Şimdi Ara

FENERBAHÇE MAÇI KAZANDI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Güzel, keyif verici oyunla galibiyet aldık, sinsiyle oynadığımızda aldığımız 3 puanlık zevkse, Ersun hocayla aldığımız 30 puanlık zevk veriyor, Erzurum maçının ilk yarısındaki oyunu bu defa neredeyse maçın tamamında ilk defa uygulayabildik ki tek transfer Sadık..Sadık'a Allah sakatlık bela vermesin, Fb'nin Puyol'u olur, defansın liderliğinin altından kalkabiliyor şu ana kadar..Sağlam bir Ekici tüm sezon 45-60 dk müthiş faydalı oluyor bunu da gördük, Valbuena'yla değişmeli oynarlar..Sanırım Fb 3 seneden sonra falan frikik golü atmıştır diye tahmin ediyorum..Benzia, Ayew, Neustadter, Mehmet Topal, Volkan gerçekten inanılmaz çöp..Bugün sevinelim ama transfer döneminin son 3 gününde, maçın rehavetine kapılmadan, yarından itibaren şu 5 çöpün yerine mutlaka transfer şart oğlu şart..Şu 5 çöpün özellikle 2 tanesi Topal ve Neustadter kesinlikle kasti olarak takıma gol yediriyor, bütün sene yediğimiz gollerde hep bu ikisinin sabotajı göze çarpıyor, malesef 3. teknik direktör olarak Ersun Yanal da hala bunu farkedemiyorsa, başkan olarak Ali Koç ve yönetim bunu farkedemiyorsa sonuçlarına katlanırlar..Bu adamlar yeteneksizliklerinin yanında gerçekten kötü niyetliler..Bugün Neustadter 2 golün 1 numaralı suçlusuyken, Mehmet Topal kritik pasları yerine atmayıp, durduk yere hiç tehlikesiz bir yerde çok gereksiz kart gördü..Benzia elinden geleni yapmaya çalışsa da yetenek sıfır..Bugün sevindik, yarın da sevinebilmek için en acilinden iki yönlü 6 ve 8 numaranın bitmesi lazım 3 gün içinde..

• Benzia ayew neustadter beş para etmez forvetimiz hala yok forvetsiz oynuyoruz iki golüde neustadter in pasifliğinden yedik adamın hava toplarıyla alakası yok topa doğru bile zıplamıyor olduğu yerde sıçrıyor sadece valbuena ve moses oyuna çok geç girdiler ayew ikinci yarıya çıkmamalıydı mehmet ekicide en geç 60. dk da oyundan alınmalıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta saha.

Orta sahaya adam alinmali. 10 numara degil. 8 numara. Iki yonude oynayabilen birisi. Orta saha diye souza culyano gibi adamlar alinmasin. 8 numara. Bu takimin tek sorunu 8 numara

Orta saha alinmali.

Sonra ya forvet ya defans.forvet alirsak def cöp def alirsak forvet cöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hala aynıu düşünüyorum. comolli gider dertler biter.

öncelikle üç puanın alınmasına kesinlikle sevindim. ama değişen bir şey yok. hakem hatası da var maçta. verilmeyen penaltı. verilse ne olurdu bilinmez ama görünen köy kılavuz istemez. son transfer sağ kanat. comolli' ye transfer yasağı getirilmesi lazım. maçta dirsek atmasa bile rakip futbolcuya engelleme sonrası üzerine basıp geçen bir topçumuz var kimdi hatırlamıyorum. son dakika pozisyonu var. yani fenerbahçe saatli bomba gibi. abdülkerim ne diyor 15 topçu hepsini gönderecerksin. fazla söze gerek yok. üç puan sevindirici ama psikolog da getirseler takıma nafile.

• nono varken rakibin 1 golü garanti zaten. bekler kötü islanın yerine dirar geçer topalın yerine ortasahada isla kullanılabilir. roman ortasaha oynasın defansa geçmesin. luganoyla aynı boyda ama topa yükselmekten aciz. ekici devamlılığı olsa ilaç olacak ama hep dozu az kaçıyor. forvette tek oynayacak kalitede soldado var ama o da alternatifsiz. yani kısacası savunma sol bek ortasaha forvet sol kanat transferleri gerek takıma. sezon başı yapılan 11 oyuncu da fos çıkınca durum bu
  • ic sahada macin sonlarina dogru gelen bir goldu hala cok iyi degil takim. ama yine de iyi mucadele edildi onceki maclara kiyasla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • youtube fenomeni oldu takım sahayı yine unuttu. çok söylenecek şey var yine de hep aynı nakaratı yapmak yerine tek cümleyle geçiştirelim. ben hala aynı düşünüyorum. futbolcular arasında kaynaştırma yapmak güzel hareketler ama futbol sadece ayakla oynanmıyor. kafa da lazım. bu hafta bize yine hüzün var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.