Şimdi Ara

Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
6
Favori
23.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birden 200 bin tl alan oyuncular 1.5 milyon euro istiyor :) naz ve kim gibi. nazda 1 m euro istiyor :) oldu olacak alexin aldığı parayı alsınlar 3.5m euro :) universal bu paraları veremez doğuş grubun gelmesi şart artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Kim'e 1.5 Milyon Euro teklif varmış Azerbaycan'dan.

Azerbaycan'da yabancı kuralı çok esnek heralde.Rabita Bakü'de 2 Azeri oyuncu var gerisi yabancı.Zaten Kim'de kendisini geliştirmek için Azarbaycan'a gidebileceğini söylemişti..
  • universal ile resmi olarak ortaklık bitmiş. grundig in sponsor olacağı konuşuluyormuş.
  • Ahmet ercanlar:
    Naz aydemir vakıfbankta.....

Bergamo dan Elitsa Vasileva ve Galatasaray'dan Gökçen Denkel kongre sonrasi Fenerbahce kadin voleybol takimina gelecekler yuksek ihtimalle
  • Rezilliğe bakın ya son CL şampiyonu olan Fenerbahçe'ye CEV wild card vermemiş söylentileri var, bizim yerimize 3. kupada finalde kaybetmiş Galatasaray'ı alacaklarmış. Kulüp salak bir kongre için her işi boşladı bu ne ya, özelleştirilsin anasını satayım bu şubeler artık, bu kadar sorumsuzluk olmaz.
  • quote:

Rezilliğe bakın ya son CL şampiyonu olan Fenerbahçe'ye CEV wild card vermemiş söylentileri var, bizim yerimize 3. kupada finalde kaybetmiş Galatasaray'ı alacaklarmış. Kulüp salak bir kongre için her işi boşladı bu ne ya, özelleştirilsin anasını satayım bu şubeler artık, bu kadar sorumsuzluk olmaz.

yapılan kural ihlali nedir acaba çok merak ediyorum
  • Son Avrupa Şampiyonunun gelecek sezon CL'de oynayamayacak olmasının gerekçesi nedir acaba çok merak ettim
  • Bu ne rezillik ya, son şampiyonun turnuvaya alınmadığı nerede görülmüş? Hep bizi mi bulur böyle şerefsizlikler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

quote:

Rezilliğe bakın ya son CL şampiyonu olan Fenerbahçe'ye CEV wild card vermemiş söylentileri var, bizim yerimize 3. kupada finalde kaybetmiş Galatasaray'ı alacaklarmış. Kulüp salak bir kongre için her işi boşladı bu ne ya, özelleştirilsin anasını satayım bu şubeler artık, bu kadar sorumsuzluk olmaz.

Saçma sapan şeyler yazmışlar. Böyle nedenlerle son yılın şampiyonu takımı almamak ahmakça bir bahane. Neymiş mesela organizasyonun ayarladığı otelde konaklamama, forma seçimi bik bik bik. Bunlar neden falan olamaz, TVF'nin parmağı var bu işte.

• quote:

quote:

quote:

Saçma sapan şeyler yazmışlar. Böyle nedenlerle son yılın şampiyonu takımı almamak ahmakça bir bahane. Neymiş mesela organizasyonun ayarladığı otelde konaklamama, forma seçimi bik bik bik. Bunlar neden falan olamaz, TVF'nin parmağı var bu işte.

bir takımın önü nasıl kesilir TVF ile

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir takımın önü nasıl kesilir TVF ile

Lobi diyoruz biz buna işte, o Karabıyık denilen herif yabancı sınırlaması getirdiği günde federasyonu olağanüstü seçime götürtecektik, lafla değil icraatle, fiille yapacaksın bunu. Bunlar çünkü böyle anlıyorlar, sert cevap vereceksin. Biziö yönetim zaten CAS'taki davayı çektiğinden beri benim yönetime olan saygım falan kalmadı, bu son olay da tuzu biberi oldu.

• Forma yüzünden dışarıda bırakıldığınız söyleniyor da çok saçma değil mi.
  • ne forması ? formamızı mı beğenmediler iyi kim gitsin o zaman fazla kasmaya da gerek yok avrupaya gidemeyeceksek
  • Forma yerine tshirtle kupayı kutladığımız içinmişmişmiş....Ama daha büyük bir sorun var.Erkek ve kadın voleybolda oyuncularımı tutamıyoruz bankalar ve azerbeycan çoştu futbolculara verilen paralar veriliyor yıllık.İmkansız gibi buda tutmamız oyuncuları.Cl'de birşey yapamazdık.Artık tüm takımın yılda aldığı parayı tek bir oyuncu istiyor...Bankalardan tiksindim yasalmı bu yaptıkları?yada etikmi?
  • http://www.sportivi.com.tr/voleybol/cev-yetkilisi-sportiviye-konustu-h6628.html
    Kural ihlali yüzünden gidemedik.Peki neden lig de final bile oynayamadık?Bence doğru yapmışlar
  • Azeri takımlarını anlayabiliyorum değirmenden akıyor paraları da, Türk takımlarının Naz'a, Kim'e, Sokolova'ya bu paraları teklif ettiklerini düşünmüyorum. Bu işin içinde bir iş var. Birileri oyuncuları kullanıp kulüplerin büyük maliyetler altına girmesini ya da elini eteklerini voleyboldan çekmesini istiyor gibi.
  • GEÇMİŞ OLSUN

SAYGIDEĞER FENERBAHÇE KAMUOYUNA
    Dün, 21-Mayıs-2012 günü kulüp binamızda yaptığım görüşme sonucunda, önümüzdeki sezon itibariyle, aranızda olamayacağımı sayın şube yetkililerine ilettim.
    Üç yıl önce BOŞ SÖZLEŞMEYE imza atarak, bugüne kadar fırsat verildikçe gururla hizmet ettiğim kulübümden, benden kaynaklanmayan nedenlerle ayrılma kararımı vermek, hiç de kolay olmadı.
    En derin saygılarımla.
    Naz Aydemir
  • Ahmet ercanlar:Emre Batur Halkbank'a 2 milyon 300 bin TL'ye gitti...Sokolova'ya 900 bin Euro önerildi. Bu rakamlar bu sporun geliriyle orantısız...
    ------------------------

Banka takımları vergileri düşüyormuş sanırım 2 milyon verip 1 milyon vermiş gibimi ne gösteriyorlarmış.Sizce ne kadar yasal yada etik? Yada arap ve rus iş adamlarının diğer ülke takımlarını satın alması ne kadar yasal ve etik?Kendi ülke takımlarına yatırım yapacaklarına başka ülke takımlarına yatırım yapıyorlar bu ne kafası acaba?O kadar parayı bunlar nasıl kazanmış bu kafayla anlayamıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0je -- 22 Mayıs 2012; 15:46:20 >
  • Senin neyine Dünya Şampiyonu olup ülkeye kupa getirmek. Layık değil ki bu ülke böyle kupaya, başarıya. ne işiniz var?

Biz 3. dünya ülkesi bile değiliz arkadaşım. 3. dünya ülkesi bile olamayız. ona bile layık değiliz biz.

Son şampiyon oldukları halde bir sonraki kupaya gidememeleri gibi bi rezalete kim sebep olduysa Allah 40 türlü belalarını versin. ister kendi yöneticileri, ister federasyon ya da başka yöneticiler. Her kimse. Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmıyor.
  • FB olmazsa Türkiye Voleybol ligini kaç kişi izler?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.