< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narevu -- 20 Aralık 2017; 21:13:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narevu -- 20 Aralık 2017; 21:13:47 > |
1.) Puan farkının suni olduğunu ön görmek için evliya olmaya gerek yok , Galatasaray'ın zor bir fikstürü vardı ve elbette puan kaybecekti
2.) Kimse Aykut'a yalvar yakar olmadı , istifanın ardından Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman sadece 15 saniye konuşmuş . Kaynak , Rıdvan Dilmen 3.) Fenerbahçe'nin puan kaybını kapatmasında ki etken Aykut değil , Aziz Yıldırım . Bu sene şampiyon olalım adım gibi eminim ki çıkıp ben şampiyon yaptım diyecek ki bunda sonuna kadar haklı . Aykut'un tek şampiyonluğunda da 11 milyon euro toplamda prim dağıtılmıştı . Tam da takım gene felaket giderken 4.) Şampiyon olursak sevinir miyim ? evet sonuna kadar sevinirim |
Aykut'a rağmen şampiyon olduk len
Valbuena yedekti len Çapsız len... diyecekler |
Aynı hainler 2 sezon öncede Gol Attıkça küfür ettiler Fernandaoya dünyada gol atamadıgı için küfür yiyen gördümde bu Hainler sayesinde Gol attıgı için küfür yiyen topçuda görmüştü bu gözler
![]() ![]() |
Ondan önce sen görüp söyleseydin ozaman... Siz burda Aykuta saydırmakla meşguldünüz o sıralar..
Aykut etken değil Aziz yıldırım öylemi buzaman kadar Kim başkandı... Aziz yıldırımın yenimi aklına geldi de el attı ya bırakın bu işleri kaybedince aykut kazanınca aziz hadi bi dolaşın gelin ya bıkmadınız hala boş boş konusmaktan |
Aykut kim ki taraftar yüzüne bakamayacak ? Efsanemizi sırf gol rekorunu geçmesin diye ve yeteneğe olan alerjisi yüzünden harcayan adamın yüzüne kim bakmak istiyor ki zaten ?
Aykut'un ismini görünce bile içimi kasvet kaplıyor. |
Aykut kocamanı zerre sevmeyen biri olarak benim içinde puan farkı suni
![]() |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychedelic Reflection -- 21 Aralık 2017; 9:40:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|