Şimdi Ara

Fenerbahçe’nin 24 Yıllık Çilesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

Aslında istatistik falan bunlar boş iş tabi fenerin kadıköy üstünlüğü de dahil. Ama bu işlerin şöyle bi olayı var. Mesele fenerbahçe taraftarı nasıl kadıköy'deki maçlarda rahat rahat, gerilmeden izliyolarsa derbileri aynı şekilde biz de fenerle oynadığımız bu tip finallerde rahat oluyoruz. Psikolojik bi durum oldu sanırım

Hocam o rahat rahat izlemeğe katılmıyorum ben kadıköy maçlarında çok rahat izlerken fenerli arkadaşlar geriliyor sövüyor hele 2 senedir...Artık o rahatlık yok onlarda bunun farkında ama işte kabullenemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ThyKeDoT

quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

Aslında istatistik falan bunlar boş iş tabi fenerin kadıköy üstünlüğü de dahil. Ama bu işlerin şöyle bi olayı var. Mesele fenerbahçe taraftarı nasıl kadıköy'deki maçlarda rahat rahat, gerilmeden izliyolarsa derbileri aynı şekilde biz de fenerle oynadığımız bu tip finallerde rahat oluyoruz. Psikolojik bi durum oldu sanırım

Hocam o rahat rahat izlemeğe katılmıyorum ben kadıköy maçlarında çok rahat izlerken fenerli arkadaşlar geriliyor sövüyor hele 2 senedir...Artık o rahatlık yok onlarda bunun farkında ama işte kabullenemiyor

Yok ben genel söylemiştim ama sen haklısın, o 3-4 sene önceki üstünlükleri kalmadı gerçekten. O zamanlar bildiğin yenilmeye çıkıyorduk sahaya. Ama neticede 3 puan işte çok büyütüldü yıllardır.

• ligdeki şampiyonluk yarışlarında da öyle olmuştur genelde , en son 2001 de biz ikinci olurken fener şampiyon olmuştu sonraki kapışmaları hep aldık hele şu

• Degil futbol butun brans finallerinde konsantre olamiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ligdeki şampiyonluk yarışlarında da öyle olmuştur genelde , en son 2001 de biz ikinci olurken fener şampiyon olmuştu sonraki kapışmaları hep aldık hele şu

16 dk tvye yapışıp beklemiştik, duygulandım be

• Saçma sapan rekorları yüzünden Fenerbahçe ile dalga geçiyorduk bizimkilerde başlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.