Şimdi Ara

fenerbahçe samsung'u nasıl yeniyordu la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düşünüyorum çözemiyorum.fenerbahçe başka grupta olsa finallere gidebilir miydi diyorum.

• çünkü samsung grupları çok da takmadı ama yine de fb için de iyi oldu sonuçta dünya şampiyonunu en azından sktden fazla zorladık bu worldste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu immortals gam fnc lz olan grupta olsa belki bir ihtimal çıkma şansları vardı bence.
  • pedın - ruler win trade LUL
  • Samsungun normal oyun tarzı: earlyi sakin geçirip mid-late gamede domine etmek.Shot caller:Ambition oynadığı şampiyonlar : disabler frontline,engage yapan şampiyonlar

samsungun zayıf karnı early olduğu için ciddi bi maçta bunun üzerine oynanır mı düşüncesiyle haru'yu denediler çünkü harunun poolu earlye daha uygun zaten fenerbahçe maçında da ezreal denedi ama samsung oyun disiplinin dışına çıkıp farklı şeyler denediği ve shotcallerı olmadığı için fenerbahçe gibi güçsüz bi takımı bile 50dkda zor yendi.dahada o taktiği denemedi turnuvaya geldikleri gibi devam ettiler
  • Samsung sadece erken safhada elini açık etmek istemedi yahu standart oyununu oynadı fenerbahçeye zaten yenilmedi sonuçta da . Ama şanssız gruptaydık evet daha kolay grupta olsak dişe diş gidebilirdik belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alex'den Vaslui'ye Mesaj Var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.