Şimdi Ara

Fenerbahçe karakterine laf atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Caner'e etmediği küfür kalmazken önünde diz çökünce birden efendilik abidesi ilân edenler tepkimize çok kızıyormuş, neden biz Caner Fenerdeyken bu tepkiyi koymamışız.

Kendilerine soruyorum, Quaresma Caner neyse 10 katıdır, ama siz onu ilahlaştırıyorsunuz, çoğunuzun "canının içi ayağının dışı Quaresmam", hani ona tepki? Geçen sene azıcık adil yönetilse lig kaç kırmızı yerdi sizce Quaresma? Şimdi yalnız bıraktı mı bıraktı? Karakterini sorgulamıyorum çünkü ortada değil mi sizce? Gelin Caner'e tepkimizi bırakın, önce bir öz-eleştiri yapın.

Hakeme mi takılacaksınız? Kendi maçlarınızı da eleştirin.
    Oyuncuya mı takılacaksınız? Kendi oyuncunuza da hak ettiği tepkiyi gösterin.

Ama sizin lehinize yapılan geçen sene Ahmet Çakar'ın deyimiyle 7-10 arası şaibeli maç var iken, siz gelip kaybettiğiniz maç için "Tekrar edilsin alehimize 1 penaltı 1 gol verilmedi." diyorsunuz, e bizim de alehimize kararlar vardı, biz ağlıyor muyuz sosyal medyada?

Çok ayıp arkadaşlar, futbol bir oyundur, hakemler insandır, hakemler hata yapabilir deyip size hata yapınca yaptığınıza bir şey denir ama kimseyi kırmak istemiyorum, dün açmadım tartışma çıkmasın diye, sakinliği koruyalım, ligin henüz 6. haftası. İyi günler.

• Yaşları küçük takmayacaksın şuan Türkiye'de Beşiktaşlılar ya deden yaşında yada ilk okul talebesi, zaten orta yaşlılar okulda kafalarına vurulduğu için psikolojik olarak sorunlu oluyorlar onlarda takmıycaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin kafana çok vurmuşlar sanırım. Bu nasıl bir yazıdır, nece yazdın sen? Suriyeli misin, yeni mi öğrendin Türkçe yazmayı?

Can you write Turkish?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadekici10

Senin kafana çok vurmuşlar sanırım. Bu nasıl bir yazıdır, nece yazdın sen? Suriyeli misin, yeni mi öğrendin Türkçe yazmayı?

Can you write Turkish?

Adama laf ediyorsun ama bir kere olsa takmazdım da, soru cümleleri soru işaretiyle biter. Gereksiz duyar yapamya gerek yok, ben takılmam ama birine laf atarken mükemmel olsan bari.
  • Kim takar bjklileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegon I -- 25 Eylül 2017; 18:25:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenince biz kötü olduk,

Fenerbahçe portoya benzemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.