Şimdi Ara

Fenerbahçe’nin yıldızları gidiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa'da ki hangi klüpler burda kazandıkları yıllık maaşı vericek?
  • bence bunların hepsi gitmeli yerine adam akıllı topcular alınmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

"eğer bir takım küme düşerse futbolcular gider‚ adamlar kalır"
    Pavel Nedved

nedvedi futbolcu olarak severdim ama...
    kulüp normal yollarla düşerse futbolcular gider adamlar kalır, şike yüzünden düşerse adamlar gider futbolcular kalır
  • Sow solda curucegine gitsin premier lige kurtarsin kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsos

quote:

Pavel Nedved

kulüp normal yollarla düşerse futbolcular gider adamlar kalır, şike yüzünden düşerse adamlar gider futbolcular kalır

O zaman gs nin kapısına kilit vurması gerekiyordu. Malum 96–2000 arası. haluk baba sağolsun..

• hiç biri gitmez sakin olun.

zaten yaşları olmuş 30

napsınlar avrupa yı.

para desen o biçim.
  • quote:

quote:

quote:

Pavel Nedved

O zaman gs nin kapısına kilit vurması gerekiyordu. Malum 96–2000 arası. haluk baba sağolsun..

Gel de laf etme şimdi.O yıllarda sadece lig değil avrupanın da tozunu attırdık.Ha diyorsan avrupa maçlarında da sakat işleriniz var diye o ayrı.Arsenal'e falan iyi para vermişizdir senin mantığınla. Ha bir de Strum Graz maçı var oraya da bağlanalım tekrardan istiyorsan.

• Onlar gıtmeden bız kovalım boylelıkle yenı yapılanma ıcıne gırerız tekrar eskı guclu Fenerbahçe izleriz,3-5 kısı gıtsın yerlerıne yenısı gelsın dersek kanserı yenemeyız hepsi gitsin genc oyuncular hariç.
  • Zaten formda değiller, hepsi de potansiyelinin çok altında. Kuyt'ın da verimli olacağı son seneler. Bonservisler yüksek olsa iyi olur ama gideceklerini pek sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

quote:

Pavel Nedved

Gel de laf etme şimdi.O yıllarda sadece lig değil avrupanın da tozunu attırdık.Ha diyorsan avrupa maçlarında da sakat işleriniz var diye o ayrı.Arsenal'e falan iyi para vermişizdir senin mantığınla. Ha bir de Strum Graz maçı var oraya da bağlanalım tekrardan istiyorsan.

Tatlı tatlı yiyin birbirinizi ama arkadas 96-2000 arası demıs Gs kupayı ne zaman aldı 2000 Türkiye de 4 kere sampıyon olmasa o basarı gelırmıydı?

Kesinlikle arkadasın baktıgı pencereden bakmıyorum sonucta forumdakılerın cogu orn ben 96 sezonunda 4-5 yaslarındaydık ızlemedıgımız maclar hakkında yorum yapmayız.Sturm Graz macı ıse sanırım ıkı takımında ısıne gelıyordu skor ve futbolcular aralarında anlasmıs gıbı atak yapmıyordu.

• zor giderler.
    futbolcu çorbasına bakar.
    ha aynı parayı veren avrupada başka bir kulüp çıkarsa zaten fenerbahçede durmaz ama o aynı paraları (vergiyi de düşününce) avrupada zaten bulamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Bence gitmeyecek kimse.

bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Kuyt sağlam kariyerli topçu bu mevzulardan sonra gitmek istemesi normal. Sow desen daha genç 2 sene Avrupada oynayamayacak o da kariyerini düşünüyoesa gider parayı düşünüyorsa kalır. Meireles için bir şey söyleyemicem yuvarlakçı olarak kalır o.

Saçmalık.
  • Gitsinler sow hariç en fazla ingiltere veya italyanın orta sınıf takımlarında oynarlar.Kuytun gidiceğini sanmıyorum ama
  • quote:

quote:

quote:

Pavel Nedved

evet haluk baba bizi uefa finaline kadar çıkardı süper kupayı da haluk baba sayesinde aldık sana iyi uykular

• quote:

Orijinalden alıntı: Derek Hale

Sow 15 milyon
    Kuyt 3 milyon
    Meireles 8 milyon

Baroniyi alana ucunu biz veriyoruz ucretsiz

Diğerlerinde aşağı yukarı haklısın da Kuyt'a 3 veren olursa söyle biz de Riera'yı kakalayalım :)

• Siz bu oyuncuları bu fiyatlara anca FM'de satarsınız :)
    Şike yüzünden avrupa'ya gidemeyecek bir kulüpten hangi aklı başında takım yüksek ücretle topçu satın alır. Zaten zora giren bir takım var karşılarında.. Ne diycekler aaa siz zor durumdasınız mağdur olmayın bu oyuncuların hakkı neyse bizde onu verelim mi dicekler. :)

Raul anca 6m€, Kuyt 1m€, Sow ise etse etse şu günkü FB koşulunda 9m€ eder. Zaten şu anda bundan fazla veren kulüp çıkarsa hiç durmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

quote:

Orijinalden alıntı: Derek Hale

Sow 15 milyon
    Kuyt 3 milyon
    Meireles 8 milyon

Baroniyi alana ucunu biz veriyoruz ucretsiz

Diğerlerinde aşağı yukarı haklısın da Kuyt'a 3 veren olursa söyle biz de Riera'yı kakalayalım :)

Araplar?
  • Hepsi yollansın mümkünse Beşiktaş gibi yeni başkan yeni yapılanma yapmamız lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.