Evet maalesef haftalardır vuku bulan olaylardan sonra bu başlığı açmaya karar verdim.Lafı uzatmadan konuya girelim.
3 Temmuz'dan beri hepimiz Fenerbahçe'yi ele geçirilme ve Aziz Yıldırım operasyonu dedik.Bu planları yapanlar emellerine ulaşmaya başladılar.İlk olarak Nihat Özdemir ve Erdoğan'ın anlaşıp CAS davasını çekmesi, ardından da kongrede Aziz Yıldırım'ın listesinde zaten var olan kişilerin üstüne yeni devlete yakın kişiler gelmesi.Talat Yılmaz, İsfendiyar Zülfikari, Ahmet Ketenci vs.Fenerbahçe, her dönemde iktidara belli bir yakınlıkta olmuştur çünkü yarıştığın ülkenin iktidarı sonuçta bu bir nevi mecburiyet.Daha önce de bu tip adamlar vardı ama bu dönemki iktidar çok farklı hepimizin malumu.
Gelelim bu yeni dönemdeki Fenerbahçe'deki kurumlara.FB TV'den herkesin 2-2 mi diye bildiği Serkan Yetkin gibi FB TV'nin kurulduğundan beri çalışan kişiler işten çıkarıldı ve bu kesinlikle maddi zorluktan kaynaklanmamakta.Keza Fenerim.Fenerium'un başına Aydın Kırman denilen gsli bir adam getirildi ve Maraton Fenerium'un yıllar yılı çalışmış burayla özdeşleşmiş kişiler işten çıkarıldı.
Şimdi de son olarak bu Medical Park sponsorluğu.Tamamen skandal.Bizler bunca ay boşuna mı mücadele verdik dedirtecek cinsten.Hepimiz biliyoruz Medical Park'ın hisselerinin kimlerde olduğunu.Üstüne üstlük emektar doktorumuz Ertuğrul Karanlık'ın işine son verilmesi çok ama çok büyük yanlış.
Yavaş yavaş bu kadrolaşmalar artacaktır.Korktuğumuz başımıza gelmeye başladı.
1.Acıbadem de cemaatin idi zaten değişen birşey olmadı ki. O<--< 2.İşten çıkarmalar yeni yüzler içindi.O adamlar Fb tv'de kendini geliştiri artık başka yerlerde prof. olarak çalışma zamanını geldiğini düşünüyordu yönetim o yüzden çıkarmış. 3.Ve ayrıca Ertuğrul Acı Badem'e bağlı.Medical Park'ta acıbamdemden doktor istemediği için olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: La Haine
1.Acıbadem de cemaatin idi zaten değişen birşey olmadı ki. O<--< 2.İşten çıkarmalar yeni yüzler içindi.O adamlar Fb tv'de kendini geliştiri artık başka yerlerde prof. olarak çalışma zamanını geldiğini düşünüyordu yönetim o yüzden çıkarmış. 3.Ve ayrıca Ertuğrul Acı Badem'e bağlı.Medical Park'ta acıbamdemden doktor istemediği için olabilir.
Acıbadem'in hisselerinin büyük çoğunluğu Malezyalılarda.
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Serkan Yetkinin çıkarılması sacmalık, futbolcularla arası cok iyiydi ve bir aile ortamı vardı.
Tek sevindigim nokta bir daha fb macı anlatmayacak olması...
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Fenerbahçeyi Kimse Ele Geçiremez
Böyle milliyetçi taraftar olduğu sürece
quote:
Orijinalden alıntı: yyusa
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Hesap sandıkta...
quote:
Orijinalden alıntı: Aerosol 34
Fenerbahçeyi Kimse Ele Geçiremez
Böyle milliyetçi taraftar olduğu sürece
Alıntıları Göster
Bilimkurgu filmleri için senaryo yazsanıza arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
Hayat senin gibilere güzel boşver sen takılma bu konulara...
quote:
Orijinalden alıntı: Cole Phelps
quote:
Bu kulübün başkanı Aziz Yıldırım.
Kararlar onun nihai kararına bağlıdır.
Sizler o vakit Aziz Yıldırım'ı cemaatçi olarak görüyorsunuz.
Evet, artık öyle...
İster beğenin ister beğenmeyin, bir gerçek var: Kadrolaşmamış ne şirket ne kulüp ne de ülke yönetilebilir. Bir yere iktidarın eli uzandıysa ya orayı terk edeceksin ya da ortak hareket edeceksin. Aksi halde açıklarını kullanırlar...
Aziz Yıldırım Fenerbahçe için en başında yapması gerekeni şimdi yapıyor, camia içinde diğer güçlü kanat ile ortak hareket etmeye karar verdi. Neticesinde tutuksuz yargılanmak üzere hürriyetine kavuşacak.
Ayrıca şunu da belirtmek isterim. Aziz Yıldırım karşıtı biri değilim, başardıklarını hiçbir zaman küçümsemiyorum. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye çağ atlatmış bir başkandır ama Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin göz önünde bulunan en büyük yapılanması olan futbol branşında kapasitesini göstertemedi.
quote:
quote:
quote:
Evet, artık öyle...
İster beğenin ister beğenmeyin, bir gerçek var: Kadrolaşmamış ne şirket ne kulüp ne de ülke yönetilebilir. Bir yere iktidarın eli uzandıysa ya orayı terk edeceksin ya da ortak hareket edeceksin. Aksi halde açıklarını kullanırlar...
Aziz Yıldırım Fenerbahçe için en başında yapması gerekeni şimdi yapıyor, camia içinde diğer güçlü kanat ile ortak hareket etmeye karar verdi. Neticesinde tutuksuz yargılanmak üzere hürriyetine kavuşacak.
Ayrıca şunu da belirtmek isterim. Aziz Yıldırım karşıtı biri değilim, başardıklarını hiçbir zaman küçümsemiyorum. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye çağ atlatmış bir başkandır ama Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin göz önünde bulunan en büyük yapılanması olan futbol branşında kapasitesini göstertemedi.
Alıntıları Göster
3 Temmuz'dan beri ..
sonrasını okumadım
quote:
Orijinalden alıntı: skenderbeu
3 Temmuz'dan beri ..
sonrasını okumadım
denden ''
quote:
quote:
quote:
Evet, artık öyle...
Alıntıları Göster
ülker ile ortak olunca neden hiç ses çıkarmamıştınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: jAccuse
Alıntıları Göster
Akp iyi çalışıyor ya. Bakıyorum sponsor olan firmalara alayı cemaat kökenli firmalar. Daha düne kadar ismini söylesen kimse bilmezdi, zaten öyle bir kuruluşta yoktu. Ama nedense büyüdükçe büyüdüler.
quote:
Hesap sandıkta...
en çok fenerliler oy verecek malum partiye :D
stockholm misali
quote:
Orijinalden alıntı: L4rry
quote:
Hesap sandıkta...
en çok fenerliler oy verecek malum partiye :D
stockholm misali
Alıntıları Göster
başlığı açan arkadaşa a dan z ye kadar katılıyorum dün dominique de villepin galatasaray kulübünü ziyaret etti, gizili kapılar ardında neler konuşuldu? buda mı tesadüf bana biri açıklasın.
quote:
Orijinalden alıntı: D C X L
aynen basketbolda ülker ile ortak oldunuz,ülker cemaatin kalesidir.
quote:
Orijinalden alıntı: SudaYanAteşteBoğul
quote:
Ya bu kadar olmaz.Bir araştır öğren be kardeşim.Ülker'lerin cemaat ile bağlantısı maddi çıkar ortaklığıdır.
Ülker'ler Nakşibendi'dir.Cemaat ise Nurcu'dur.Biraz araştırma ya biraz.
quote:
quote:
quote:
Ya bu kadar olmaz.Bir araştır öğren be kardeşim.Ülker'lerin cemaat ile bağlantısı maddi çıkar ortaklığıdır.
e yuh Sabri Ülker ile fetullah gülen in yan yana bir dolu fotoğrafı var.Hatta Bilal erdoğan ın nikah şahididir,Sabri Ülker.
quote:
quote:
quote:
quote:
e yuh Sabri Ülker ile fetullah gülen in yan yana bir dolu fotoğrafı var.Hatta Bilal erdoğan ın nikah şahididir,Sabri Ülker.
Erdoğan da nakşibendi ama Güleni davet etti ülkeye ona bakarsan.Hep çıkar ilişkileri dostum bi ortamı olsun birbirlerinin gözlerini oyar bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Mental Meltdown
quote:
quote:
quote:
quote:
Erdoğan da nakşibendi ama Güleni davet etti ülkeye ona bakarsan.Hep çıkar ilişkileri dostum bi ortamı olsun birbirlerinin gözlerini oyar bunlar.
Alıntıları Göster
Bu forumun sahiplerinin de cemaatçi olduğunu biliyorsunuz, olmadıkları yer yok. Ama burdayız.