Şimdi Ara

Fenerbahce Hakettiği Yerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyecek Bir Söz Yok.... Son 9 Haftadır Halimiz Ortada. Ligin En İyi Defansına Sahibiz Diyoruz Ama Gelen Gecen 2 den Aşağı Atmıyor...

Selçuk,Deniz,Guizayı Neden Oynatıyor Anlamıyorum Sanki Adamlar Macta Olumlu Bir şeyler Yapıyorlarda İlk 11 e Alıyor... Adamlar Milyon Dolarları Alsınlar Biz Burada Sinirden Kendimizi Yıpratalım Ama Artık Umrumda Değil... Nihat Özdemir cıkıp hakem düşman falan diyeceğine sen takımın top oynayışına baksan şuan buralarda olmazdık....

Tek Diyeceğim Daum gidene kadar ve ilk 11in A'dan Z'ye değiştirene kadar fenerı desteklemıyorum....

Eşeğe Altın Semer Vursan Eşek Yine Eşek Demiş Atalarımız...

• quote:

Orijinalden alıntı: r0bb3n59

Diyecek Bir Söz Yok.... Son 9 Haftadır Halimiz Ortada. Ligin En İyi Defansına Sahibiz Diyoruz Ama Gelen Gecen 2 den Aşağı Atmıyor...

Selçuk,Deniz,Guizayı Neden Oynatıyor Anlamıyorum Sanki Adamlar Macta Olumlu Bir şeyler Yapıyorlarda İlk 11 e Alıyor... Adamlar Milyon Dolarları Alsınlar Biz Burada Sinirden Kendimizi Yıpratalım Ama Artık Umrumda Değil... Nihat Özdemir cıkıp hakem düşman falan diyeceğine sen takımın top oynayışına baksan şuan buralarda olmazdık....

Tek Diyeceğim Daum gidene kadar ve ilk 11in A'dan Z'ye değiştirene kadar fenerı desteklemıyorum....

defans 4lüsü en son hangi maç eksiksiz oynayabilmiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

quote:

Diyecek Bir Söz Yok.... Son 9 Haftadır Halimiz Ortada. Ligin En İyi Defansına Sahibiz Diyoruz Ama Gelen Gecen 2 den Aşağı Atmıyor...

Onu Gecicen işte... Senin Hedefin Şampiyonluksa Defansta Oynatacagın Alternatif İsimlerden Biri Deniz Olmamalı...

• biz söylesek anlamazsınız ama sizin kendi kendinize gerçekleri anlamayı başarabilmeniz güzel.
  • quote:

quote:

quote:

Onu Gecicen işte... Senin Hedefin Şampiyonluksa Defansta Oynatacagın Alternatif İsimlerden Biri Deniz Olmamalı...

kim olmalı mesela?
    yıllardır milli takım bile düzgün stoper bulamazken,yabancı sınırı yok 6+2 gibi sacma kurallar memlekette varken ve azıcık eli yüzü düzgün türk futbolcular icin servet istenirken kim olmalı alternatif isim ?

• Transfer Bütcemiz Gayet İyiken Neden Defansa Takviye Yapılmıyor Acaba? Neili Mesala Bizde Alabilirdik Neden Alamadık Transfer Politikamız Sadece Brezilya Ligindeki Ofansif Oyunculara Mı Calısıyor ?... Bir Söz Vardı Ümit Özatın Ofans Kazandırır Defans Şampiyon Yaptırır Ama Bizde 2side Yok.... Defansa Oyle Adamlar Almalısın kı Bilicanın İlk 18e alınmasına gerek duyulmasın... Ama Sağolsun Yönetim Luganoya Güvenerek Saçma Sapan Transferler Yapıyorlar...
  • hak ettiği yerde filan değil.
    hala diyorum, defansımızdaki bireysel hatalar canımızı haftalardır yakıyodu.
    bugün de bunun biraz dışına çıktık, selçuk yaktı sağolsun.

saçma sapan goller yiyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında yerimiz 4. lük 5. likte işte şansla mansla 3. yüz.Antalya, Manisa X 2, Diyarbakır maçları...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kim olmalı mesela?
    yıllardır milli takım bile düzgün stoper bulamazken,yabancı sınırı yok 6+2 gibi sacma kurallar memlekette varken ve azıcık eli yüzü düzgün türk futbolcular icin servet istenirken kim olmalı alternatif isim ?

Yabancı sınırı demişsin hocam ama Carlos gitti, kontenjan açıldı, 1 senedir doğru düzgün oynamayan Deivid, 3. sınıf defans bile olmayan Bilica ve niceleri... Kontenjan mı al sana kontenjan, Bilica Fenerbahçe'ye geldiğinden beri bu adamın iyi olmadığını her yerde söyledim. Hatta Bilica'nın bir videosunda Rumen birisinin, Bilica'nın Fenerbahçe gibi bir üst düzey takıma nasıl gelebilir inanamıyorum tarzındaki yorumunu burada paylaştım. Bilica gibi topçuları işte böyle Avrupa'da olsun, Türkiye'de hızlı oynamayı seven takımlar olsun rezil ederler. O rezil olunca Fenerbahçe gider 3. sınıf ekiplere elenir. Şunu anladım bu takımın defansı bir tek Lugano'ya bakıyormuş, Edu'yu bile arar oldu taraftar. Bugün Rıdvan'ın dediğine göre Fenerbahçe'ye bugün 2 gol birden atıp yıkan İskender öz Fenerbahçe çocuğuymuş, altyapıdan yetişme. Oh olsun, yarın öbür gün inşallah İskender gibi altyapıda harcanan çocuklar gelir de 5 gol birden atarlar Fenerbahçe'ye. İçim çok dolu, yazıklar olsun kulübü böyle yönetenlere ve taraftarı sinirden kahradenlere!

• Bu yönetim zihniyetiyle bundan daha iyi olamaz.
    Adamlar taraftarı sallamıyor, onu da geçtim dalga geçiyorlar bizimle...
    Selçuğun senede 2.5 trilyon TL aldığı takımdan bahsediyoruz.

Tek çözüm YÖNETİM İSTİFA...
    Bu camia başkansız kalmaz kimse meraklanmasın.
    Futbolu bilenler gelsin artık...
  • Ali Koç gelse ne iyi olurdu ama...
  • Önce sağlam bir anlaşma ile keş parayı cebine koyup sonra kendini kovdurup tazminat almak isteyen ipini koparan geliyor kardeşim, bu yönetim ipin ucunu kaçıralı çoookkk oldu. En başı değiştirmek gerek, gerisi de başla beraber değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: propescia

boşuna çabalamayın einstein bile nedemiş "atomu bile parçaladım ama bu fenerlilerin herşeyi biz biliriz mantığını kıramadım"

gerçi en güzel başlığı bir gazete atmıştı hani adam olmakla ilgili daha başka ne denir ki?

Bi de sen adam olabilsen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.