Şimdi Ara

Fenerbahçe'ye eleştirilerim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak daha yeni yazmaya başladım. Bu topicte BJK ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istedim. Hiç bir takımın taraftarı değilim, belirteyim istedim.

Fenerbahçe takımını bu sezon için yorumlamak oldukça basit aslında. "İç karışıklık ve başarısızlık."

Şimdi nedir bu iç karışıklık... Elinizde bir hoca var, sizi yanlış hatırlamıyorsam 13 puan fark ile şampiyonluğa taşımış bir hoca. Ardından siz bu teknik adamı bazı saçma ve bence gerçek dışı sebeplerle elinizden çıkartıyorsunuz. Elinizden çıkartmanız bir yana yerine getirdiğiniz teknik adamın teknik adamlıkla alakalı bir geçmişi yok. Bir başarısı yok. Siz böyle köklü bir kulübün başına tabir-i caizse bir MAŞA getiriyorsunuz ve ardından başarı bekliyorsunuz. Zor, çok zor. En basit örneği Caner. Adamın eşi ile ilgili ne haberler çıktı da performansı düşmedi... Ne zamanki Ersun hoca gitti, o gün bugündür Caner diye bir futbolcu yok sahada. Futbolumuzun ülke olarak sorununu ortaya koyan en canlı örnek belki de Fenerbahçe'dir. Böylesine iyi giden bir takım, 1 sene içerisinde ne hale geldi... Gerçi bu diğer Türk takımlarında da var.

Neyse Fenerbahçe'nin bence yapması gerekenler kısmına geleyim ve yazımı sonlandırayım.

1- Tribünlerde kendisine muhalefet istemeyen ve haklı ya da haksız orasına karışmadan 100 yıllık kulübün alnına şike lekesini süren başkandan kurtulmak.

2- Yeni gelen yönetimin düzgün ve ligimizi bilen bir teknik direktörle anlaşması.

3- Kadroyu 1 sene boyunca hiç bozmadan sıkı antrenmanlarla başarı. Baktığınız zaman FB'nin hiçte kötü bir hali yok kadro açısından.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, fikirlerinizi sizlerde belirtirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadecetaraftar

Merhabalar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak daha yeni yazmaya başladım. Bu topicte BJK ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istedim. Hiç bir takımın taraftarı değilim, belirteyim istedim.

Fenerbahçe takımını bu sezon için yorumlamak oldukça basit aslında. "İç karışıklık ve başarısızlık."

Şimdi nedir bu iç karışıklık... Elinizde bir hoca var, sizi yanlış hatırlamıyorsam 13 puan fark ile şampiyonluğa taşımış bir hoca. Ardından siz bu teknik adamı bazı saçma ve bence gerçek dışı sebeplerle elinizden çıkartıyorsunuz. Elinizden çıkartmanız bir yana yerine getirdiğiniz teknik adamın teknik adamlıkla alakalı bir geçmişi yok. Bir başarısı yok. Siz böyle köklü bir kulübün başına tabir-i caizse bir MAŞA getiriyorsunuz ve ardından başarı bekliyorsunuz. Zor, çok zor. En basit örneği Caner. Adamın eşi ile ilgili ne haberler çıktı da performansı düşmedi... Ne zamanki Ersun hoca gitti, o gün bugündür Caner diye bir futbolcu yok sahada. Futbolumuzun ülke olarak sorununu ortaya koyan en canlı örnek belki de Fenerbahçe'dir. Böylesine iyi giden bir takım, 1 sene içerisinde ne hale geldi... Gerçi bu diğer Türk takımlarında da var.

Neyse Fenerbahçe'nin bence yapması gerekenler kısmına geleyim ve yazımı sonlandırayım.

1- Tribünlerde kendisine muhalefet istemeyen ve haklı ya da haksız orasına karışmadan 100 yıllık kulübün alnına şike lekesini süren başkandan kurtulmak.

2- Yeni gelen yönetimin düzgün ve ligimizi bilen bir teknik direktörle anlaşması.

3- Kadroyu 1 sene boyunca hiç bozmadan sıkı antrenmanlarla başarı. Baktığınız zaman FB'nin hiçte kötü bir hali yok kadro açısından.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, fikirlerinizi sizlerde belirtirseniz sevinirim.

bunun aynısını bir değişiğini şampiyon olan kadroyu bozan ali şende yapmıştı.

• Son madde hariç katılıyorum. Kadroya gelince kadro yaşlı.mutlaka basarıya ac belli bi noktaya gelmis oyuncu takviyesi lazım. Kampl gibi yani.belli bi basarı yakalamış ama daha cok yolu olan.boyle transfer lazım bize bu kadroya ek olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Son madde hariç katılıyorum. Kadroya gelince kadro yaşlı.mutlaka basarıya ac belli bi noktaya gelmis oyuncu takviyesi lazım. Kampl gibi yani.belli bi basarı yakalamış ama daha cok yolu olan.boyle transfer lazım bize bu kadroya ek olarak.

Ben Fenerbahçe'nin kadrosunu çokta yaşlı bulmuyorum açıkçası. Bence biraz antreman tembelliğinden ileri gelen bir sorun şu anki hantallık.
  • Eleştirilerinden bize ne okumak mı zorundayız attım blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Eleştirilerinden bize ne okumak mı zorundayız attım blok

Uzun zamandır forumu takip ederim o yüzden senin nasıl bir üye olduğunu biliyorum. Senin gibilerin okuması için yazmadım zaten çocuk, lütfen bloklama beni.
  • Bir şey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadecetaraftar kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak daha yeni yazmaya başladım. Bu topicte BJK ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istedim. Hiç bir takımın taraftarı değilim, belirteyim istedim.

Fenerbahçe ile ilgili konu açmışsın iyi güzel hoş ama neden daha konunun başında Koyu Renkde alıntı yaptığım kısmı yazma gereksinimi duydun o kısmı anlayamadım. Basını yaptıkları haber başlıkları ve içerikleri yüzünden eleştiriyoruz ama vatandaş olarak sizin yaptığınız bu tür bir yazının medyada yazılanlardan bir farkı kalmıyor.

Tamamen Fenerbahçe ile alakalı bir olayda neden ezeli rakibimiz Bjk adı geçmiş cidden çözemedim.
  • Elwştirilecek bişey varsa oda tarftarinin vurdumduymazliğidir aziz yildirim gibi kendi takimindan cok gs a kupa kazandirmiş birinin hala o koltukta nasil oturabildiğidir.

Nasi bi futbol anlayişi varsa td değil oyuncular aslinda kendisi şampiyon yapmiş.

Şimdide oyunculara koşmuyorsunu DIYORMUŞ.

OYUNCULARI SISTEMLER KOŞTURUR. SISTEMLERIDe. Td ler kurar oyuncuyu sistem koşturur.habire yanindakine pas atarsan koşmaz bekin diagonal pas atarsan koşar mesafe kateder gibi.ama amator yoneticiler bunlari bilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Fenerbahçe ile ilgili konu açmışsın iyi güzel hoş ama neden daha konunun başında Koyu Renkde alıntı yaptığım kısmı yazma gereksinimi duydun o kısmı anlayamadım. Basını yaptıkları haber başlıkları ve içerikleri yüzünden eleştiriyoruz ama vatandaş olarak sizin yaptığınız bu tür bir yazının medyada yazılanlardan bir farkı kalmıyor.

Tamamen Fenerbahçe ile alakalı bir olayda neden ezeli rakibimiz Bjk adı geçmiş cidden çözemedim.

3büyük takım hakkında yaptım yorumlarımı hocam. BJK bölümüne yazdım ilk olarak. Oradan copy-paste yapmıştım ama o kısımları değiştirmeyi unutmuşum. Gece saati tabii.

• 3- Kadro değil teknik direktör oynattı. Açık şekilde belli artık bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.