Şimdi Ara

Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
6
Favori
23.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımımız, Aroma Erkekler Voleybol Ligi Play-Off Yarı Final mücadelesinde karşılaştığı Galatasaray Yurtiçi Kargo’yu 3-0 yenerek adını finale yazdırdı. Takımımız finalde Arkasspor ile karşılaşacak.

Çanakkale’de Anafartalar Spor Salonu’nda oynanan müsabakada setleri 25-16, 25-23 ve 25- önde tamamlayan Takımımız maçtan 3-0 galip ayrıldı.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28881
  • yine gs'yi bir şampiyonluktan daha men ettik. ayıp sana fenerbahçe

helal olsun efelere size şampiyonluk yakışır.
  • Maçı izleyemedim, dışarıdaydım ama tekrarına bakmaya çalışacağım. Denilenlere göre Korkunç Ivan yine fişini çekmiş Gs'nin.
  • şimdiye kadar herşey normal şekilde gitti ,inşallah arkası da geçip kupayı alırız ilk maç bugün
  • Surklase ettik Arkas'i. Pazartesi sampiyonluk gelecek, takim inanmis, hepsi hirs kupu gibi. 3-0 net skor, Ivan ise yine damgasini vurdu, muazzam oyuncu.
  • Saat 7'de şampiyonluk maçımız var bugün. Müzemize bir kupa daha yolda bugün inşallah. Haydi bakalım. :)
  • Maç başladı, ilk sette 2. teknik moladayız. 16-13 öndeyiz.

Ne yazık ki kaybettik 3-0 ile. Muhtemelen rehavet ve rahatlıktan böyle oldu. Her set oyun içinde kısmi farklar olsa da başa baş gittik 20'li sayılara kadar ama ondan sonra film koptu, servisleri karşılayamadık, blok savunmamız hiç iyi değildi. Çarşamba akşamına kaldı artık şampiyonluk. Hayırlısıyla şu kupayı da alalım da başkanı mutlu edelim tutsak edildiği 4 duvar arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 23 Nisan 2012; 20:38:20 >
  • Üzüldüm, beklemiyordum 3-0 lık bir skor kötü ama setler 25-22, 25-21 ve 25-21... Son maç, canla başla oynayıp kazancaklarına inancım tam
  • Fenerbahçemizden bir kupa daha, büyüksünüz...

Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
  • Helal olsun gurur duyuyorum klubümle şu şartlarda valahi helal olsun.
  • Bu arada üst üste 3. şampiyonluğumuz... Çekemeyenlere gelsin

Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
  • Sezonu 3 kupayla tamamladık.Sezon başında süper kupa,daha sonra Türkiye kupası ve şimdi de lig şampiyonluğu.Ve bu 3 kupayı da Arkas'a karşı kazandık
  • Şu takım en sevdiğim kadrolardan birisidir. Hepsi hırslı hepsi tam bir beyefendi...Helal olsun sizlere...
  • Kupalar teker teker geliyor. Sıra futbol ve erkek basketbolda
  • Helal olsun takimimiza.
  • halal olsun bu sene Türkiye'de alınmadık kupa bırakmadılar
  • Helal olsun.. tebrikler takımımıza
  • Tebrikler. Maç sonunda Arslan'a dikkat ettiniz mi? Koşarak bizim kadın basketçi Kübra'nın yanına gidip sarıldı. Birlikteler. İkisi de bu sene şampiyonluk yaşadı.
    https://twitter.com/#!/KubraSyhdmr10/status/195216008674410497
    https://twitter.com/#!/arslaneksi10/status/195217873919148032/photo/1

Erkek voleybol takımı en az ilgiyi gören branşımız, Çanakkale'de dolu tribunler önünde şampiyonluk yaşamasına sevindim. Erkek voleybolda ligi lider bitiren Halbank, yarı finalde tek maçta elenerek Fenerbahçe Universal gibi mağdur olmuştur. Bunu da not olarak düşelim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu şampiyonluğun üstüne Ivan artık ne pahasına olursa olsun tutulmalı. Tam bir tecrübe abidesi, profesyonel, işinin uzmanı. Rakiplerimizle aramızda fark yaratan en büyük oyuncu. Tebrikler Filenin Şövalyeleri.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.