Şimdi Ara

fenerbahçe galatasaray 12 mayıs maç + 13 mayıs şampiyonluk kutlamaları 2 adet kombine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 adet kombine biletim var. telekom tribünü p blok. Fenerium tribünün hemen yanı.

cumartesi maç ve pazar statta yapılacak olan şampiyonluk kutlamaları için 2 adet kombine var.

Son maç olduğu için kombineyi direk vereceğim. hiçbir sorun olmaz. maç gününü beklemeden hemen verebilirim. maç günü bu fiyatlara bulamazsınız. (güvenemiyorsanız maç günü siz kapıdan girene kadar beklerim bir sorun olursa orada olurum)

555 553 91 22
    ceinac@yahoo.com

• quote:

Orijinalden alıntı: ceinac

arkadaşlar 2 adet kombine biletim var. telekom tribünü p blok. Fenerium tribünün hemen yanı.

cumartesi maç ve pazar statta yapılacak olan şampiyonluk kutlamaları için 2 adet kombine var.

Son maç olduğu için kombineyi direk vereceğim. hiçbir sorun olmaz. maç gününü beklemeden hemen verebilirim. maç günü bu fiyatlara bulamazsınız. (güvenemiyorsanız maç günü siz kapıdan girene kadar beklerim bir sorun olursa orada olurum)

555 553 91 22
    ceinac@yahoo.com
    hangi serüvenlerdesin

• Siz daha akıllanmadınız mı ?

2-2 2-2
  • Feneri şampiyon olacak sanmaz mı.
  • Lan ne güldüm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

hangi serüvenlerdesin

inanıyorsun yani maçı alıcağınıza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 02çifte şansa elimde avucumda ne varsa basıyorum ciddiyim.
  • Adam kekliyor sampiyonluk kutlamalari filan ayip bee sirf satmak icin yuh yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

hangi serüvenlerdesin

inanıyorsun yani maçı alıcağınıza

maçı almaya gerek yok beraberlik yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceinac

arkadaşlar 2 adet kombine biletim var. telekom tribünü p blok. Fenerium tribünün hemen yanı.

555 553 91 22
    ceinac@yahoo.com
     fenerbahçe galatasaray 12 mayıs maç + 13 mayıs şampiyonluk kutlamaları 2 adet kombine

• quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

inşallah şu konu silinmez de hepinizi görürüm cumartesi gecesi (!)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.