Şimdi Ara

Fenerbahçe’nin yıldızları gidiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

kuyt gidebilir.Meireles twitterinden gitmiyorum bir yere yazdı.Sow da yüksek meblağlara satılabilir

Ne zaman yazdı? En son 26 ağustosta yazmış.
  • Hiçbiri gitmez. Fener'den aldıkları parayı vermezler.
  • Sow 15
    Kuyt 2
    Meyreles 6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: Vitalyzd

Böyle bir takımda kalmak hiçbirine yakışmaz.Kariyer açısından tam bir kara leke.

Yukardaki arkadaş cevabı vermiş size. Gruplarda da güzel alacakalr aklınızı

R.Madrid forman gecen seneden vardir yanina bir de Juventus ekle. Hem şike yapmislar onlar da yabancilik cekmezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

quote:

Böyle bir takımda kalmak hiçbirine yakışmaz.Kariyer açısından tam bir kara leke.

Nedved ? Buffon ?

Sese geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

İnşallah üçü de gider, toplam 15 kazansak yeter. Baroniyi falan da salladık mı yeni yapılanmanın temeli atılmış olur.

3 oyuncudan 15'ten fazla kazanırız gibime geliyor Sow en az 13-14 eder Meireles'te 6-7 edecek düzeyde biz beğenmiyoruz ama adam canı isteyince gerçekten iyi oynuyor.Kuyt'u da 1-2 milyona satarsak 20 milyon 3 oyuncu için fena rakam değil.Baroni'ye de 5-6 verecek bir kekoz klüp çıkarsa yaşadık.Üstüne Selçuk'u da beleş veririz hatta.Kuyt'un yerine Topuz,Krasic çok rahat oynayabiliir.Meyro ve Baroni'nin yerine zaten bir ton adam var.Sow'un yerini doldurmak zor ama 4-2-3-1'e geri döneriz.Gücümüzden birşey eksileceğini zannetmiyorum.Sow sol kanatta oynatılmaya devam edecekse zaten güç katmaz bize bari para kazanalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aSeRR

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

İnşallah üçü de gider, toplam 15 kazansak yeter. Baroniyi falan da salladık mı yeni yapılanmanın temeli atılmış olur.

3 oyuncudan 15'ten fazla kazanırız gibime geliyor Sow en az 13-14 eder Meireles'te 6-7 edecek düzeyde biz beğenmiyoruz ama adam canı isteyince gerçekten iyi oynuyor.Kuyt'u da 1-2 milyona satarsak 20 milyon 3 oyuncu için fena rakam değil.Baroni'ye de 5-6 verecek bir kekoz klüp çıkarsa yaşadık.Üstüne Selçuk'u da beleş veririz hatta.Kuyt'un yerine Topuz,Krasic çok rahat oynayabiliir.Meyro ve Baroni'nin yerine zaten bir ton adam var.Sow'un yerini doldurmak zor ama 4-2-3-1'e geri döneriz.Gücümüzden birşey eksileceğini zannetmiyorum.Sow sol kanatta oynatılmaya devam edecekse zaten güç katmaz bize bari para kazanalım.

Hocam sen ne zaman kâr ile oyuncu satışı yaptığımızı gördün? Bir Emenike vardı onu da geri aldık. Sow'a o kadar veren kulüp çıkmaz.

• aSeRR A kullanıcısına yanıt
    Meireles orta sahadaki en kreatif adam desek yeridir, takımın başında sözünü geçirebilen bi teknik direktör olsa Meirelesi çatır çatır oynatırdı. Ama adamın umrunda değil, Meireles kendi oyununu oynasa her maç zaten o.saha sıkıntısı çekmeyiz.
  • quote:

quote:

hala akıllanmadınız değil mi? geçen sene ilk iki maç 0 çektikten sonra söylediklerinizi çok net hatırlıyorum ama siz bıkmadınız timsaha yatmaktan.

şunu unutma ki biz fenerbahçe değiliz, avrupa devlerinin karşısında ayağımız titreyerek oynamayız, elenirsekte şerefimizle eleniriz.

"eğer ki elenirsem, galatasaray gibi elenmek isterim."
    jose mourinho.

galatasaray-real madrid maç sonu.

• AZİZ YILDIZLARI İLE GİDİYOR BAŞLIKLARINI GÖRÜR GİBİYİM
  • "eğer bir takım küme düşerse futbolcular gider‚ adamlar kalır"
    Pavel Nedved

• Kuyt istediğin yere gidebilirsin hatta lütfen git çok ısrar ediyorum.
  • Herkes Nedvedin lafını koyuyor iyi hoş da hatta bence de öyle ama şimdi bir şikeden düşmek var bi de lig de son 3 de yer alıp düşmek. Son 3e girip düşseler kalmazsalar adam değiller buna katılıyorum(tabi bu sözü neden söylediğini de biliyorum.)
  • quote:

quote:

şunu bi alıntılayayım ne olur ne olmaz.

• Sow gidecekse bize gelebilir Sow-Drogba-Burak arkasında wesley selçuk melo arada ebu rotasyona gider ligdede oynatırız
  • özellikle kuyt gitsin
  • Nedved : " Futbolcular gider, ADAMLAR kalır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Sow gidecekse bize gelebilir Sow-Drogba-Burak arkasında wesley selçuk melo arada ebu rotasyona gider ligdede oynatırız

Bu Sow'un ne günahı var arkadaş hep sola mahkum kalıyor yazık adamı çürüttük el birliğiyle.
  • kimse gitmez diyenler 2 yıl avrupa göremeyecek klübünüz bilmem farkında mısınız ? ( lisansı çıkmamış holmen dahil ) 11 adet yabancınız var bunlar sevabına mı top koşturacak nasıl ödeyeceksiniz paralarını ? Ben çok büyük yaprak dökümü bekliyorum üzgünüm...
  • Kuyt gitmez insallah digerleri umrumda değil tek korkum onun gitmesi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.