Şimdi Ara

Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
6
Favori
23.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an şampiyonlar FB TV'de canlı yayındalar.
  • Universal ile sözleşme uzatılmamış. Doğuş Grubu sponsor olacak deniliyordu zaten, bekleyelim görelim. Daha iyi bir bütçe gelecek anlaşılan.
  • Emre Batur Halkbank'a gitmiş. Nedenini merak ediyoruz ister istemez. Her neyse yolu açık olsun ne diyelim...

Ayrıca kadın voleybolda ise Fabi ve Ze ülkelerine gitmişler, Liubov'un durumu belli değil.
  • Abow en iyi oyunculardan biri emreydi :( arkasdaki oyuncuyu beğeniyorum inşallah alırlar genç biri adını hatırlamıyorum ödül aldı oda final maçımızda.
  • Burutay'ı diyorsun sanırım. Arkas bırakmaz onu, zor biraz. Zaten iyi yerli pek yok piyasada. 2+1 niyetine parayı gören kaçıyor hemen.
  • Sokolova Eczacıbaşı ile anlaşmış, FB Grundig'te ise Leo ile sözleşme yenilenmiş, 2 yıl daha bizimle beraber.
  • Doğan grup geliyor geliyor.Yakında liglerede sponsor olucak gibi geliyor ferit şahenk :)
  • bi kaç yerde ivan ile 1 yıl daha anlaştığımızı okudum, çıkış kaynağı Fenerbahçe grundig facebook sayfası galiba
  • Voleybol şubesi Allah'a emanet, sahipsiz gidiyor. Castellani de Polonya'dan bir takımla anlaşmış, eriyor takımlar gözümüzün önünde göz göre göre. Eczacıbaşı ise Naz'ın peşindeymiş, yönetim artık el atmalı bu işe, kadrolar yağmalanıyor sanki.
  • İyice sahipsiz bıraktılar.

Birsel şansa kaldı bayan basketbol takımında. Erkek basketbolun hali ortada.

Futbol dışındaki branşlara önem verilmezse futbol takımını da desteklemem ben. Bu taraftar bu kadar fedakarlık yapıyor yönetimin de çeki düzen vermesi lazım kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

İyice sahipsiz bıraktılar.

Birsel şansa kaldı bayan basketbol takımında. Erkek basketbolun hali ortada.

Futbol dışındaki branşlara önem verilmezse futbol takımını da desteklemem ben. Bu taraftar bu kadar fedakarlık yapıyor yönetimin de çeki düzen vermesi lazım kendine.

Ne yazık ki yönetimin bakışı bu. Futbol harici branşlara üvey evlat muamelesi yapılıyor. Bu kadar sahipsiz bırakılmamalı, yılların emeğini bir sezon arasında yok edilmemli, derin değişikliklere gitmek yıpratır, takım kimyalarını bozar.
  • Aziz yıldırım yok normal bu durum.Herşeyi o yönetiyordu.
  • 200 bin alan oyunculara 1 milyona yaklaşan rakamlar teklif ediliyor. Sponsor durumları netleşmedi. Bu yüzden eldeki değerli oyuncular kaçıyor. Onları da suçlamıyorum kesinlikle. Size de maaşınızın 5 katını başka bir şirket önerse koşa koşa gidersiniz. Ama bizim oyuncular yine de önce kendi kulüplerinden gelecek teklifleri değerlendiriyorlar. İnşallah yeni yönetim seçilip kongre bitince bu işler çözülür. Ama voleybolda nerdeyse basketbol piyasasındaki paralar dönmeye başladı. Bu da iyi sponsorsuz kulübü çok zorluyor.
  • Arkadaşlar Bayan voleybol takımı, GS ile oynanacak kupa maçına genç takımla çıkıyormuş tepki amaçlı
  • 11 mayıs cuma günü kupa maçımız oyuncular yok td yok :) normal genç takımla çıkmaları :) doğuş grup gelsin dünyanın en iyisi biz olacağız gene...
  • Güzel haberim var, Ivan Miljkovic ile 2 yıllık daha anlaşılmış. Bir de kötü var ne yazık ki, büyük ihtimalle Arslan Ziraat'e gidecek. İyi teklif vermişler. Sponsorların daha fazla kaynak yaratması lazım, oyuncuları tutamıyoruz elimizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

11 mayıs cuma günü kupa maçımız oyuncular yok td yok :) normal genç takımla çıkmaları :) doğuş grup gelsin dünyanın en iyisi biz olacağız gene...

TD nerede ?

cok mu zordu bu kupayi lig bitmeden oynatmak ?

tum oyuncular milli takimlara gitti
  • 15 yaşındaki kızlar başa baş oynayabiliyor Gs takımı ile 17-16'yken maç calderon'u oyuna aldı Gs yorumsuz
  • yemin ediyorum bu voleybol federasyonu kadar iğnesi yok bu dünyada adamların yaptıklarına bak gülüyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Güzel haberim var, Ivan Miljkovic ile 2 yıllık daha anlaşılmış. Bir de kötü var ne yazık ki, büyük ihtimalle Arslan Ziraat'e gidecek. İyi teklif vermişler. Sponsorların daha fazla kaynak yaratması lazım, oyuncuları tutamıyoruz elimizde.

Arslan gibi oyunculari kaybetmememiz gerek
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.