Cok merak ediyorum sizin yorumlarinizi! Fenerbahce dh forumda ki yorumlar cok güzel galatasaray adina yani cogu! Tebrik etmek lazim gercekten onlari! Ama konuda yazdigim gibi benim cok fb li arkadaslarim var ve hepsi de bizim sampiyonluga oynamamizi istiyor! Bize karsi cekismek istiyorlar
Biz birbirmize aidiz
quote:
Orijinalden alıntı: Just be* Biz birbirmize aidiz
İstediklerini zannetmiyom sadece yazıyorlar işte
galatasaraysız fenerbahçe fenerbahçesiz galatasarayın olduğu bi ligin tat vermeyeceği çok açık
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08 İstediklerini zannetmiyom sadece yazıyorlar işte
Öyle deme ya. birisiyle çekişeceksek fener olmasını isterim. ayrıca Fener'in her zaman ligin üst sıralarında olmasını isterim. tabii şampiyon olmamak şartıyla :)
biz 4 yıldız olduktan sonra istedikleri kadar şampiyon olabilirler, hiç rahatsız etmez beni:)
Fenerbahçe aynı durumda olsa bizde aynısını isterdik. İkisinden biri şampiyonluk yarışının dışında kalınca sanki çoluk çocukla uğraşıyorlarmış gibi oluyor.
Abicim fbliler ts karsininda 17 de 16 yapip sampiyon oldular ama ses seda yok tv lerde! Sen bir fb nin galatasaray a karsi böyle bir sampiyonluk aldigini düsünsene bir! Yer yerinden oynar valla
Bu ülkenin gerçeği Galatasaray ve Fenerbahçe'dir. Bursa'ya karşı kazanılan şampiyonluktan mı zevk alırız Galatasaraylılar olarak yoksa Fenerbahçe'ye karşı kazanılan şampiyonluktan mı ? :)
e birinin türkiyeyi avrupada temsil etmesi lazım
Fb kadro yapisi kaliteli bu sene birde orta saha ya iyi takviye yaparlarsa epey güzel bir kadrolari olur! Bizim kadro da epey düzeldi hatta bence orta saha ya cambiasso tarzinda bir oyuncu gelirse bizim kadromuz daha kaliteli olabilir! Ozaman yeme yaninda yat bu sene lig cok cekismeli olur ve özledigimiz gs fb cekismesi olur insallah!
Fenerbahçe olmadan Galatasaray Galatasaray olmadan Fenerbahçe olmaz
başlıktan başka bir anlam çıkıyor bir an galatasaray ın eski dönmesi kim diye düşündüm
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyni başlıktan başka bir anlam çıkıyor bir an galatasaray ın eski dönmesi kim diye düşündüm
Eski zamanina diye yazdim! Ama zamina yi yazmamisim
ilk başta yazdıklarını google translate den sandım.
quote:
Orijinalden alıntı: The_666 ilk başta yazdıklarını google translate den sandım.
Hocam ipad den actim konuyu ben avusturyada kaliyorum yani ipad almancaya ayarli bazen kelimeleri kendiliginden ceviriyor ondan farketmedigim zaman oluyor böyle hatalar! Ama translate den degil allah askina o kadar da kötü degil türkcem!
istediklerinden demiyorlar.. son zamanlarda durumumuz kötü olduğu için akılları sıra dalga geçiyorlar, kinaye yapıyorlar...
Buda bir bakis acisi tabi
onların genleri bizle çekişmek üzerine şekillendi , kazandıkları şampiyonluğa bile sevnemiyolar biz yoktuk ortalarda çünki ama bizde öyle değil ... bizim ana hedef hezaman yabancı takımardır
quote:
Orijinalden alıntı: evohan onların genleri bizle çekişmek üzerine şekillendi , kazandıkları şampiyonluğa bile sevnemiyolar biz yoktuk ortalarda çünki ama bizde öyle değil ... bizim ana hedef hezaman yabancı takımardır
Hocam fb le cekismesi de fena degil yani mesela son dk aldigimiz sampiyonluk süperdi