Şimdi Ara

FENERBAHÇE DÜNYACA ÜNLÜ İTALYAN FORVET FESTİ İLE EL SIKIŞTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soho

bugün nobreyi satıyoruz desek almak için ilk teklifi fener verir

Evet deyin gecin arkadaslar bu kişiye doktor tavsiyesidir.
  • quote:

Allah ta seni güldürsün...

kardeşim nobreyi biz bıraktık biz ne zannediyorsunuz siz ya

nobreyi bırakmak istemesek verdiğiniz paranın 2 katını verir gene tutardık takımda
  • nobrenin bonservisi Crizeiro takımındaydı, kimin futbolcusunu kime veriyosunuz ya..Nisan ayında nobre ve cruzeiro ile görüşmelere başlandı, biz bonservisini aldıktan sonra nobreyi ister veriiin ister vermeeyiinn..
    quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

quote:

nobreyi bırakmak istemesek verdiğiniz paranın 2 katını verir gene tutardık takımda

• Abi önümüzde dinamo kiev gibi bir rakip var ve hiç de hafife alınmayacak bir takım bana kalırsa.Ya bu yönetim uyuyormu !!!! 100 üncü yılımızda gs li dostlarımız gibi hüsrana uğrayacağız bu gidişle!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 3 Ağustos 2006; 19:13:51 >
  • quote:

nobrenin bonservisi Crizeiro takımındaydı, kimin futbolcusunu kime veriyosunuz ya..Nisan ayında nobre ve cruzeiro ile görüşmelere başlandı, biz bonservisini aldıktan sonra nobreyi ister veriiin ister vermeeyiinn..

biz o adama o kadar bonservis parası vermemek için hep kiralıyoduk.
    cruzerio ya satın alın yada bizde kalsın diyince bizimkilerde bırakmış.

sizde teklif götürmüşünüz,almışınız.elimizden falan kaptığınız yok.istesek bizde alırdık bonservisini herhalde.
    2.5 senede ne değiştiki şimdi değişecek...

olayı yılın transferi haline getirmeyin.

görecez bakalım arkasında alex olmayınca kaç gol atacak bu sene sizde,10 u bulursa iyi

• zaten artık futbolcu kaçırma, zorla imza attırma gibi şeyler olmuyor, nobreyi bizimkiler daha çok istemiş 4 milyon euro verip almışlar..ama ben nobrenin bizde de başarılı olacağını düşünüyorum..bazı fenerli arkadaşlar nobre kim falan diyorda adam 2 senede 50 gol 14 asist yapmış sizi şampiyonluklara taşımış nankörlük etmesinler yani.
    quote:

Orjinalden alıntı: trulli

quote:

nobrenin bonservisi Crizeiro takımındaydı, kimin futbolcusunu kime veriyosunuz ya..Nisan ayında nobre ve cruzeiro ile görüşmelere başlandı, biz bonservisini aldıktan sonra nobreyi ister veriiin ister vermeeyiinn..

biz o adama o kadar bonservis parası vermemek için hep kiralıyoduk.
    cruzerio ya satın alın yada bizde kalsın diyince bizimkilerde bırakmış.

sizde teklif götürmüşünüz,almışınız.elimizden falan kaptığınız yok.istesek bizde alırdık bonservisini herhalde.
    2.5 senede ne değiştiki şimdi değişecek...

olayı yılın transferi haline getirmeyin.

görecez bakalım arkasında alex olmayınca kaç gol atacak bu sene sizde,10 u bulursa iyi

• quote:

He
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

sıkma canını çünkü onu artık alamayız SAKARYASPOR a sattınız TÜMÖR için ne diceksin sözleşmemizin olmadığı bi oyuncuyu alıp BJK nin kaptanını transfer ettik diye havalara uçuyodunuz siz BOŞTA olan bi oyuncuyu transfer ettiniz biz sizin kolunuzu kestik siz de bizim SAKALIMIZI arada ki fark işte bu kadar ..
    quote:

Orjinalden alıntı: mehman

Bak bak nasıl takip ediyorlarmış nobreyiii ya ben bile hatırlamıyom onu seneye kimi yollasak acaba var mı içinden geçen biri ???O Zaferi zamanında almak için birileri Konyanın kapısında nöbet tutuyodu neyse seneye salarız kaparsınız hemen sorun yok zaten oynamıyor...

kol mu nobre mi ali güneşte bacak oluyor herhaldeaç gözünü iyi 100yılda kadroda düşünülmediği için ve yerine ricardo oliviera alındığı için yolverildi güldürmeyin adamı ya nobre la bu

• akşam akşam çok güldüm ya neymiş bu nobre ne bomba topçuymuş ya yürü be nobre
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: shane

sıkma canını çünkü onu artık alamayız SAKARYASPOR a sattınız TÜMÖR için ne diceksin sözleşmemizin olmadığı bi oyuncuyu alıp BJK nin kaptanını transfer ettik diye havalara uçuyodunuz siz BOŞTA olan bi oyuncuyu transfer ettiniz biz sizin kolunuzu kestik siz de bizim SAKALIMIZI arada ki fark işte bu kadar ..
    quote:

Bak bak nasıl takip ediyorlarmış nobreyiii ya ben bile hatırlamıyom onu seneye kimi yollasak acaba var mı içinden geçen biri ???O Zaferi zamanında almak için birileri Konyanın kapısında nöbet tutuyodu neyse seneye salarız kaparsınız hemen sorun yok zaten oynamıyor...

sizin o sakalınız hem kaptanınız hem herşeyinizdi, kupayı aldırtan adam beşiktaş ın milli takımdaki tek adam gibi oyuncusu, takımın oyun kurucusu o rezil sezonunuzda ayakta tutan adamınızdı, böyle sakala can kurban, bi de şunu merak ediyorum, bir beşiktaşlı çıksın ciddi ciddi desin,

geçen sezon hangi beşiktaşlı nobrenin tümer den daha büyük futbolcu olduğunu düşünüyordu????

• insan sevdiğini eleştirirmiş bunlar boşuna sahtekar nobre diye bağırmıyordu
  • fenerbahçede armut topladı dimi siz nisan ayında görüşmelere başladınız nobrenin kira süresi doluyo dediniz gidelim alalım.demek ki bzim yönetim nobreyi almayı istemedi ki eğer kadroda tutmak isteselerdi bir düşün bakalım bşiktaşın verdiği miktardan daha fazlasını veremezlermiydi
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

quote:

• neymiş bu nobre ya ne kaçırmışız biz böyle kafayı duvara vuracam şimdi hey gidi ferreira
  • dur vurma kafanı, o kafa sezon başlayınca lazım olacak, o kafayı çok vurucaksınız duvara çookkk
    quote:

neymiş bu nobre ya ne kaçırmışız biz böyle kafayı duvara vuracam şimdi hey gidi ferreira

• quote:

Orjinalden alıntı: l onLy GoD JuDGe Me l

ünlü italyan forvet yazmışın da arkadaşım festi görsel şölen etkinlikleri yapan bir firma

Doğru
  • quote:

dur vurma kafanı, o kafa sezon başlayınca lazım olacak, o kafayı çok vurucaksınız duvara çookkk
    quote:

neymiş bu nobre ya ne kaçırmışız biz böyle kafayı duvara vuracam şimdi hey gidi ferreira

gülsek mi ne sen kahin misin?

• şaka gibi bu soho ya...
    quote:

Orjinalden alıntı: maviduvar

quote:

dur vurma kafanı, o kafa sezon başlayınca lazım olacak, o kafayı çok vurucaksınız duvara çookkk
    quote:

• kahin olmaya gerek yok, adamın attığı gol ve asist rakamları ortada..ben istatistiklerle konuşuyorum..
    olivierayı almışsınız..hayırlı olsun..adam 2005 kasım ayından beri sakat
    quote:

şaka gibi bu soho ya...
    quote:

quote:

quote:

• quote:

FENERBAHÇE DÜNYACA ÜNLÜ İTALYAN FORVET FESTİ İLE EL SIKIŞTI

ARKADAŞA KATILMAMAK ELDE DEİL..NEREDE BU YÖNETİM BAŞKANIMIZ UYUYORMU...BU NE BİÇİM FORVETTT..

ADAM ÇOK YAŞLIIIIANLADIK ADAM KARİZMA AMA BU NASIL GOL ATACAK

BU TRANSFER HİÇ HOŞ OLMADI..AMA OLDU BİKEREM BAŞKANIMIN Bİ BİLDİĞİ VARDIR ELBET..EYYTT KORKUN KARŞI DEFANS FESTİ AMCA GELİYOR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 4 Ağustos 2006; 0:43:47 >

• quote:

kahin olmaya gerek yok, adamın attığı gol ve asist rakamları ortada..ben istatistiklerle konuşuyorum..
    olivierayı almışsınız..hayırlı olsun..adam 2005 kasım ayından beri sakat
    quote:

şaka gibi bu soho ya...
    quote:

quote:

quote:

nobreye bir lafım yok
    nobre fenerin nerdeyse her macında 11 deydi dimi
    ve çok gol attı bu tamam asist de yaptı bu da tamam
    gelelim kafayı taslara vurmaya sen merak etme fenerde forvet var yine atarlar
    yeter ki fırsat bulsunlar oynasınlar
    nobre bulunmaz hint kuması değil.

olivierayı aldık mı bilmiyorum iyi dileklerin için saol
    kim bilir ne dersin atarmı 50 gol
    hı bu adam sakattı dimi ya gol faln atamadı sakatken dimi istatistiklere göre konuşmak lazım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.