Şimdi Ara

Fenerbahçeli taraftarın hediyesini almadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatih hoca keşke kabul etseydi.Kabul etseydi örnek bir davranış sergilemiş olur,geçen hafta sonu yaşanan olaylardan sonra oluşan kötü izlenimi bize unutturmayı başarabilirdi.Keşke yapsaydı...

Hediyenin içinden bomba çıkacak hali yok.Niye kabul etmemiş anlaşılır gibi değil.Geçen cumartesinden beri gittikçe şişen bir ego patlaması yaşamaya başladı.İnşallah böyle gitmez bu durum.Yoksa kendisi zararlı çıkar bu işten.
  • Kendine yakışanı yapmış Terim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KullanıcıBilgisi

en azından biz medeni bir şekilde bu fbli taraftarın F.Terim'e hediye verebilecek konumda tutabiliyoruz. Galatasaray forması ile bir taraftar A.Kocaman'a hediye verebilirmi acaba ? Yeminle linç ederler.

Aykut Kocaman'ın geçen yıl maç sonu Gs taraftarıyla çekilmiş fotoğrafı var.Fotoğraf çekilmeyi kabul eden hediyeyi de kabul eder herhalde.
  • Almasın yahu ne olacak ?

Evde onun olur,mis gibi kolonya da onun olur,bal gibi lokum da onun olur.
  • Fener formasıyla niye veriyor ?

Madem Fatih Terim'i seven sayan birisi normal sivil kıyafetiyle gitsin. Hediyesini versin ardından hocam fenerliyim ama size saygım sevgim çok falan desin. Hemen Fatih Hoca suçlu oldu. Bu kadar gergin ortamın olduğu zamanlarda bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

quote:

en azından biz medeni bir şekilde bu fbli taraftarın F.Terim'e hediye verebilecek konumda tutabiliyoruz. Galatasaray forması ile bir taraftar A.Kocaman'a hediye verebilirmi acaba ? Yeminle linç ederler.

Aykut Kocaman'ın geçen yıl maç sonu Gs taraftarıyla çekilmiş fotoğrafı var.Fotoğraf çekilmeyi kabul eden hediyeyi de kabul eder herhalde.

benim demek isteidğim, fb li taraftaralrın arasında bir galatsaraylı duramaz.
  • Sinirlerin iyice gerildiği bu günlerde Fatih Hoca hediyeyi kabul ederek ortamı biraz yumşatabilirdi. Sonuçta Gs ve Fb düşman değil.Bu iki kulubun önde gelen isimleri adım atacak ki taraftarlarda kendine çeki düzen versin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

quote:

benim demek isteidğim, fb li taraftaralrın arasında bir galatsaraylı duramaz.

geçen sene topuk yaylasında yüzlerce fb taraftarının arasında nasıl gsli taraftar durduysa şimdide durur merak etme.

• Fatih Terim'in görgüsüzlüğünü de UEFA kupanıza bağladın ya, ben hiçbir şeye şaşırmam daha.

Her maç haksız olduğu halde hakemle tartışan, üstlerine yürüyen bir adam. Bu kadar kaba, saygısız bir adamı baş tacı etmek.. Çok yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Fener formasıyla niye veriyor ?

Madem Fatih Terim'i seven sayan birisi normal sivil kıyafetiyle gitsin. Hediyesini versin ardından hocam fenerliyim ama size saygım sevgim çok falan desin. Hemen Fatih Hoca suçlu oldu. Bu kadar gergin ortamın olduğu zamanlarda bide

img.donanimhaber.com/upfiles/615548/4afab016-e63c-465b-8835-18b88a6ca4b2.jpg

2-1 yenildikten sonra cektiriyor bu resmi yani ortamin gergin olabilecegi bir zamanda ancak ne gerginlik ne baska birsey.Neyse onemli degil icinden zehir cikmayacagi ne malum diyen bile var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim adamlardan biriydi de son dönemde yaptıklarıyla gözümde değerini kaybetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

Fenerbahçeli taraftarın hediyesini almadı

Söylenecek fazla söz yok

Cok agir olmus bu, cok agir..

• Fatih Terim egosu başka birşey değil..
  • Amma büyüttünüz konuyu ya .

Almamışsa almamış ne var? siz her hediyeyi kabul ediyor musunuz? bu kadar gergin bir ortamda kime ne kadar güvenilebilir? Orda durupda hediyeyi mi inceleyecekti Fatih Terim ?

Şu bizim milletin her türlü pisliği yapıp da sonra fair play ayaklarına yatmalırana da bayılıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Terim kendine yakışanı yapmış ne de olsa adap edepten yoksun biri şaşırmadık.

yavaş ol
  • quote:

• adamın keyfinin kahyası mısınız.
  • Olaya kişisel olarak bakmamak gerek, bu adam Galatasaray'ın çalıştırıcısı o hediyeyi alsaydı takımının taraftarı hoş karşılamayacaktı, bu durumu düşünerek hediyeyi reddetmiş olsa gerek.
  • ben olsam bende almam biri girsin antudaki yorumlara baksın fb taraftarlarından iyice soğuyorum.

Helal olsun Fatih Hocam yaptığı ayıp ama ben doğru buluyorum adam gökhan gönülle sarılıyor fb taraftarı neden sarıldın diyor oyuncusuna bunlara herşey müstehak!
  • Olay haberde anlatıldığı gibiyse ayıp etmiş çok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.