Şimdi Ara

'Fenerbahçe taraftarına imreniyorum'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu TV8'de yayınlanan Telegol programına konuştu. İşte Hacıosmanoğlu'nun sözleri:

"Bizim taraftarlarımız belki bana kızabilir ama ben Fenerbahçe taraftarına imreniyorum. Neredeyse Fenerium'un bütçesi bizim kulübün bütçesi kadar. Bunu sağlayan da Fenerbahçe taraftarının bizzat kendisi. Ama böyle bir taraftara sahip olmalarına rağmen kirli işlere bulaşan insanlar var. Bizim Fenerbahçe ile bir düşmanlığımız yok. Umarım Fenerbahçe'nin başına o kulübe yakışan birileri gelir. Herkesin adaleti varsa Allah'ın da var. Kadıköy'deki Fenerbahçe maçını, Fenerbahçeli taraftarların içinde izleyeceğim. Volkan Şen, takımda kalacak."

• Adam yine aradan dereden giydirmiş bi tane adam gibi demeç vermezmi ya
  • Yikama yaglama tamamlandi. Arabanizi teslimattan aliniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış gurur point. Geri verin
  • bu adamin bir soyleyecegine katilacagim aklima gelmezdi
  • Bu adamı başta severdim taki akp mitinglerinde görene kadar .

• Fenerbahçe'nin sevilmeme nedeni AY dir... adam herkese laf sokma peşinde koştu zamanında...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amatör ligde futbolcu olmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ilk defa dogru bir laf soylemis ama taraftarin icinde izlemek konusunda aman diyorum, kimse istemez ama Fenerbahcelinin ruh hali tez konusu hic yazik etmesin kendine

• Bence bize başkan olmaya çalışıyor...
  • Aman ha burasi olimpiyat degil , yaninda oturacak insanlarda Besiktas taraftari olmayacak dikkat etsin kendine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün tv8 de akp sempetizanlığı yaptıktan sonra 2 kat daha sevilmeme nedeni oluşturdu.
  • Hacıosmanoğlu,

Sakın ola öyle bir hataya kapılıp da taraftarın içinde izleme. Olurda Ts gol kaçırır. Ordan el kol yapar " oğlum kesecem seni " falan dersin. Adamdan şırıngayla kan alır şarap kadehiyle içirirler.
  • Arkadaşlar akşam tv8 de başkan bu açıklamaları yaparken kanalın altyazısına dikkat eden oldumu ?..

Adam fb taraftarını överken altyazıda hacıosmanoğlu ağzından "fb.taraftarı takımına sahip çıkamıyor" yazmışlardı. Çok şaşırdım adam neler söylüyor altyazıya ne yazıyorlar. Sanki inceden camiaları birbirine soğutma çabası içindelermiş gibi hissettim ...
  • Hcıosmanoğlu maalesef bize başkanlık yapacak birikime, tecrübeye, anlayışa sahip değil. Ancak amatör klüplere başkan olabilir. Kendisini dikkatli takip edenler Malouda, Bosingwa transferlerinden sonra nasıl U dönüşü yaptığının farkındadır. Bir de çıkmış diyor ki, biz başvurmayacağız, TFF bize kendisi kupamızı verecek. He Hacıosmanoğlu he, şike sahaya yansımadı, şike kararı klüp defterine yazılmadı dolayısıyla FB klübüne ceza verilemez diyen YD TFF'si hemen sana yollar kupayı.
  • ben bu adamın fbli olduğunu duymuştum lan yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Hacıosmanoğlu,

Sakın ola öyle bir hataya kapılıp da taraftarın içinde izleme. Olurda Ts gol kaçırır. Ordan el kol yapar " oğlum kesecem seni " falan dersin. Adamdan şırıngayla kan alır şarap kadehiyle içirirler.

imrendiği taraftarlarında ne halt olduğunu görmüş olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: duboisi

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Hacıosmanoğlu,

imrendiği taraftarlarında ne halt olduğunu görmüş olur..

Bunun taraftarın durumuyla değil, içinde bulunduğumuz gerginlik ve Hacıosmanoğlu'nun yaptığı açıklamalarla alakası var. Böyle bir durum içindeyken taraftarın içinde maç seyretmek riskli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih.balci

ben bu adamın fbli olduğunu duymuştum lan yoksa

Yok artık. Bu arada Fenerbahçe'nin sevilmemesinin nedeni gerçekten AY

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

şadri şenerde tsden önce fbliymiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

şadri şenerde tsden önce fbliymiş

Ama adamlar Galatasaray'ın paf takımı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.