Şimdi Ara

*Fenerbahçe Ne yapar!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 26.1.2006)
Giriş
  • Bu sezon fenerbahçe şampiyonlugun en büyük adayı dimi eğer şampiyon olursa champions League ne 5. katılışı olacak [baraj maçını geçti diyelim] Anelka'lı Alex'li Tuncay'lı vs ve gelecek bir iki star ile iyice güçlenen fenerbahçe champions League de nereye kadar çıkar...
    C.daum ile ne yapabilir bir süpriz olurmu başarı çok yakın mı halen uzak mı????
    100 yılında ne olacak merakla bekliyoruz.......bence bir başarı yakın nie olmasın..

• ŞU KADARINI SÖYLEYİM,FBnin AVRUPADAN BAŞARISIZ GELMESİ DURUMUNDA DAUM'UN CEVABI HAZIR;TECRÜBE KAZANDIK SENEYE BU TECRÜBELERİMİZİ DEĞERLENDİRİCEĞİZ ASLINDA BEN BAŞTAN BU GRUPTAN ÇIKMAMIZIN ÇOK ZOR OLDUĞUNU BİLİYORDUM VB.2 SENEDİR BU MASALI UYDURUYO BAKALIM SENEYE NE DİYECEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7matrax -- 18 Ocak 2006 14:39:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7matrax

ŞU KADARINI SÖYLEYİM,FBnin AVRUPADAN BAŞARISIZ GELMESİ DURUMUNDA DAUM'UN CEVABI HAZIR;TECRÜBE KAZANDIK SENEYE BU TECRÜBELERİMİZİ DEĞERLENDİRİCEĞİZ ASLINDA BEN BAŞTAN BU GRUPTAN ÇIKMAMIZIN ÇOK ZOR OLDUĞUNU BİLİYORDUM VB.2 SENEDİR BU MASALI UYDURUYO BAKALIM SENEYE NE DİYECEK

Valla sana katılıyorum bakalım ne olacak be sefer ne mazerek uyduracak 5. katılımımız gerci yeniyiz ama biraz hada ileri gidebiliriz......kadro yeterli olanaklar iyi iş daum ve futbolculara kalmış...
  • öncelikle ön eleme oynayacağız.İlk hedef burayı geçmek olacaktır.Bence elemeyi geçer gruplara kalırız.Fakat gerçekçi olursak grupta 3. olalım iyi derim
  • Fenerbahçe patlama yapacak bence......uefa gelir
  • Orjinalden alıntı: Uzan

Fenerbahçe patlama yapacak bence......uefa gelir
    [/quot

inşallah!!!!!!!
  • Bence 3. olup UEFA 'ya kalabiliriz..

Ama bugün için konuşmak erken..

Seneye yeni trannsferlere durum değişebilir.

Eğer defans kurgusunu düzeltebilirsek. (İyi bir sağ ve sol kanat + göbeğe iyi bir adam.)

CL'de bir üst tur gelebilir.

Şimdiye kadar basında çıkan isimlerin hemen hemen hepsi forvet ağırlıklı. Eğer FB Teknik yönetimide gerçekten gazetecilerin düşündüğü gibi düşünüyorlarsa işimiz zor. Gol atarız ama çok da yeriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • champions League DAUM LA GİNE KATILIRSAK MALESEF ELENECEGİZ ÜZÜLEREK SÖYÜYORUM AMA ELENECEGİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7matrax

ŞU KADARINI SÖYLEYİM,FBnin AVRUPADAN BAŞARISIZ GELMESİ DURUMUNDA DAUM'UN CEVABI HAZIR;TECRÜBE KAZANDIK SENEYE BU TECRÜBELERİMİZİ DEĞERLENDİRİCEĞİZ ASLINDA BEN BAŞTAN BU GRUPTAN ÇIKMAMIZIN ÇOK ZOR OLDUĞUNU BİLİYORDUM VB.2 SENEDİR BU MASALI UYDURUYO BAKALIM SENEYE NE DİYECEK

Sana %100 katılıyorum olayı çok güzel yorumladın

Bence Fenerbahçe gruptan çıksın önümüzdeki sezon için yeter!
  • fbnin lucianoyu gönderip 1 tane çok iyi yabancı stoper alması lazım. ayrıca yine yabancı sol bek.. o zaman belki birşeyler olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

fbnin lucianoyu gönderip 1 tane çok iyi yabancı stoper alması lazım. ayrıca yine yabancı sol bek.. o zaman belki birşeyler olabilir..

katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.