Orijinalden alıntı: megablaster
http://www.youtube.com/watch?v=bnruYBWMufI
içeriye girdikten sonra ağladığına eminim. belki ailecek ağladılar. :(
Ağlıyor zaten. Gözlüğünü çıkarıp gözlerini siliyor. kapının Tam karşıdan çekilmiş videosu var -
Gün boyu şuursuz gibi dolandım ortalıkta hiç bir şey yapmak istemiyorum hiç keyfim yok bizi bu duruma düşürenlerin Allah belasını versin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence alexi seçenler yanlış yapıyor. Büyük oyuncuların yavaş yavaş kenara çekilmesini bilmesi gerekli. Oysa ki Alex sessiz kalmayı seçmedi sürekli beni kıskanıyor çekemiyor falan gibi laflarla hep gündemde oldu. Sonuçta Aykut Kocaman Fenerbahçeyi geçen sezondan hatılarsınız ki bitmiş durumda aldı ve nerelere getirdi. Hiçbir Fenerli bunu hatırlamıyorsa tutmayın o takımı. Aykut Kocaman 3maç kaybetti ya o yüzden çok kötü. 3-4 Maç kazansın ondan kralı olmaz .) -
quote:
Orijinalden alıntı: tomthejeer
Fb yönetimi yeni Alex arıyorsa; Ganso'yu kaçırmamalı.
Sao Paulo'ya transfer oldu. Çok yüksek mebla vermesi gerekecek ileri zamanda. -
quote:
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
quote:
Sao Paulo'ya transfer oldu. Çok yüksek mebla vermesi gerekecek ileri zamanda.
Vermesi gerekir, Alex'in yerini alacak, borum mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Loki™
Bence alexi seçenler yanlış yapıyor. Büyük oyuncuların yavaş yavaş kenara çekilmesini bilmesi gerekli. Oysa ki Alex sessiz kalmayı seçmedi sürekli beni kıskanıyor çekemiyor falan gibi laflarla hep gündemde oldu. Sonuçta Aykut Kocaman Fenerbahçeyi geçen sezondan hatılarsınız ki bitmiş durumda aldı ve nerelere getirdi. Hiçbir Fenerli bunu hatırlamıyorsa tutmayın o takımı. Aykut Kocaman 3maç kaybetti ya o yüzden çok kötü. 3-4 Maç kazansın ondan kralı olmaz .)
Aykut kazandığı zaman da burada eleştirildi sen merak etme.Hadi diyelim ki sen haklısın Alex suçlu,böyle mi yapılmalıydı Efsane olmuş bir adama ? Bu şekilde mi gönderilmeliydi ? Madem istemiyordu Aykut neden sözleşme yenilemesine izin verdi Alex'in,Alex'i yıpratma çabalarında bulunup,adamın üzerinde psikolojik baskı yaratıp,daha sonra işler kötü gittiği zaman neden Alex'e sarıldı ? En azından sezon ortası ya da sezon sonu beklenip alkışlar arasında şanına yakışır bir şekilde jübilesi yapılsa kötü mü olurdu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALEXİST
quote:
Bence alexi seçenler yanlış yapıyor. Büyük oyuncuların yavaş yavaş kenara çekilmesini bilmesi gerekli. Oysa ki Alex sessiz kalmayı seçmedi sürekli beni kıskanıyor çekemiyor falan gibi laflarla hep gündemde oldu. Sonuçta Aykut Kocaman Fenerbahçeyi geçen sezondan hatılarsınız ki bitmiş durumda aldı ve nerelere getirdi. Hiçbir Fenerli bunu hatırlamıyorsa tutmayın o takımı. Aykut Kocaman 3maç kaybetti ya o yüzden çok kötü. 3-4 Maç kazansın ondan kralı olmaz .)
Aykut kazandığı zaman da burada eleştirildi sen merak etme.Hadi diyelim ki sen haklısın Alex suçlu,böyle mi yapılmalıydı Efsane olmuş bir adama ? Bu şekilde mi gönderilmeliydi ? Madem istemiyordu Aykut neden sözleşme yenilemesine izin verdi Alex'in,Alex'i yıpratma çabalarında bulunup,adamın üzerinde psikolojik baskı yaratıp,daha sonra işler kötü gittiği zaman neden Alex'e sarıldı ? En azından sezon ortası ya da sezon sonu beklenip alkışlar arasında şanına yakışır bir şekilde jübilesi yapılsa kötü mü olurdu ?
bazıları bunu anlamıyor.. o ağlıyor biz ağlıyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALEXİST
quote:
Herkes kendine göre haklı yönetim ne diyor peki ? Sonuçda Alex okadar büyütülmemeli Alexsiz Fenerbahçe bir hiç ozaman herkes kabullensin. Sadece Alex oynuyormuş gibi yorumlar yapmayın. Takım Alexsiz oynamayı bilmiyor. Ve öğrenmeli bence . Tabi neticede Alex Kral ALex şöyle böyle diye diye adamı gündemde tuttukları için sonuç böyle. Yönetiminde hatası var yok demiyorum. Zamanında Hagi de Galatasarayda efsaneydi herkes onu tutardı resmen takım gibi adamdı fakat yedeğe düştüğünde ben hiç görmedim Beni çekemiyorlar beni edemiyorlar gibisinden laflar . En azından adam gündemde boş laflarla durmadı. Aykut Kocaman iyi olmayabilir ama bence doğru karar verdi alexi postalamak gerekiyordu ki geç bile kalındı erkenden gerekliydi . Siz Alexi tutmaya devam edin Fenerbahçe Türk takımı Alexsizde yapar rahat olun. Alex madem çok iyi gitsin reale falan . Türkiyede şişirin Avrupada patlasın. Neyse daha birşey yazmıyorum. Ama Fenerbahçe Alexsiz daha iyi olucak görürsünüz.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
quote:
Sao Paulo'ya transfer oldu. Çok yüksek mebla vermesi gerekecek ileri zamanda.
Vermesi gerekir, Alex'in yerini alacak, borum mu?
hocam 30 yada 40 milyon euro trink verebilecek misin, Alex gibi tutacağıda muamma. Ganso , Lucas M. gibi de atik değil. Aykut şayet kalmaya devam ederse aynı tas aynı hamam olacak.
-
Zam yapılır sesiniz çıkmaz, dünyanın en pahalı benzinini alırsınız sesiniz çıkmaz mehmetçikler şehit olur sesiniz çıkmaz alex fener'den ayrılır kıyameti koparırsınız sizinle aynı soyda olmaktan utanıyorum. -
Çocukları için bir ayrı üzüldüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: brody-xtreme
Zam yapılır sesiniz çıkmaz, dünyanın en pahalı benzinini alırsınız sesiniz çıkmaz mehmetçikler şehit olur sesiniz çıkmaz alex fener'den ayrılır kıyameti koparırsınız sizinle aynı soyda olmaktan utanıyorum.
Mecliste futbol konuşmuyoruz, futbol bölümünde futbol konuşuyoruz. Nerede olduğunuzun farkına varın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X