Şimdi Ara

Fenerbahçe'den açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

"yaş kaç?" yazıp bıraksın bizim yönetim. bu açıklamanın üstüne başka şey denmez.

Yaşla ilgili problem yaşayan sizin yönetim sanırım durduk yere açıklama yapıp sataşmaına başka kılıf bulamıyorum korkudan başka
  • Fenerbahçe yönetimi ona buna açıklama yetiştireceğine biraz delikanlı olsun, BJK yönetimini örnek alsın da şu CAS'ın gerekçeli kararını açıklasın (zaten açıklanmasa da CAS'ın sitesinde yayınlanmasına az kaldı). UEFA'ya 17 temmuz soruşturmasıyla ilgili savunma olarak ne gönderdiler onları açıklasın. Biz GS taraftarları olarak bu çocukça açıklamalara gülmekten bıktık artık, daha ciddi yazışmalara gülmek istiyoruz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zira biz bile bu KORKUYA karşı verecek bir cevap bulamıyoruz…

Bu nedenle CESURCA susuyoruz.

Siz susadurun... Biz...

Fenerbahçe'den açıklama

• Eee cevap vermiş işte
  • Yine hunharca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OOOOOO

quote:

Siz susadurun... Biz...

Fenerbahçe'den açıklama

Belki hersey degisecek. Belki biz direk gidip siz on eleme oynayacaksiniz. Sonra kime el sallayacaksin?

• Ikinci olarak direk Şampiyonlar ligine gitmek isteyen ve bunu gururuna yedir en tek bir takım olmasi gerek. Sadece korkma titre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: 1OOOOOO

quote:

Siz susadurun... Biz...

Fenerbahçe'den açıklama

Belki hersey degisecek. Belki biz direk gidip siz on eleme oynayacaksiniz. Sonra kime el sallayacaksin?

• ....."Ve hatta ilkokul öğrencilerini kıskandıracak düzeydeki açıklamalara,".... cevap verdik,
    ..... ama bugunku aciklamalara cevap veremiyoruz

• Dalga geçmişler halen cevap diyen var.ulan adama sorarlar savcımısın hakimmi mahdulmü avukatmı hadi rd ağlıyor kupa diye sana giren çıkan ne? Diğer 16takımın azını devemi tepti yoksa basketbolda yaptıramadıklarınızdan dolayı blõfünüz içinizde patladı diyemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

....."Ve hatta ilkokul öğrencilerini kıskandıracak düzeydeki açıklamalara,".... cevap verdik,

İlk defa mı GS'nin açıklamalarına karşı açıklama verildi ,öncekilerden bahsediliyor "cevap verdik" diye.Azcık omuzlarınız üzerinde taşıdığınız şeyin hakkını verseniz

ilkokul öğrencilerini kıskandıracak düzeydeki açıklamalara, trollere,zeka seviyesi düşük kişilere bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan cevap verdim,
    fakat bu zavallılığa karşı verecek bir cevap bulamıyorum…
    bu nedenle cesurca susuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

quote:

....."Ve hatta ilkokul öğrencilerini kıskandıracak düzeydeki açıklamalara,".... cevap verdik,

İlk defa mı GS'nin açıklamalarına karşı açıklama verildi ,öncekilerden bahsediliyor "cevap verdik" diye.Azcık omuzlarınız üzerinde taşıdığınız şeyin hakkını verseniz

ilkokul öğrencilerini kıskandıracak düzeydeki açıklamalara, trollere,zeka seviyesi düşük kişilere bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan cevap verdim,
    fakat bu zavallılığa karşı verecek bir cevap bulamıyorum…
    bu nedenle cesurca susuyorum.

Bence de sus ve başın dik yürüyerek kendi forumuna yaylan

• gecenki fransizli aciklama olmamisti sacma yanlari vardi. bu tam ayarinda olmus. hajrovic fifaya sikayet ediyor, uefa gecici tedbir koyuyor. adamlar odemeleri unutup fb derdine dusuyor.

burdakiler de diyor ki cl'ye gideceginizi mi dusunuyorsunuz. valla ben dusunmuyordum ama gs'nin bu kadar olay yapmasindan sonra umutlandim.

her olayda dava acacagiz dava acacagiz diyorlar. acsalar artik da herkes rahatlasa. en son cornuya dava aciyordu lutfi aribogan

• GS li yöneticiler neden İsviçre de ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık kabak tadı vermeye başladı.

seviye iice yerlere düşmüş.

kluplerin artık böyle saçma sapan açıklamalarını protesto etmek lazım
  • Gayri samimi, kurnaz kutlama davetlerine,

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.