Şimdi Ara

Fenerbahçe’nin yıldızları gidiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mishakal

hiç biri gitmez sakin olun.

zaten yaşları olmuş 30

napsınlar avrupa yı.

para desen o biçim.

Demek ki hepsi yolcu.
  • hepsi gider ilk önce meireles

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • meireles le kuyt nere ye gidiyor yalan o

sow giderse gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Kuyt sağlam kariyerli topçu bu mevzulardan sonra gitmek istemesi normal. Sow desen daha genç 2 sene Avrupada oynayamayacak o da kariyerini düşünüyoesa gider parayı düşünüyorsa kalır. Meireles için bir şey söyleyemicem yuvarlakçı olarak kalır o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu iki ruhsuz kazulet giderse Fenerbahçe'nin cezası ödüle dönüşür
     Fenerbahçe’nin yıldızları gidiyor
  • Kuyt'un böyle birşey yaptığını bana Kuyt harinç kimse inandıramaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Temmuz'da yüreğini koyan futbolcular için çok üzülmüştüm. Ama kim giderse gitsin hiç üzülmem, kapı orada.
  • Yabanvi bunlar beyler, saniyesindr giderler, sadece fener icin degil dunyanin hangi klubunde olursan ol, yabancilar cebine az para girecegini anladigi an gider

• quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

5 eylül mesai bitimine kadar süre varmış, umarım bu süre bitmeden önce bu yıldızları çok iyi ücretlere satarız.f.bahçe de oynadıkları iyi futbolla mutlak prim yapacaklardır bu yıldızlar.

burdan gelecek parayla da uzunca yıllar transfer planlaması yapacak bir komite, ve altyapıya destek bütçesi oluşturulur.

hocam çok güzel bir düşünce de Türkiye de kimse alt yapıya önem vermez önemli olan anlık yıldız transferidir diye düşünürler.....
  • Selcuk la volkan gitsin baska bir sey istemiyorum

• Türkiyedeki Arsenal maçında sokaktaki çocukalrdan kötü oynayıp, İngilterede şov yapan Meireles gitsin. Adam İngilterede göze girmeye çalışıyor burada yatıyor.
  • Hicbiri uzulmeye degecek futbolcular degil.

• kimse gitmez 2 sene şampiyonluğa oynayacak takım
    gsliler siz masada bu işler nasıl olur iyi bilirsiniiizzz
    kendi forumunuza kış kış
  • "Dirk Kuyt : "Ben Fenerbahçe’yi bu durumda terk etmem. Transfer teklifleri doğru ama takımımı bırakmam. Bu kulübün sözleşmeli futbolcusuyum ve gerektirdiği gibi hareket edeceğim. Korkaklar her zaman kaybeder. Ayrılmayacağımı herkes bilsin."

kaynak: feneronline

dediğim gibi kuyt gitmez, kadlec şimdi meyro ve sowda ara transferde gidebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

-Sow(27)
    -Meireles(30)
    -Kuyt(33)
    -Baroni(30)
    -Kadlec(28)
    -Krasic(28)

Gitmek isteyen gidebilir.Çok da fifi...Takımın yeniden yapılandırılması gerekiyor...
    Madem 2 yıl Avrupa'da yokuz o zaman Türkiye'de iş yapacak maliyetsiz yabancıları elde tutup gerisini postalamalıyız...(Emenike'nin gideceğini sanmıyorum )
    Webo-Alves-Holmen-Emenike-Yobo elde tutulursa yeterlidir...Zaten gideceklerini de sanmıyorum bu oyuncuların...

Takım'a bir kaç yerli takviye yapılsın yeterli...Mesela Erkan Zengin-Cenk Tosun-Eren Derdiyok gibi...Salih'i ve Alper'i de takıma kattın mı bir de A2'den gençleri A'takıma kazandırdın mı 2 sene seonra istediğimiz,görmek istediğimiz Fenerbahçe'yi görebiliriz.

İçimi okumuşsun hocam Sow çok sevmeme ragmen iyibir fiyata gidebilir en az 15 m euro ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.