"Fenerium`dan Forma Alıp Boşuna Gözyaşı Dökmesinler" bunları söyleyen Fenerbahçe Başkanı olamaz...Zamanınız doldu....Fenerbahçe kimsenin değildir yalnızca Taraftarındır....
"Fenerium`dan Forma Alıp Boşuna Gözyaşı Dökmesinler" bunları söyleyen Fenerbahçe Başkanı olamaz...Zamanınız doldu....Fenerbahçe kimsenin değildir yalnızca Taraftarındır....
siz ve sizin gibi kişiler herşeyi önceden hazırlamış fenerbahceyi karalama ve parçalama politikası güden kişilersiniz. Ne yazıkki fenerbahce üç beş çapulcu taraftar yüzünden parçalanmaz merak etmeyin siz istediginz kadar fenerin üzerinden oyunlar oynamaya çalışın . REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR ASLANIMMMMMMM. Hadi başka kapıya başkaaaa
bırakın bu saçma sapan konuları yok azizsporlu yok alexbahçeli yok o yok bu... bir adam yüzünden Fenerbahçeliliğinden vazgeçen var, utanılacak bir durum!
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
bırakın bu saçma sapan konuları yok azizsporlu yok alexbahçeli yok o yok bu... bir adam yüzünden Fenerbahçeliliğinden vazgeçen var, utanılacak bir durum!
Kime göre, neye göre utanılacak bir durum? Senin o adam diyip geçtiğin kişi gerçekten adamdı, efsaneydi. O yüzden utanmıyorum, utanılacak bişey de görmüyorum.
Yalniz bu konuyu Samete onaylatmak lazim o dogru demedikce sayilmaz
Arkadaşlar ne zaman kendinize geleceksiniz ? Takıma destek olmak lazımken, kadrodakilere güç vermek gerekirken; tutturmuşsunuz Alexbahçe ya da Azizbahçe..
Bu süreçte yönetimin de hatası vardır Alex'in de. Kim gerçek manada kapalı kapılar ardında olanları biliyor ? Aziz Yıldırım ile Alex'in ne konuştuğundan ya da Alex'in gerçekten %100 masum olduğunu hangi gerekçelerle açıklayabiliyorsunuz ?
Alex, çeşitli çıkışlar yapmıştır; hiyerarşik düzen içerisinde de yönetim, kendi sorumlulukları çerçevesinde belli bir karar vermiştir. Artık bu noktadan sonra taraftara sadece takıma destek vermek düşer. Unutmayın, bu noktadan sonra takım aleyhinde yapılacak her olumsuz hareket; takımın başarısızlığında taraftarı da sorumlu hale getirir.
Alexsporlu değilim...
quote:
Orijinalden alıntı: Shady
Arkadaşlar ne zaman kendinize geleceksiniz ? Takıma destek olmak lazımken, kadrodakilere güç vermek gerekirken; tutturmuşsunuz Alexbahçe ya da Azizbahçe..
Bu süreçte yönetimin de hatası vardır Alex'in de. Kim gerçek manada kapalı kapılar ardında olanları biliyor ? Aziz Yıldırım ile Alex'in ne konuştuğundan ya da Alex'in gerçekten %100 masum olduğunu hangi gerekçelerle açıklayabiliyorsunuz ?
Alex, çeşitli çıkışlar yapmıştır; hiyerarşik düzen içerisinde de yönetim, kendi sorumlulukları çerçevesinde belli bir karar vermiştir. Artık bu noktadan sonra taraftara sadece takıma destek vermek düşer. Unutmayın, bu noktadan sonra takım aleyhinde yapılacak her olumsuz hareket; takımın başarısızlığında taraftarı da sorumlu hale getirir.
Yani padişahımıza karşı çıkmayalım o ne derse bizde aynı Samet gibi 'Doğrudur' başkanım diyelim bu mu önerin ? Bitti o devir artık aydınlanma devri başlamıştır Fenerbahce icin ...
Azizi savunmuyorum ama siz o "kralex" i yuhalarken o adam kalkıp tek başına alkışladı alexi.Madem alex fenerbahçeli neden pazartesi çıkıp birşey anlatıyor?Bundan sonra alexin ağzından fenerbahçe ile ilgili dökülen her kelimenin takıma zarar verceğini bilmiyormu?Bal gibide biliyor.Bunu bilerek yapıyor zaten.Diyelimki önümüzdeki iki maçıda kazandı fener.Harladı gürledi yendi m.gladbach ve bjk yi.Pazartesi alex tekrar konuşacak taraftarları tekrar galeyana getirecek bumu fenerbahçelilik?Hadi bırakın canım alex biraz fenerbahçeliyse çıkıp taraftarları galeyana getirmez.Seyirci cezası bitmek üzere.Alex muhtemelen pazartesi harlayıp gürleyecek.Taraftarlar tekrar olayı yangın yerine çevirecek ve erkeklerle olan ilk seyircili maçta yine ceza alınacak unutma bu dediğimi.Şu saatten sonra alexin ağzından çıkan her fenerbahçe lafı fenerbahçeye zarar verir hiç boşuna konuşmayalım.Evet bende diyorum aziz gitsin aykut gitsin ancak olayları büyütmeden cezalar aldırmadan yapmalıyız bunu.Aziz zaten yargıtayda gider.Aykutunda istifası cebinde neyi tartışıyoruz ki?Gidici bu adamlar zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme