Fbliler Galatasarayin eskiye dönmesini falan istedigi yok. Onlarin istedigi Gs ile sampiyonluk yarisina girip Canaydin ve Polat dönemindeki gibi bizi yenmek ve sampiyon olmak adamlar Bursa ve Ts ile sampiyonluk yarisinda zevk alamiyorlar kötü durumdaki Gsyi yenmekte senelik 2 maclik olan zevklerinin icine ediyor. Gs iyi bir takim kurup en azindan 4 sene boyunca sampiyonluga oyniyacak ve derbi maclara banko kazanacak kadro kurmasini hicbiri istemiyor. Gs iyi takim kurdugu sezonlarda kendi hatalarini yapmasa 3 kez üst üste sampiyon olma imkani var onlarin öyle bir sanslari bile yok aradaki farki Gs acar onlarda biliyor.
1 Kallinin ilk geldigi dönemde Holman diye bir hoca getirildi sampiyonlar ligine ilke kez katildik adamla, sampiyon olundu adami kovdular 2 Lucescu dönemi ile gene ayni seyler yapildi.
Gsyin son 15 16 senesinde bunun gibi hatalari olmasa su anda 20 21 sampiyonluga ulasmis olurdu. Ne olursa olsun Fbli Gsyin cok iyi olmasini hicbirzaman istemez onlarin istekleri baska.
quote:
Orijinalden alıntı: mancukya Fbliler Galatasarayin eskiye dönmesini falan istedigi yok. Onlarin istedigi Gs ile sampiyonluk yarisina girip Canaydin ve Polat dönemindeki gibi bizi yenmek ve sampiyon olmak adamlar Bursa ve Ts ile sampiyonluk yarisinda zevk alamiyorlar kötü durumdaki Gsyi yenmekte senelik 2 maclik olan zevklerinin icine ediyor. Gs iyi bir takim kurup en azindan 4 sene boyunca sampiyonluga oyniyacak ve derbi maclara banko kazanacak kadro kurmasini hicbiri istemiyor. Gs iyi takim kurdugu sezonlarda kendi hatalarini yapmasa 3 kez üst üste sampiyon olma imkani var onlarin öyle bir sanslari bile yok aradaki farki Gs acar onlarda biliyor.
1 Kallinin ilk geldigi dönemde Holman diye bir hoca getirildi sampiyonlar ligine ilke kez katildik adamla, sampiyon olundu adami kovdular 2 Lucescu dönemi ile gene ayni seyler yapildi.
Gsyin son 15 16 senesinde bunun gibi hatalari olmasa su anda 20 21 sampiyonluga ulasmis olurdu. Ne olursa olsun Fbli Gsyin cok iyi olmasini hicbirzaman istemez onlarin istekleri baska.
Hocam haklisin ama biz istermiyiz sence? Yani ben fb ve bjk ye cekisip galip gelmemizi istiyorum! Yani cekiselim ama biz sampiyon olalim!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: mancukya
Fbliler Galatasarayin eskiye dönmesini falan istedigi yok. Onlarin istedigi Gs ile sampiyonluk yarisina girip Canaydin ve Polat dönemindeki gibi bizi yenmek ve sampiyon olmak adamlar Bursa ve Ts ile sampiyonluk yarisinda zevk alamiyorlar kötü durumdaki Gsyi yenmekte senelik 2 maclik olan zevklerinin icine ediyor. Gs iyi bir takim kurup en azindan 4 sene boyunca sampiyonluga oyniyacak ve derbi maclara banko kazanacak kadro kurmasini hicbiri istemiyor. Gs iyi takim kurdugu sezonlarda kendi hatalarini yapmasa 3 kez üst üste sampiyon olma imkani var onlarin öyle bir sanslari bile yok aradaki farki Gs acar onlarda biliyor.
valla hocam öle bi yazmışsınki sanki fener her sene şampiyon oluyo ama galatasaray bu yarışın içinde olmayınca tat almıyolar.. ben şahsen hep kötü olmasını isterim ezeli rakibimin ki ben şampiyon olamazsam o zaten olmasın.. anlatabiliyorum dimi demek istediğimi.. ben olursam olurum olmazsam olmam.. ama onlar zaten olmaz derim ve rahat ederim.. diğer türlü bi çekişme olunca rakibinde şampiyon olma ihtimali oluyor, bu da istenmeyen bi durumdur bana göre.. hani fener her sene şampiyon olsa, her sene biz ikinci olsak ve hep bizi yendikleri için şampiyon olsalar anlarım, öyle bi durum tabiki çok iyi gelir insana ama aramızda sadece 1 şampiyonluk fark var o kadar.. o da sadece türkiye liginde
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
quote:
Orijinalden alıntı: mancukya
valla hocam öle bi yazmışsınki sanki fener her sene şampiyon oluyo ama galatasaray bu yarışın içinde olmayınca tat almıyolar.. ben şahsen hep kötü olmasını isterim ezeli rakibimin ki ben şampiyon olamazsam o zaten olmasın.. anlatabiliyorum dimi demek istediğimi.. ben olursam olurum olmazsam olmam.. ama onlar zaten olmaz derim ve rahat ederim.. diğer türlü bi çekişme olunca rakibinde şampiyon olma ihtimali oluyor, bu da istenmeyen bi durumdur bana göre.. hani fener her sene şampiyon olsa, her sene biz ikinci olsak ve hep bizi yendikleri için şampiyon olsalar anlarım, öyle bi durum tabiki çok iyi gelir insana ama aramızda sadece 1 şampiyonluk fark var o kadar.. o da sadece türkiye liginde
Fb her sene sampiyon oluyor demedim hocam ama adamlarin basari cizgisi son 10 senedir Arogenes dönemi haric cok yüksek. yanilmiyorsam 4 kez sampiyon, 2 kere son hafta akybettiler Arogenes harici sezonda gene yarisin icinde hep oldular. Ben Gsyi tutmaya basladigimda 88 de Fb bizden 5 6 sampiyonlugu fazlaydi yakaladik öne gectik. Neyse neticede onlarin istedigi son 10 seneki gibi derbilerde üstünlük ve ligi bizden daha fazla 1ci sirada bitirme olayi sadece. Bende Fbnin yenildigi haftalarda keyif aliyorum Gs yaris icinde olmasa bile.
Akılları sıra dalga geçiyolar işte.
uefa finaline giderken stadlarında olmasın diye etmedikleri dua kalmamıştı düşmandan dost olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: help21 uefa finaline giderken stadlarında olmasın diye etmedikleri dua kalmamıştı düşmandan dost olmaz
Dost degil ama disimize göre iyi bir rakip!
kızgınlık dönemleri gelmiştir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme