Şimdi Ara

Fenerbahçeliler Aykut Kocaman ın yüzüne nasıl bakacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puan farkı suni dediğinde kimse güvenmedi destek olmadı dalga geçildi hakaret edildi fenerbahçe nin hocası değil dendi istifanın eşiğine geldi yalvar yakar tekrar geri döndü. Şimdi liderle arasında sadece 1 puan farkla 2. sırada. Şampiyonluğun en büyük adaylarından ve mayısta diyelim ki şampiyon da oldu o zaman ne olacak hiçbir şey olmamış gibi doya doya şampiyonluğu kutlayacak mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narevu -- 20 Aralık 2017; 21:13:47 >

• 1.) Puan farkının suni olduğunu ön görmek için evliya olmaya gerek yok , Galatasaray'ın zor bir fikstürü vardı ve elbette puan kaybecekti

2.) Kimse Aykut'a yalvar yakar olmadı , istifanın ardından Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman sadece 15 saniye konuşmuş . Kaynak , Rıdvan Dilmen

3.) Fenerbahçe'nin puan kaybını kapatmasında ki etken Aykut değil , Aziz Yıldırım .
    Bu sene şampiyon olalım adım gibi eminim ki çıkıp ben şampiyon yaptım diyecek ki bunda sonuna kadar haklı . Aykut'un tek şampiyonluğunda da 11 milyon euro toplamda prim dağıtılmıştı .
    Tam da takım gene felaket giderken

4.) Şampiyon olursak sevinir miyim ? evet sonuna kadar sevinirim
    Ondan önce sen görüp söyleseydin ozaman... Siz burda Aykuta saydırmakla meşguldünüz o sıralar..
    Aykut etken değil Aziz yıldırım öylemi buzaman kadar Kim başkandı... Aziz yıldırımın yenimi aklına geldi de el attı ya bırakın bu işleri kaybedince aykut kazanınca aziz hadi bi dolaşın gelin ya bıkmadınız hala boş boş konusmaktan
    Aykut kocamanı zerre sevmeyen biri olarak benim içinde puan farkı suni 2. olmuşuz 1. olmuşuz umrumda değil ben takımımı izlerken iyi futbol izlemek istiyorum ve bu aykut kocaman ile mümkün değil. Kendi evinde köy takımına yatan bir fenerbahçeyi kabullenen var ise tuttuğu takımın farkında değildir.
  • sdkhasdkdshadskhds
  • Radar sözünü de ciddiye alıyorsun yani?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut'a rağmen şampiyon olduk len
    Valbuena yedekti len
    Çapsız len... diyecekler
  • Farkeden bir şey olmaz, bu yıl şampiyon olunsa bile bazıları tarafından yerden yere vurulur. Seneye en ufak kötü sonuçta yine kişiliğine varana kadar söylenmedik laf kalmaz. Ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bazılarına. Normal kötüyken eleştiren ama iyiyken de iyi diyebilen insanlara lafım yok. Zaten olması gereken de bu. Sürekli her hatasına her yaptığına doğruymuş gibi açıklama getirmek de yada doğru demek de itici yapar savunduğun kişiyi ve yarar yerine zarar verir. Ama takım kötüyken hocadan biliyorsan iyiyken de hocadan bileceksin. Hakkaniyet bunu gerektirir.

Suni fark olayı da futboldan anlayan çok kişinin dile getirdiği bir olaydı. Aykut Kocaman söyledi diye alaya alındı bir kısım tarafından. Oysa bizler için hiç süpriz değildi.
  • Böyle düşünenler yeni degilki mesele Aykutta Azizde degil şahıslar geçici klüp kalıcı bunların Aziz Yıldırım Aykut Kocaman düşmanlıgı Fenerbahçe düşmanlıgına dönüşmüş takım maç kaybetsinde Azize Aykuta vuralım diyen hainler bizim en büyük rakibimizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar zaten FEnerbahçeli değil o yüzden sıkıntı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalvar yakar mı geri döndü Aykut Kocaman istifa etseydi bir daha büyük takım çalıştıramazdı.

• 1.) Puan farkının suni olduğunu ön görmek için evliya olmaya gerek yok , Galatasaray'ın zor bir fikstürü vardı ve elbette puan kaybecekti

2.) Kimse Aykut'a yalvar yakar olmadı , istifanın ardından Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman sadece 15 saniye konuşmuş . Kaynak , Rıdvan Dilmen

3.) Fenerbahçe'nin puan kaybını kapatmasında ki etken Aykut değil , Aziz Yıldırım .
    Bu sene şampiyon olalım adım gibi eminim ki çıkıp ben şampiyon yaptım diyecek ki bunda sonuna kadar haklı . Aykut'un tek şampiyonluğunda da 11 milyon euro toplamda prim dağıtılmıştı .
    Tam da takım gene felaket giderken

4.) Şampiyon olursak sevinir miyim ? evet sonuna kadar sevinirim
  • adamlar zaten yas tutuyor su an. fb nin şampiyonluğu kaybedecegi günü bekliyorlar.

çok adamcık gördük sene başı, aykut gelirse ilisigimi keserim diyen. ama galibiyetlerde kesilen ilişik mağlup oldugumuzda tekrar kuruluyor. onlara artık hain demeye bile gerek yok, Fenerbahçeli değiller

• Kataffaz kullanıcısına yanıt
    Ondan önce sen görüp söyleseydin ozaman... Siz burda Aykuta saydırmakla meşguldünüz o sıralar..
    Aykut etken değil Aziz yıldırım öylemi buzaman kadar Kim başkandı... Aziz yıldırımın yenimi aklına geldi de el attı ya bırakın bu işleri kaybedince aykut kazanınca aziz hadi bi dolaşın gelin ya bıkmadınız hala boş boş konusmaktan
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Aynı hainler 2 sezon öncede Gol Attıkça küfür ettiler Fernandaoya dünyada gol atamadıgı için küfür yiyen gördümde bu Hainler sayesinde Gol attıgı için küfür yiyen topçuda görmüştü bu gözler

• Neden istemiyorum? Aziz vizyonlu bir başkanlık mi yapıyor? Belirli hedefi planı programı mı var? Kaç senedir orada 20 sene. Değişmesi lazım artık.

Aykuta gelince
    Ben aykutu neden istemiyorum?
    Fenerbahçeye oynattığı rezil defansif futbol yüzünden.
    Egoları yüzünden, efsanemizi harcadığından.
    Sözünün arkasında duramadığından. ( kaç defa istifa etti sözde)
    Daumun kuyusunu sinsice kazdığından.
    Yetenekle bariz sorunları olduğundan.
    Kısaca fenerbahçeye yetersiz olduğundan

Hainmiş, şu veletlere bak bir hain lafını ağızlarına dolamış gidiyorlar çok ahaber falan izliyor herhalde bunlar. Küfretsen olmaz. Kendilerini ifade edemiyorlar sonra hain diyorlar önüne gelene. Bağnaz ...ler. Hadi uzayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychedelic Reflection -- 21 Aralık 2017; 9:40:33 >
  • Altı üstü taraftarız yahu o hain bu hain herkes birbirini suçluyor.

• takım kötüyken şu oynasın böyle oynamamız lazım diyen için sıkıntı yok.
    aykut kalacaksa şampiyon olmayalım diyen bakamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Altı üstü taraftarız yahu o hain bu hain herkes birbirini suçluyor.

Aynen öyle akıllı insanın yapacağı işler değil bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Capire

Aynı hainler 2 sezon öncede Gol Attıkça küfür ettiler Fernandaoya dünyada gol atamadıgı için küfür yiyen gördümde bu Hainler sayesinde Gol attıgı için küfür yiyen topçuda görmüştü bu gözler

• için yağları eriyor sunlar ceza aldıkça...
    Hem futboldan anlamaz hem ezbere konusurlar...
    Aykut defansif oynatıyormus maçları izlemez hayır açıp bakmaz bide takım kaç yol atmış.

Papagan gibi ezberleyip ezberleyip konusan güruh işte
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Bunlara Simeoneyi getirsen iki güne başlarlar Arjantinli Aykut balon Defansif pff

• sonuna kadar destek olmak lazım orası ayrı konu.
    beğenen varsa kendi fikridir saygı duyarım ama Aykut Kocaman iyi bi TD değil
    özellikle transferde hep alabileceğimizin 2 tık adamları alıyo

şimdi de Yassin Ayoub haberleri çıkıyo, hollanda ligini biraz takip ederim. tekniği iyidir ama oyun görüşü olarak topaın ya da souzanın kısa boylusu denebilir kafası çok çalışmıyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.