Şimdi Ara

FENERBAHÇE DÜNYACA ÜNLÜ İTALYAN FORVET FESTİ İLE EL SIKIŞTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HAY ALLAHIM YARABBİM UEFA YA VERİLECEK FUTBOLCU LİSTESİNİN SON GÜNÜNDE BİZİMKİLERİN YAPTIĞI ANLAŞMAYA BAK.BİLMEYEN BİRİSİDE FUTBOLCU TRANSFER ETTİK ZANNEDER.BEYLER UYANALIM ARTIK.RAKİPLERİMİZ MARCELINO.DELGADO VS.TRANSFERLERİNİ YAPARKEN BİZ ELİMİZDEKİNİ (NOBRE) KAÇIRIP YERİNİ DOLDURACAK 100.YILIMIZA YAKIŞACAK BİR FUTBOLCU DAHİ TRANSFER EDEMEDİK.UYANALIM DEDİM ÇÜNKÜ AVRUPADA LİGLER BAŞLAMAK ÜZERE HERKES TRANSFERİNİ BİTİRDİ BU SAATTEN SONRA ANCAK ANELKA GİBİ SORUNLU YILDIZLARI GETİRİR BİZİM YÖNETİM.UZUN LAFIN KISASI YÖNETİM 100.YILIMIZA YAKIŞMAYACAK ŞEKİLDE BİR TRANSFER BAŞARISIZLIĞI SERGİLEMİŞTİR.FANATİKLİĞİ BİR KENARA BIRAKIP GERÇEKLERİ KONUŞALIM.

• ünlü italyan forvet yazmışın da arkadaşım festi görsel şölen etkinlikleri yapan bir firma
  • nobreyi mi kaçırdık??? neydi ki nobre neyi kaçırdık henüz hiçbir şey bitmedi böyle söylemlerle mileti karamsarlığa düşürmenin alamı yok..ben senin fbliliğinden şüphe duyuyorum bu nasıl başlık bu nasıl yorum?????
  • nobre kim mi?

http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/kadro/marcio_nobre.html

Linkte de görüleceği gibi Nobre son 2 sezonda 50 gol ve 14 asisti olan ve henüz 26 yaşında olan gerçek bir forvettir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

nobre kim mi?

Linkte de görüleceği gibi Nobre son 2 sezonda 50 gol ve 14 asisti olan ve henüz 26 yaşında olan gerçek bir forvettir.

• İyi işte biz de o adamı yolladık çok daha iyisi gelecek o goller hep size atılan goller baya yaramış adamın adını iyi ezberlemişssiniz bu arada sahtekar nobre diye tazahürat yapan aklı sıra dalga geçen sevgili arkadaşlar bjkye gelince bu ne sevgi böyle çok daha iyisi avrupada çok daha iş yapanı gelecek zerre kadar şüphem yok bu arada ali güneş de aynı senaryoydu sanırımBiri alır oynatır bakar gelecek yok yol verir öbürü de hemen kapar sevinir transfer böyle bişey işte Neymiş bu nobre ya içim yandı bak şimdi adam gerçek forvetmiş yaNasıl sahipleniyor millet biizm beğenmeyip yolladığımız topçuları bunlar fbdeyken tukakaydı gidince mi adam oldu yok ya türkler spor kültürünü ,futbolun ne olduğunu asla anlayamayacak fanatizmi rakibe saldırmak her boka yorum yapmak laf sokmak olarak anlayan holiganizmi taraftarlık gören bir zihniyetle türk futbolu hiçbir yere varamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 3 Ağustos 2006; 15:36:37 >

• quote:

nobre kim mi?

yokya hani nobre sahtekar üçkağıtçı kişiliksiz beş para etmez biriydiasenaaaa rakipler çoğalıyorrbüyük lokma ye büyük konuşma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SENİN BEĞENMEYİP GÖNDERDİĞİMİZ DEDİĞİN OYUNCU ŞAMPİYONLUK MAÇINIZDA YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIĞINIZ ANELKAYI KESİP SAKATLIĞINA RAĞMEN İLK 11 DE OYUNA BAŞLADI TIPKI LİGİN HEMEN HEMEN TAMAMINDA OLDUĞU GİBİ NEYSE ZAFER BİRYOLLA-MURAT HACIOĞLUDA FENA SAYILMAZLAR ARTIK
    quote:

Orjinalden alıntı: mehman

İyi işte biz de o adamı yolladık çok daha iyisi gelecek o goller hep size atılan goller baya yaramış adamın adını iyi ezberlemişssiniz bu arada sahtekar nobre diye tazahürat yapan aklı sıra dalga geçen sevgili arkadaşlar bjkye gelince bu ne sevgi böyle çok daha iyisi avrupada çok daha iş yapanı gelecek zerre kadar şüphem yok bu arada ali güneş de aynı senaryoydu sanırımBiri alır oynatır bakar gelecek yok yol verir öbürü de hemen kapar sevinir transfer böyle bişey işte Neymiş bu nobre ya içim yandı bak şimdi adam gerçek forvetmiş yaNasıl sahipleniyor millet biizm beğenmeyip yolladığımız topçuları bunlar fbdeyken tukakaydı gidince mi adam oldu yok ya türkler spor kültürünü ,futbolun ne olduğunu asla anlayamayacak fanatizmi rakibe saldırmak her boka yorum yapmak laf sokmak olarak anlayan holiganizmi taraftarlık gören bir zihniyetle türk futbolu hiçbir yere varamaz...

• Bak bak nasıl takip ediyorlarmış nobreyiii ya ben bile hatırlamıyom onu seneye kimi yollasak acaba var mı içinden geçen biri ???O Zaferi zamanında almak için birileri Konyanın kapısında nöbet tutuyodu neyse seneye salarız kaparsınız hemen sorun yok zaten oynamıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

quote:

nobre kim mi?

yokya hani nobre sahtekar üçkağıtçı kişiliksiz beş para etmez biriydiasenaaaa rakipler çoğalıyorrbüyük lokma ye büyük konuşma

asenanın en büyük rakibi aizi yıldırım bunu herkes biliyo

• topic başlığına bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: l onLy GoD JuDGe Me l

ünlü italyan forvet yazmışın da arkadaşım festi görsel şölen etkinlikleri yapan bir firma

işte gönderme yapmış yönetime,yani oda biliyo festi nin bi firma olduğunu.

bu arada her yerde söledim,gene söylüyorum nobre nin oynadığı kadar semih de oynasa o kadar gol ve asisti yapardı.
    üstelik semih hem daha genç hem de daha teknik,hadi buyrun

bulunmaz hint kumaşı değil yani...

10.yıl olayına gelince bence aziz başkan bu kadar sene transfer yaptı iyi oyuncular getirdi.99. yılda apiah gibi bi adamı getiren yönetim 100. yılda da mutlaka iyi birilerini getirecektir.

benim umudum devam ediyo,zannnımca dinamo kiev maçının sonucunu göre hareket edecekler.

bu arada ueafa ya listeyi şampiyonlar ligi için tekrar verecekler o zamana kadar vakitleri var,bahsettiğin öne eleme için.

• Uefa'ya kadro bugün yollanıyor fakat bildiğim kadarıyla ilk maçtan 24 saat öncesine kadar kadroda düzeltmeler yapılabiliyor.Yani bugün de transfer olmayabilir
  • ya sorarım size GS transfer yaptı mı?elindeki en iyi liberoyu kaçırdı saidou.bizim zaten lig için çok yeterli bir kadromuz var transfer yapılacaktır işte luganoyla anlaşıldığı kulüp tarafından da yalanlanmadı..karamsarlığa gerek yok
  • Başlığı attıktan sonra parantez içinde ünlem kullansaydı bilinçli bir kinaye olduğunu anlardık ama yine de bilerek böyle bir başlık attıysa gerçekten ilgi çekici olmuş

quote:

Orjinalden alıntı: trulli

quote:

Orjinalden alıntı: l onLy GoD JuDGe Me l

ünlü italyan forvet yazmışın da arkadaşım festi görsel şölen etkinlikleri yapan bir firma

işte gönderme yapmış yönetime,yani oda biliyo festi nin bi firma olduğunu.

bu arada her yerde söledim,gene söylüyorum nobre nin oynadığı kadar semih de oynasa o kadar gol ve asisti yapardı.
    üstelik semih hem daha genç hem de daha teknik,hadi buyrun

bulunmaz hint kumaşı değil yani...

10.yıl olayına gelince bence aziz başkan bu kadar sene transfer yaptı iyi oyuncular getirdi.99. yılda apiah gibi bi adamı getiren yönetim 100. yılda da mutlaka iyi birilerini getirecektir.

benim umudum devam ediyo,zannnımca dinamo kiev maçının sonucunu göre hareket edecekler.

bu arada ueafa ya listeyi şampiyonlar ligi için tekrar verecekler o zamana kadar vakitleri var,bahsettiğin öne eleme için.

• sıkma canını çünkü onu artık alamayız SAKARYASPOR a sattınız TÜMÖR için ne diceksin sözleşmemizin olmadığı bi oyuncuyu alıp BJK nin kaptanını transfer ettik diye havalara uçuyodunuz siz BOŞTA olan bi oyuncuyu transfer ettiniz biz sizin kolunuzu kestik siz de bizim SAKALIMIZI arada ki fark işte bu kadar ..
    quote:

Bak bak nasıl takip ediyorlarmış nobreyiii ya ben bile hatırlamıyom onu seneye kimi yollasak acaba var mı içinden geçen biri ???O Zaferi zamanında almak için birileri Konyanın kapısında nöbet tutuyodu neyse seneye salarız kaparsınız hemen sorun yok zaten oynamıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

sıkma canını çünkü onu artık alamayız SAKARYASPOR a sattınız TÜMÖR için ne diceksin sözleşmemizin olmadığı bi oyuncuyu alıp BJK nin kaptanını transfer ettik diye havalara uçuyodunuz siz BOŞTA olan bi oyuncuyu transfer ettiniz biz sizin kolunuzu kestik siz de bizim SAKALIMIZI arada ki fark işte bu kadar ..
    quote:

Bak bak nasıl takip ediyorlarmış nobreyiii ya ben bile hatırlamıyom onu seneye kimi yollasak acaba var mı içinden geçen biri ???O Zaferi zamanında almak için birileri Konyanın kapısında nöbet tutuyodu neyse seneye salarız kaparsınız hemen sorun yok zaten oynamıyor...

hala beşiktaş nobreyi fenerin elinden kaptı sanıyosunuz ya

• quote:

Orjinalden alıntı: goxel54

quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

quote:

nobre kim mi?

asenanın en büyük rakibi aizi yıldırım bunu herkes biliyo

O kabul de bazı besiktaslı arkadasların da masallahı var hocam.

• bugün nobreyi satıyoruz desek almak için ilk teklifi fener verir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.