Şimdi Ara

Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
6
Favori
23.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanılmaz avrupa şampiyonu namağlup takım sıfır kupayla bitirdi bütün sezonu

ps bu arada arslan 2 sene dah abizde yanlış anlamadıysamhttp://twitter.com/#!/arslaneksi10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 11 Mayıs 2012; 20:29:46 >
  • Naz aydemir:
    Arkadaslar bir kac gundur gelen sorulariniza toplu cevap, pazartesiye kadar kulubum Fenerbahce'yi bekleyecegim. Sonrasinda karar verecegim.

Bu da gidiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Naz aydemir:
    Arkadaslar bir kac gundur gelen sorulariniza toplu cevap, pazartesiye kadar kulubum Fenerbahce'yi bekleyecegim. Sonrasinda karar verecegim.

1 milyon vermis Eczaci, karsilamamiz zor bunu. Yolu acik olsun ne diyelim. Bu arada kotu haber gitti cok sukur Arslan ile 2 sene daha imzalanmis. Ahmet Tocoglu ile de anlasmisiz, iyi hamle Emre'nin kaybindan sonra. Hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim Naz bile gidiyor 5 katı para teklif etmişler.
  • ne oluyor yahu ankaragücü'ne döndü voleybol takımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 11 Mayıs 2012; 23:42:11 >
  • allahtan avrupa şampiyonu olduk öyle gidiyorlar
  • 1 milyon Naza 1.2 Kim'e teklifler var. Sponsorsuz nasıl karşılıyabilir takım bu teklifleri. Erkek takımında problem kalmadı İvan ve Arslan'la anlasmamızla. Bayan takımında neler olacak merakla bekliyorum. Naz ve Kim'i kaybedersek işimiz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Naz aydemir:

1 milyon vermis Eczaci, karsilamamiz zor bunu. Yolu acik olsun ne diyelim. Bu arada kotu haber gitti cok sukur Arslan ile 2 sene daha imzalanmis. Ahmet Tocoglu ile de anlasmisiz, iyi hamle Emre'nin kaybindan sonra. Hayirli olsun.

birak gitsin ya demek\i gercek FB li degilmis...

bakin Eda Erdem'e kiz FB icin olur
  • Kim dünyanın en iyi oyuncusu. Onu ve Naz'ı kaybedersek, geçmiş olsun.. Birdaha zor görürüz büyük başarılar. Yabancıları geçtim, Türk oyuncuları göndermememiz lazım
  • Sponsor yok şu an, Universal anlaşmayı uzatmadı. O yüzden kadın takımında kontrat olayları sıkıntılı. Doğuş grubu iyi bir destekle gelse çok güzel olur, hem erkeklere hem de kadınlara. Futbol parasını aktarmak pek istemiyor yönetim sanırım.
  • Bu arada erkek takımımızın koçluğu için Igor Kolakovic'in ismi geçiyormuş.
  • quote:

Sponsor yok şu an, Universal anlaşmayı uzatmadı. O yüzden kadın takımında kontrat olayları sıkıntılı. Doğuş grubu iyi bir destekle gelse çok güzel olur, hem erkeklere hem de kadınlara. Futbol parasını aktarmak pek istemiyor yönetim sanırım.
    Aktarmasınlar yav. Saçma sapan bir transfere 10 milyon € harcasınlar, Voleybollar kümeye oynasın.

Spor kulübü yaptık diye övünüp böyle başıboş bırakırsan olacağı budur.

Değişsin artık şu yönetim. Sıktılar beni. Hayır Fenerbahçe Ülker böyle devam ederse Ülker çeker sponsorluğunu. Ne uğraşacaklar.
  • Kim'e ne gerekiyorsa verilsin 1,2,3 Milyon €

Koskoca kulup 2,3 milyonla batmaz..

Kim su an dunyanin en iyi voleybolcusu ve cook genc
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

quote:

Sponsor yok şu an, Universal anlaşmayı uzatmadı. O yüzden kadın takımında kontrat olayları sıkıntılı. Doğuş grubu iyi bir destekle gelse çok güzel olur, hem erkeklere hem de kadınlara. Futbol parasını aktarmak pek istemiyor yönetim sanırım.
    Aktarmasınlar yav. Saçma sapan bir transfere 10 milyon € harcasınlar, Voleybollar kümeye oynasın.

Spor kulübü yaptık diye övünüp böyle başıboş bırakırsan olacağı budur.

Değişsin artık şu yönetim. Sıktılar beni. Hayır Fenerbahçe Ülker böyle devam ederse Ülker çeker sponsorluğunu. Ne uğraşacaklar.

yemin ediyorum şu özer kazmasına ya da orhan şama verdikleri parayı voleybola aktarsalar yeter zaten

• Geçmiş olsun beyler. Naz Vakıfbankta
  • bıktım artık bu fbnin anlayışından tam süper kadro yaratıyorlar daha alışamadan hepsini dağıtıyorlar neme lazım bana böyle sistem bumu verdiğimiz paraların karşılığı ? böyle mi büyük takım olacağız ? bundan sonra bir kuruş dahi harcamam fbye kusura bakmasınlar
  • Naz daha kesin olarak takımdan ayrılmış değil, pazarlıklar sürüyor.
  • Kongreden sonra netleşir herşey. Bekliyelim görelim. Kolay kolay dağıtmazlar takımı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim'e 1.5 Milyon Euro teklif varmış Azerbaycan'dan.
  • quote:

Kim'e 1.5 Milyon Euro teklif varmış Azerbaycan'dan.

Dünyanın en iyi voleybolcusu için az bile.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.