Zannımca Inter de aradığını bulamıyan Mario Balotelli'yi alır.
quote:
Orijinalden alıntı: sencerrr
Zannımca Inter de aradığını bulamayan Mario Balotelli'yi alır.
Seni alıcaklarmış ben çay ocağına.
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
Seni alıcaklarmış ben çay ocağına.
Seni alıcaklarmış çay ocağına.
Beğenmedin mi balotelli yi taş gibi topçu. O zaman anket yapalım Fenerbahçe taraftarlarına kimi görmek istiyorlarsa yarın Fanatik/Fotomaç haber yapsın.
Alonso ne ara Ferrariye geçti, Renault sürmüyor muydu o ? Ayrıca biz J.Button'un peşindeyiz. ( bu adamın daha 4 sene önce hayatında yarış 1.liği yoktu, geçen seneyi şampiyon bitirdi )
Baya bir geri kalmışım anlaşılan, neyse bu pazar Türkiye GP var
Brazilyadan kimsenin kesfedemedigi bir superstari almasi mumkun scout ekibi cok saglam
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
Brazilyadan kimsenin kesfedemedigi bir superstari almasi mumkun scout ekibi cok saglam
brezilya sevdası yanılmıyorsam bu sene bitiyo fenerbahçede. fenerbahçe kimi alır bilemem ama gerçekden takımının başarısını önemseyen mücadele gücü yüksek emre gibi bir kaçtane adam alması şart
fotomaç gibi bi gazettanın o yakın çevrede ne işi var ayrıca
Hoca geç gelecek ve sl on elemelerinde başarısız olucaz. Ama umrundami Aziz efendinin o 3 yıl sampiyonluk sözü vermiş ama ne zamandan başlayacağını belirtmemiş sanırım seneye basliycak bu seri :) Guizayla daumu göndermek büyük külfet getirecek 50 milyon tl transfer bütçesi ayırmışlar bunun içerisinden tazminat ödenirse yine transfer yalan olur yalan.
bugün gazetede aziz yıldırımın röportajını okudum; adam biz önce transferleri yaparız sonra kadroya göre hoca getiririz diyor olması gereken önce hoca gelir taktiği düzeni belirler eksik yerleri belirler o bölgere 3-5 isim çıkarır yönetim alabildiğini alır ama görünüşe göre takımın teknik direktörü aziz yıldırım sizce bu anlayışla başarı gelir mi bu kadar formsuz guizayı da bu kadar hafta belli ki başkan oynatmış sonra vay efendim türk futbolu nereye gidiyomuş kaç yıldır tek takım gönderebiliyoruz şampiyonlar ligine onlar da gruptan çıkmaya değil puan almaya oynuyor daha çoook bekleriz başarı
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
bugün gazetede aziz yıldırımın röportajını okudum; adam biz önce transferleri yaparız sonra kadroya göre hoca getiririz diyor olması gereken önce hoca gelir taktiği düzeni belirler eksik yerleri belirler o bölgere 3-5 isim çıkarır yönetim alabildiğini alır ama görünüşe göre takımın teknik direktörü aziz yıldırım sizce bu anlayışla başarı gelir mi bu kadar formsuz guizayı da bu kadar hafta belli ki başkan oynatmış sonra vay efendim türk futbolu nereye gidiyomuş kaç yıldır tek takım gönderebiliyoruz şampiyonlar ligine onlar da gruptan çıkmaya değil puan almaya oynuyor daha çoook bekleriz başarı
Benim bildigim kaç yıldır 2 takım yolladığımız. Ayrıca bu röportaj nerede?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme