Şimdi Ara

FENERBAHÇE DÜNYACA ÜNLÜ İTALYAN FORVET FESTİ İLE EL SIKIŞTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soho

nobrenin bonservisi Crizeiro takımındaydı, kimin futbolcusunu kime veriyosunuz ya..Nisan ayında nobre ve cruzeiro ile görüşmelere başlandı, biz bonservisini aldıktan sonra nobreyi ister veriiin ister vermeeyiinn..
    quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

quote:

bugün nobreyi satıyoruz desek almak için ilk teklifi fener verir

Allah ta seni güldürsün...

kardeşim nobreyi biz bıraktık biz ne zannediyorsunuz siz ya

nobreyi bırakmak istemesek verdiğiniz paranın 2 katını verir gene tutardık takımda

yok yaw bizim işimiz olmaz nobre sahtekar dı ya dansözdü ya üçkağıtçıydıya bjk de oynayamazdı ya yandannnn hadi bakim eller havaya büyük konuşan lafını böyle yer işte.oliviera sakat demişsin brezilyayı bilirmisin sao paolo var orada futbol takımı seyret orada bi forvet oynuyor bak ona dikkatligece gece bu kadar kapak yeter sana

• nobreyle oliveira karşılaştıramasınız.
    nobre brezilya milli takımında oynamış.uefa kupasını almış.ispanya liginde gol krallığına oynamış.ispanyanın en iyi golcüsü seçilmiş.libertadores kupasında oynamış.

olivira ne yapmış daha dünkü çocuk hiç bir başarısı yok.

nobreyi küçümsemek adına yazmadım.çünkü 2,5 sene takımımıza emeği geçti.ama bu iki oyuncuyu da karşılaştırmayın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

nobreyle oliveira karşılaştıramasınız.
    nobre brezilya milli takımında oynamış.uefa kupasını almış.ispanya liginde gol krallığına oynamış.ispanyanın en iyi golcüsü seçilmiş.libertadores kupasında oynamış.

nobreyi küçümsemek adına yazmadım.çünkü 2,5 sene takımımıza emeği geçti.ama bu iki oyuncuyu da karşılaştırmayın artık

hocam brezilya milli takımında oynamayan bi ben kaldım galiba. adamlar her sene 100 tane adam alıolar takıma o adam da 2-3 maç oynayıp brezilya milli takımı oyuncsu mührü alıo.bu olay menajerlerin bi aldatmacası anlayın artık. oliveira yı son maçlarda brezilya formasıyla göreniniz oldumu. tamam nobre çok da ii olmayabilir ama adam gerçekten mücadele edio hakkını wermek lazım

• size anne bacı küfür eden tümeri bağrınıza basarken bişi olmuyor mu? ona neden çıtınız çıkmıyor?nobreye sahtekar vs. dedik doğrudur ama hiçbi zaman bize küfür eden bi adamı alıp bağrımıza basmadık bu biiirr..
    ayrıca kapak nasıl olur geçen sene yaptığınız milyon dolarlık takımla hiçbir kupa alamadınız, kapak olmak kelimesi burdan öğrendin galiba bu da ikiiii..
    kapak olmak olaylardan sonra olur..ortada daha lig başlamamışken kahinlik edip atıp tutup kapak olunmaz..bkz geçen seneki halinize

quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

quote:

nobrenin bonservisi Crizeiro takımındaydı, kimin futbolcusunu kime veriyosunuz ya..Nisan ayında nobre ve cruzeiro ile görüşmelere başlandı, biz bonservisini aldıktan sonra nobreyi ister veriiin ister vermeeyiinn..
    quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

quote:

bugün nobreyi satıyoruz desek almak için ilk teklifi fener verir

Allah ta seni güldürsün...

kardeşim nobreyi biz bıraktık biz ne zannediyorsunuz siz ya

nobreyi bırakmak istemesek verdiğiniz paranın 2 katını verir gene tutardık takımda

yok yaw bizim işimiz olmaz nobre sahtekar dı ya dansözdü ya üçkağıtçıydıya bjk de oynayamazdı ya yandannnn hadi bakim eller havaya büyük konuşan lafını böyle yer işte.oliviera sakat demişsin brezilyayı bilirmisin sao paolo var orada futbol takımı seyret orada bi forvet oynuyor bak ona dikkatligece gece bu kadar kapak yeter sana

• quote:

Orjinalden alıntı: amyleeva

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

nobreyle oliveira karşılaştıramasınız.

hocam brezilya milli takımında oynamayan bi ben kaldım galiba. adamlar her sene 100 tane adam alıolar takıma o adam da 2-3 maç oynayıp brezilya milli takımı oyuncsu mührü alıo.bu olay menajerlerin bi aldatmacası anlayın artık. oliveira yı son maçlarda brezilya formasıyla göreniniz oldumu. tamam nobre çok da ii olmayabilir ama adam gerçekten mücadele edio hakkını wermek lazım

ben zaten nobre'yi severdim.defansa baskı yapan tek forvetti.ama ben oliveira'yı izledim.büyük ihtimal betis'te oynarken sen de izlemişsindir.sakatlık geçirdi.artık eski halinde değildirde diyebilirsin.ama dün gece sao paulo'nun libertadores kupası yarı final maçında 3. golü attı.yani adamda iş var.brezilya milli takımı konusunda haklı olduğunu varsayalım.ispanya ligindeki ve brezilya ligindeki başarıları için ne diyeceksin.zaten adam gelmedi geleceğini düşünerek yazıyorum

• demekki yeterli değilmiş fenerbahçe gibi büyük bir takıma.

quote:

nobre kim mi?

http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/kadro/marcio_nobre.html

Linkte de görüleceği gibi Nobre son 2 sezonda 50 gol ve 14 asisti olan ve henüz 26 yaşında olan gerçek bir forvettir.

• quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

Başlığı attıktan sonra parantez içinde ünlem kullansaydı bilinçli bir kinaye olduğunu anlardık ama yine de bilerek böyle bir başlık attıysa gerçekten ilgi çekici olmuş

quote:

Orjinalden alıntı: trulli

quote:

Orjinalden alıntı: l onLy GoD JuDGe Me l

ünlü italyan forvet yazmışın da arkadaşım festi görsel şölen etkinlikleri yapan bir firma

işte gönderme yapmış yönetime,yani oda biliyo festi nin bi firma olduğunu.

bu arada her yerde söledim,gene söylüyorum nobre nin oynadığı kadar semih de oynasa o kadar gol ve asisti yapardı.
    üstelik semih hem daha genç hem de daha teknik,hadi buyrun

bulunmaz hint kumaşı değil yani...

10.yıl olayına gelince bence aziz başkan bu kadar sene transfer yaptı iyi oyuncular getirdi.99. yılda apiah gibi bi adamı getiren yönetim 100. yılda da mutlaka iyi birilerini getirecektir.

benim umudum devam ediyo,zannnımca dinamo kiev maçının sonucunu göre hareket edecekler.

bu arada ueafa ya listeyi şampiyonlar ligi için tekrar verecekler o zamana kadar vakitleri var,bahsettiğin öne eleme için.

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN İŞLERİM DOLAYISIYLA TOPİCE DÜNDEN BERİ GİREMEDİM.TABİKİ FESTİNİN IŞIK VE GÖRSEL ŞOVDA DÜNYANIN EN İYİSİ OLAN BİR FİRMA OLDUĞUNU BİLİYORUM.BİLİNÇLİ OLARAK ÜNLEM YADA :) İŞARETİ KOYMADIM DİKKAT ÇEKSİN DİYE.AMA HAKSIZMIYIM ALLAH AŞKINA SANKİ ÇOK ÖNEMLİ BİR TRANSFER YAPMIŞIZ GİBİ RESMİ SİTEMİZ 8-10 ADET FOTOĞRAFLA VEDE BAŞLIKTAN BUNU DUYURUNCA DAYANAMADIM BÖYLE BİR SERZENİŞ TOPİCİ AÇMAYI UYGUN GÖRDÜM.BEN GÖRSEL ŞÖLEN İSTEMİYORUM ZATEN ANKARADA YAŞIYORUM NEYAPAYIM BAĞDAT CADDESİNDEKİ VE STADDAKİ GÖRSEL ŞÖLENİ GETİR TAKIMA CARLOS,MORİANTES,CHRISTIAN RONALDA YADA NE BİLEYİM ADRIANO YU ALALIM FORMASINI 100.YIL HATIRASI OLARAK BİR ÖMÜR SAKLIYALIM.OLAYA KESİNLİKLE 100.YILDA TRANSFERDE FİYASKO YAPMIŞ BİR KLUBÜN TARAFTARI GÖZÜYLE BAKIYORUM .KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM BU SAATEN SONRA YILDIZ TRANSFERİ İMKANSIZ ÇÜNKÜ AVRUPA TRANSFERİ BİTİRDİ BÜTÜN TAKIMLAR ALACAĞI FUTBOLCUYU SEÇTİ.VALLAHA BEN CRESPO YADA ZLATAN İBRAHİMOVIÇE DE RAZIYDIM AMA YÖNETİM BİZİM BAKTIĞIMIZ AÇIDAN BAKMIYOR SANIRIM 100.YIL DA BOMBA TRANSFERİN ŞART OLDUĞU MESELESİNE.YİNE YAZIYORUM 100.YILIMIZDA BOMBA TRANSFERİN FORMASINI ALIP SAKLAYAMAYACAKSAK İLERİDE ÇOCUKLARIMIZA ELLE TUTULUR NEYİ GÖSTERECEĞİZ HATIRA OLARAK.KUPALARIN HEPSİNİ ALMIŞ OLSAK BİLE BEN KIZIMA 100.YILDA TAKIMIMIZA TRANSFER OLAN YILDIZ FUTBOLCUNUN FORMASINI GÖSTERMEK İSTERİM O GÜNLERİ ANLATIRKEN.

• HOCAM ÇOK KOMİKSİN YAWWW

quote:

Orjinalden alıntı: aakın

quote:

FENERBAHÇE DÜNYACA ÜNLÜ İTALYAN FORVET FESTİ İLE EL SIKIŞTI

ARKADAŞA KATILMAMAK ELDE DEİL..NEREDE BU YÖNETİM BAŞKANIMIZ UYUYORMU...BU NE BİÇİM FORVETTT..

ADAM ÇOK YAŞLIIIIANLADIK ADAM KARİZMA AMA BU NASIL GOL ATACAK

BU TRANSFER HİÇ HOŞ OLMADI..AMA OLDU BİKEREM BAŞKANIMIN Bİ BİLDİĞİ VARDIR ELBET..EYYTT KORKUN KARŞI DEFANS FESTİ AMCA GELİYOR....

• Yaşına ve görünüşüne bakmayın, Hagi için de yaşlı demişlerdi ama adam neler yaptı (!) Festi birebirde çok iyiymiş, tam bir cambazmış, geçemeyeceği adam yokmuş

quote:

Orjinalden alıntı: aakın

quote:

ARKADAŞA KATILMAMAK ELDE DEİL..NEREDE BU YÖNETİM BAŞKANIMIZ UYUYORMU...BU NE BİÇİM FORVETTT..

ADAM ÇOK YAŞLIIIIANLADIK ADAM KARİZMA AMA BU NASIL GOL ATACAK

BU TRANSFER HİÇ HOŞ OLMADI..AMA OLDU BİKEREM BAŞKANIMIN Bİ BİLDİĞİ VARDIR ELBET..EYYTT KORKUN KARŞI DEFANS FESTİ AMCA GELİYOR....

• OLİVİERA MI ? O KİM YA ÖLE Bİ HEVESLE SÖLEMİŞSİN Kİ TANIMAYAN DA BU ADAM ASLINDA RONALDİNHO FALAN AMA HABERDE LAKABINI DEĞİL İSMİ KULLANILMIŞ SANICAK GERÇİ BU ADAMI PEK TANIYANDA OLDUĞUNU SANMIYORUM AMA REAL BETİSTE ÇOK ÇOK UZUN Bİ SAKATLIK GEÇİRDİĞİNİ HATIRLIYORUM SANIRIM YILBAŞINDA KOSKOCA SEZONU KAPATMIŞTI "HAYIRLI!" OLSUN DİYELİM ARTIK NEDE OLSA ALTI ÜSTÜ OLİVİERA LOOOO OLİVİERA
    TÜMÖR SADECE KUPAYI ALMADI SİZDEN 3 GÜN SORADA İNÖNÜDE O BİÇİM F.B YE GİYDİRDİ KÜFÜRLERİ AMA SİZİN İÇİN FARKETMEZ DÖNEK BAŞKANIN DA ANCAK BÖLE Bİ OYUNCUSU OLUR EMİN OL TÜMÖR EN ÇOK O FORMAYA O BAŞKANA VE SENİN GİBİ TARAFTARA YAKIŞIR..
    quote:

Orjinalden alıntı: mehman

quote:

Orjinalden alıntı: shane

sıkma canını çünkü onu artık alamayız SAKARYASPOR a sattınız TÜMÖR için ne diceksin sözleşmemizin olmadığı bi oyuncuyu alıp BJK nin kaptanını transfer ettik diye havalara uçuyodunuz siz BOŞTA olan bi oyuncuyu transfer ettiniz biz sizin kolunuzu kestik siz de bizim SAKALIMIZI arada ki fark işte bu kadar ..
    quote:

Bak bak nasıl takip ediyorlarmış nobreyiii ya ben bile hatırlamıyom onu seneye kimi yollasak acaba var mı içinden geçen biri ???O Zaferi zamanında almak için birileri Konyanın kapısında nöbet tutuyodu neyse seneye salarız kaparsınız hemen sorun yok zaten oynamıyor...

kol mu nobre mi ali güneşte bacak oluyor herhaldeaç gözünü iyi 100yılda kadroda düşünülmediği için ve yerine ricardo oliviera alındığı için yolverildi güldürmeyin adamı ya nobre la bu

• quote:

OLİVİERA MI ? O KİM YA ÖLE Bİ HEVESLE SÖLEMİŞSİN Kİ TANIMAYAN DA BU ADAM ASLINDA RONALDİNHO FALAN AMA HABERDE LAKABINI DEĞİL İSMİ KULLANILMIŞ SANICAK GERÇİ BU ADAMI PEK TANIYANDA OLDUĞUNU SANMIYORUM AMA REAL BETİSTE ÇOK ÇOK UZUN Bİ SAKATLIK GEÇİRDİĞİNİ HATIRLIYORUM SANIRIM YILBAŞINDA KOSKOCA SEZONU KAPATMIŞTI "HAYIRLI!" OLSUN DİYELİM ARTIK NEDE OLSA ALTI ÜSTÜ OLİVİERA LOOOO OLİVİERA
    TÜMÖR SADECE KUPAYI ALMADI SİZDEN 3 GÜN SORADA İNÖNÜDE O BİÇİM F.B YE GİYDİRDİ KÜFÜRLERİ AMA SİZİN İÇİN FARKETMEZ DÖNEK BAŞKANIN DA ANCAK BÖLE Bİ OYUNCUSU OLUR EMİN OL TÜMÖR EN ÇOK O FORMAYA O BAŞKANA VE SENİN GİBİ TARAFTARA YAKIŞIR..
    quote:

quote:

sıkma canını çünkü onu artık alamayız SAKARYASPOR a sattınız TÜMÖR için ne diceksin sözleşmemizin olmadığı bi oyuncuyu alıp BJK nin kaptanını transfer ettik diye havalara uçuyodunuz siz BOŞTA olan bi oyuncuyu transfer ettiniz biz sizin kolunuzu kestik siz de bizim SAKALIMIZI arada ki fark işte bu kadar ..
    quote:

Bak bak nasıl takip ediyorlarmış nobreyiii ya ben bile hatırlamıyom onu seneye kimi yollasak acaba var mı içinden geçen biri ???O Zaferi zamanında almak için birileri Konyanın kapısında nöbet tutuyodu neyse seneye salarız kaparsınız hemen sorun yok zaten oynamıyor...

kol mu nobre mi ali güneşte bacak oluyor herhaldeaç gözünü iyi 100yılda kadroda düşünülmediği için ve yerine ricardo oliviera alındığı için yolverildi güldürmeyin adamı ya nobre la bu

senin böyle şeylere ali güneşlerden m.doğanlardan sonra alışık olman lazım nobrenin şahsiyetine kişiliğine laf edip sonra onu kurtarıcı olaraka takıma almak yakışırdı size onuda yaptınız ama istiklal marşında küfür eden adamlardan böyle küçük şeyler bekleyerek ben hata yapıyorum galiba.hadi şimdi o sahtekar üçkağıtçı dediğiniz nobreye bağırın bakayım tribünlerde işiniz ne

• her seferinde diyorum bir daha yazmıycam spor bölümüne diye öyle saçma yorumlar okuyorumki tutamıyorum kendimi seviyesizlik diz boyu holiganizm diz boyu taraftarlığı rakip takıma saldırma kendine girenleri rakibe yansıtma olarak gören böyle adamlar oldukça spor bölümü yorum çöplüğü oluyor sevgili modlar...
  • sevgili mehman ve tomasino arkadaşlar, nasıl forum yapılır nasıl yorum yapılır hiç mi spor programı tartışmalarını izlemiyorsunuz..Beşiktaş başkanına her nekadar başarılı veya başarısız olursa olsun kişiliğine hakaret etmeye kimsenin hakkı yok, beğensenizde beğenmesenizde Beşiktaş kulübünün başkanıdır..
    yorum yapmayacaksanız lütfen başka konulara gidin, Dh nin kültür, eğlence ve mizah kıısımları falan var..bu yorumlarınız oralarda gayet rağbet görür.
    ayrıca fenere tümer nasıl küfür edip bağrınıza bastıysanız bizde nobreye öyle kucak açtık varmı itirazınız? ama şunu söyliyim Beşiktaşa küfür eden biri asla Beşiktaşın kapısından geçemez ama fenerde başkan bile olabilir..ilerde tümeri kaptan yaparsanız şaşırmam
    işte fener gerçeği!
  • Tek başına ligde 3 senedir sürünen bjk yolu gs ile kardeş olmakta bildi futbol takımları tektir kimseden yardım beklemez al sana BJK VE GS gerçeği dublesi...Kendi topçularına maçta ana avrat söven takımın taraftarı bu da sana bjk gerçeği .....çıkardınız forumun ya yeter artık..
  • siizin mideniz tümeri nasıl kaldırıyor gerçekten anlamıyorum..size küfür eden birini nasıl fener formasını layık görüyorsunuz..bu size bir 100 sene kapak olur..ileride size küfür eden Beşiktaşı bile bağrınıza basarsınız..Beşiktaş Beşiktaş diye bağırırsınız..
    ayrıca Gs- Beşiktaş ittifakı diye bişi yok ama diyelimki var..size bu kafayla daha çook ittifak kuran olur..
    quote:

Tek başına ligde 3 senedir sürünen bjk yolu gs ile kardeş olmakta bildi futbol takımları tektir kimseden yardım beklemez al sana BJK VE GS gerçeği dublesi...Kendi topçularına maçta ana avrat söven takımın taraftarı bu da sana bjk gerçeği .....çıkardınız forumun ya yeter artık..
  • İttifak kurmayan adam değil 17e 1 olsun Fb şampiyon olmasın benim takımımın mücadelesi yeter ben senin karın ağrını biliyorum 10küsür puandan şampiyonluk kaçınca neler hiseettiysen hala acısı içinde durmadan saldırıyosun sen ana avrat sövdüğün topçun iyi oynayınca onu nasıl bağrına basıyosan ben de terbiyesizlik yapan tümeri özür dilediği için öyle bağrıma basıyorum Ulusoysuz-Demirörenbjk-gs birleşin elinizden geleni yapın birkaç yandaş daha alın Fbye karşı hep beraber saldırınki ben takımımım büyüklüğü yüceliğini daha iyi kavrayım devam elinizden geleni arkanıza koymayın daha da cevap yazmam sana işte sen acını belli et...
  • kaç yıllığına?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaidAbdullah -- 4 Ağustos 2006; 15:06:53 >
  • Beyler konuşmalarınıza dikkat edin Hakarete varan kelimeler kullanmayalım

İlgili mesajlar silinmiştir
  • KİMSENİN F.B YE İTTİFAK KURDUĞU FALAN YOK AMA HERKES AZİZ YILDIRIMA GICIK BUNU KENDİSİDE BİLİYO 17 KLÜP F.B YE DEĞİL A.YILDIRIMA GICIK AYNI ZAMANDA BİLİNÇLİ YAPILAN Bİ İTTİFAK YOK DOĞAÇLAMA OLARAK KENDİLİĞİNDEN OLUŞAN Bİ YAPILAŞMA VAR 17 KLÜP F.BYE GERÇEKTEN DEĞİŞİK GÖZLE BAKIYO NİYE BAŞKANI AZİZ YILDIRIM OLDUĞU İÇİN BİZ 2 SENEDİR DEMİRÖRENLE ACI ÇEKİYORUZ AMA SİZDE GEÇEN YIL ŞAMPİYONLUĞU AZİZ YILDIRIMIN TUTUMU MİZACI YÜZÜNDEN KAYBETTİNİZ KAÇAN ŞAMPİYONLUĞUN SORUMLUSU NE DAUM NE NOBRE NE FUTBOLCULAR YOKSA F.B Yİ KAALE ALAN BİLE YOK
    quote:

İttifak kurmayan adam değil 17e 1 olsun Fb şampiyon olmasın benim takımımın mücadelesi yeter ben senin karın ağrını biliyorum 10küsür puandan şampiyonluk kaçınca neler hiseettiysen hala acısı içinde durmadan saldırıyosun sen ana avrat sövdüğün topçun iyi oynayınca onu nasıl bağrına basıyosan ben de terbiyesizlik yapan tümeri özür dilediği için öyle bağrıma basıyorum Ulusoysuz-Demirörenbjk-gs birleşin elinizden geleni yapın birkaç yandaş daha alın Fbye karşı hep beraber saldırınki ben takımımım büyüklüğü yüceliğini daha iyi kavrayım devam elinizden geleni arkanıza koymayın daha da cevap yazmam sana işte sen acını belli et...

• quote:

sevgili mehman ve tomasino arkadaşlar, nasıl forum yapılır nasıl yorum yapılır hiç mi spor programı tartışmalarını izlemiyorsunuz..Beşiktaş başkanına her nekadar başarılı veya başarısız olursa olsun kişiliğine hakaret etmeye kimsenin hakkı yok, beğensenizde beğenmesenizde Beşiktaş kulübünün başkanıdır..
    yorum yapmayacaksanız lütfen başka konulara gidin, Dh nin kültür, eğlence ve mizah kıısımları falan var..bu yorumlarınız oralarda gayet rağbet görür.
    ayrıca fenere tümer nasıl küfür edip bağrınıza bastıysanız bizde nobreye öyle kucak açtık varmı itirazınız? ama şunu söyliyim Beşiktaşa küfür eden biri asla Beşiktaşın kapısından geçemez ama fenerde başkan bile olabilir..ilerde tümeri kaptan yaparsanız şaşırmam
    işte fener gerçeği!

sen evinin önünde bilye oynarken ben bu forumdaydım senmi söylicen bana nerede yazacağımı bi kere okuduğunu anlamayı öğren yok eğer bilmiyorsan yaz okulları var bu konuda hala açık.FB TARAFTARINIDA MERAK ETME BİZİ ŞAMPİYON YAPAN BAŞKANIMIZIN UFAK KIZINA KÜFÜR EDECEK VE İSTİKLAL MARŞI OKUNURKEN KÜFÜR EDECEK TARAFTAR DEĞİLDİR FB TARAFTARI.2 gündür iyi kapak koleksiyonu yaptın hadi bakim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.