|
Bildirim
Fiyatı düşürseler kimse iptvye tamah etmez. Kendi beceriksizliklerinden kaynaklı bir korsan izleme var bence.
|
Her şey bitti bu kaldı 1 TL bile vermedim bu zamana kadar vermem insanlar para sıçmıyor sizin değersiz liginiz için ayrıca şu insanları korkutma ve sindirme politikasından vazgeçin daha fazla nefret kazanıyorsunuz.
|
Hiçbirşey yapamazlae
|
lig için 1. firmadan
cl için 2. firmadan avrupa ligi için 3. firmadan kupa macları icin 4. firmadan konferans icin 5. firmadan avrupa ligleri için 6 7. firmalardan para bayılarak paket alacağız. etti mi 7 paket. böyle söğüşlemeye dur diyince suclu oluyoruz. bir de fiyatları yüksek olunca alım gücü az olan ülkede utrra mega tera lüks oluyor izlemek. 2000 tl verip yıllığına maçlar diziler filmler izleyince suç bizde oluyor. TOPLANIN BİR İPTV KURUN. ONU ALALIM ARKADAŞ. MADEM BU KADAR KIZGIN KIRGINSINIZ. BAK ADAMLAR ALIM GÜCÜ İLE NELER BAŞARIYOR. TR NİN EN İYİ FİRMALARI OLARAK TOPLANIN İMKANLARINIZ DAHİLİNDE HEPSİNİ TOPLAYIN VERELİM BİR KERE PARA KURTULALIM.... |
Futbol ile milleti hem uyuşturuyorlar, hem söğüşlüyorlar. Ama milletimiz söğüşlenme kısmına tepki göstermeye başladı gibi. İyi uykular. ☺️
|
Parayı verdim yine Exxen çöktü ne yapmalıyım. Daha çok mu para vermeliyim. Acil taktik.
|
Vay İrdeto Seca seca2 biss 😁😁 ve unuttuğum diğer uydu şifreleme sistemleri. Ne günlerdi be 😁
|
Valla ben 140 tl ödüyorum digitürke. Bütün maçlar açık. 2 kahve parası.
|
Ben de vermedim vermem. Ama izlemiyordum da :D Değersiz lig dediğinize göre siz de izlemiyorsunuz herhalde? Yani izliyorsanız, değersiz değil demek ki, çelişki olur.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 24 Aralık 2023; 16:6:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|