Şimdi Ara

Fenerbahçe Kaç Yıl Üst Üste Şampiyon Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son gelen sponsorluk anlaşmasıyla birlikte ligde açık ara en güçlü takım konumuna geldi Fenerbahçe. Hem maddi hem takım olarak

2 sezondur şampiyonuz bu 5 olabilir mi?

• hedef el şampiyonluğu olmasaydı olurdu, ama asıl hedef o olunca el sonrası antin kuntin takımlara elenme riski var
  • Şuan diğer takımların yerinde olmak istemezdim, arada uçurum oluştu, fenerbahçe şu haliyle her sene şampiyon olur.
  • En az 3 yıl daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işler sadece bütçeyle olsaydı Cska her sene şampiyon olurdu.Uçmayalım.Cska,Real,Oly,Pana hatta ilerde Barcelona,Baskonia,Maccabi gibi takımlar var.Bunların bütçeleri de öyle çok düşük değil.Her yıl şampiyon olmak mümkün değil ama her sene ana hedef Final Four olursa bu hedefe daha kola gidilebilir.
  • Micro_Processor kullanıcısına yanıt
    ben lig şampiyonlugu için söylemiştim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

ben lig şampiyonlugu için söylemiştim dostum

Dikkat etmemişim, pardon o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam çok güzel oyunla hem avrupa hem lig şampiyonluğunu kazandık ama daha biz 5 yıl üstüste şampiyon oluruz gibi geyiklere girmeye gerek yok daha bu sezon ne olacağı belli değil götümüzden 3 sezon sonrasını tahmin etmeye çalımak mantıklı değil
  • TR Ligi kimsenin umurunda değil, hedef her zaman Euroleague şampiyonluğu. O da üstüste kazanması hiç kolay değil.
  • 2 yıl üst üste olmuş durumdayız . Şuan ki durumumuza baktığımızda TBL'de 3 yıl içinde rakibimiz çıkacağını düşünmüyorum . Onun için 5 yıl üst üste gelir gibi duruyor .

• nba'da Los Angeles Lakers kaç sene şampiyon olur dediler, şimdi sonuncu :) onun için 5 seneler falan olacağını sanmıyorum. biyerlerde de kırılcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgot

nba'da Los Angeles Lakers kaç sene şampiyon olur dediler, şimdi sonuncu :) onun için 5 seneler falan olacağını sanmıyorum. biyerlerde de kırılcak

Lakersın takım dağıldı ama , shaq-kobe-horry-derek-foxlu kadroyla devam edip malone ve payton sevdasına kapılmasalardı bu duruma gelmezlerdi.zaten nba de güç dengeleri bizim lig gibi değil ayrıca oyuncular yaşlanıyor
  • Nazar degmesin başarılar Fenerbahçem, bu arada bayan basketde doludizgin gidiyor
    sıra bayanlarda inş..
  • quote:

nba'da Los Angeles Lakers kaç sene şampiyon olur dediler, şimdi sonuncu :) onun için 5 seneler falan olacağını sanmıyorum. biyerlerde de kırılcak

NBA sistemi ile EuroLeague sistemi arasındaki farkı öğrenmen gerek.

Bu arada Fenerbahçe son 10 senede 6 defa oldu bunu da belirtelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 11 Eylül 2017; 20:19:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViaEA

quote:

Nba'da boston 10 senede 9 defa şampiyon oldu. Sakatlık olur, transfer olur. Çok eminsiniz evinizi arabanızı satıp yatırın fenere her yıl :) kuponu paylaşırsınız burdan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ViaEA

quote:

Nba'da boston 10 senede 9 defa şampiyon oldu. Sakatlık olur, transfer olur. Çok eminsiniz evinizi arabanızı satıp yatırın fenere her yıl :) kuponu paylaşırsınız burdan

Eminim zaten. Tuttuğun takım büyük ihtimal Galatasaray bil isterim asla Fenerbahçe kadar başarılı olamayacaksınız.

• Dua edin Ufuk Reisi gönderdik
  • 3. şampiyonlugumuz gelecek allahın izniyle. ben 5 olana kadar uplarım bu konuyu ölmezsem falan
  • Sponsporlar bırakana kadar olur

• Bütçe $30M oldukça devam eder. Arada EL dönüşü sonrası kazalar çıkabilir.
    Ama TR ligi üzerinde bir takım.

Zeljko oldukça da Final Four devam eder.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.