Şimdi Ara

Fenerbahçeliler ve Fatih Terim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle burası forum herkesin kurallar dahilinde istediği yere yazma hakkının olduğunu biliyorum ama bu konuda renktaşlarımın fikirlerini daha çok merak ediyorum ve onlar daha çok yazarsa memnun olurum.Genelde dünden beri Galatasaraylı arkadaşlar bu konuyu konuşuyor ve fikir belirtiyor.Ben sizlerin bu duruma nasıl baktığını merak ediyorum.

Anket seçeneği yok ama çakma anket yapacak olursak:

Fatih Terim'i istemeyenler A
    Sadece milli takımda isteyenler B
    İkisini de çalıştırabilir diyenler C desin.

Ve neden A,B,C dediğinizi açıklayarak söylerseniz sevinirim.Artıları eksileri ne olur bu durumun?

• B

Çünkü Galatasaray'ı Terim çalıştırmassa bizim için avantaj olur 2-0 geriye düşünce 4-2 yapıp maç ceviremezler gaz veren TD bulamaz GS yönetimi.
  • B

Çünkü milli takımı çalıştırabilecek en iyi hoca Fatih Terim.İkinci olarak başka bir teknik direktör ile Gs'nin bu kadar başarılı olabileceğini düşünmüyorum
  • @Eser. A diyormuş(Banlıymış kendisi benden fikrini yazmamı rica etti)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

B

Çünkü Galatasaray'ı Terim çalıştırmassa bizim için avantaj olur 2-0 geriye düşünce 4-2 yapıp maç ceviremezler gaz veren TD bulamaz GS yönetimi.

+1907 B
  • Ne kadar abarttınız şu adamı, son defa milli takımı çalıştırdığında gördük ne yaptığını, rezil bir futbol oynattı ve istifa etmek zorunda kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut Kocaman'dan Sneijder yorumu
    12 yıl önce açıldı
    Okan hoca yeni fatih terimdir
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • B diyorum sadece milli takımı çalıştırırsa Galatasaray başka bir t.d ile bu kadar başarılı olamaz Fatih Terimin hırsı ve oyuncuları motive etmesi çok fark ediyor
  • B

Galatasaray'a gelebilecek dünyadaki en iyi teknik direktör Fatih Terim'dir.kim gelirse gelsin,Mourinho bile gelse Terim kadar başarı yakalayamaz Galatasaray'la
  • B şıkkı fatih terim büyük hoca rakibimde böyle bir td olmasını istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fenerbahçeli olsaydım B olmasını isterdim çunku türk oyuncuların olduğu bir takımı en iyi yönetecek adam FT'dir. Ve Ünal Aysal'ın da dediği gibi taş yerinde ağırdır yani FT GS'da ağırdır..

Ama bir Gs'li olarak FT'in hem milli takımı hem GS'yi çalıştırmasını isterim..
  • kesinlikle b.ve hemen gs yi bırakmalı.sadece milli takım.davala ve hasan şaş galatasaray a yeter bence.bu sene sonuna kadar.
  • B

Her ne kadar Fatih Terimin davranışlarını beğenmesemde hocalık konusunda üst düzey bi adam ve Milli Takımdan ayrıldığını açıkladığında gerçekten üzülmüştüm. Ayrıca bu bizim(FB) içinde iyi olur. F.Terim Gs için en iyi teknik direktör.
  • B. Hem Fatih Terim faktörü gitmiş olur, hem de milli takım yükselişe geçer.Ama C olacak gibi
  • C

Şu açıdan C olabilir. Bilirsinizki avrupalı başarılı milli takımlarda genelde tandem oynayan oyuncular (stoper di, mc idi ,forvet idi ) bunlar pek değişmez. Ve eğer mümkünse aynı takımda oynayan oyuncular tercih sebebidir. Ama normalde adam gider kulübündeki taktik anlayış hoca vs farklı milli takımdaki farklı e devamlı yanındaki adam değişiyor. Nasıl alışacak bu adam ? Eğer fatih terim gs de uyguladığı taktiği,yapılanmayı milli takım da da uygularsa milli takım ilk 11 inin genelde 3 te 1'ini oluşturan gsliler bunların çoğuna alışık olur.Buda büyük avantajdır.

Mesela gökhan zan şu aralar fena değil diyorlar zan-semih,burak-umut denenebilir olabilir.
  • B

yemisim snayderini drogbasini terim oyle bi konusma yapiyor ki benim bile cikip top oynayasim geliyor

• Beyler ben de B isterim ama bu seçenek bu yıl için biraz zor gibi.En iyi ihtimal seneye olacak gibi.C seçeneğinin gerçekleşmesi yüksek görünüyor.

Eğer 2 takımı da çalıştırırsa kendimce düşündüğüm artıları ve eksileri yazacağım:

+İki takım çalıştırmanın zorluğu
    +Baskının artacak olması
    +Oyuncu seçimlerinin her türlü eleştirilecek olması
    +Birinde başarısız olursa diğerine ağırlık verdi zaten denecek olması

Eğer ikisinin de iyi gider ve sistemi oturtursa:
    -Milli takımı çalıştırmanın avantajıyla ülkedeki scoutlardan haberdar olacak olması ve yetersiz bulduğu altyapıya kaliteli takviyeler yapacak olması
    -Anadolu takımında parlamış oyuncuların bazılarını ikna etmek
    -Tff içinde sağlam lobiye sahip olacak olması
    -Galatasaray'ın Terim'in konumu sayesinde bazı konularda elini güçlendirecek durumda olması(Aklıma hemen yabancı konusu geldi.Ha bence yabancı kalksın o ayrı)

• A şıkkı

Fatih Terim'i milli takımda istememek değil benim tercihim ama Galatasaray'da kalmasını tercih ederim. Rakibine oyun olarak üstünlük kurmak istiyorsan masabaşı oyunlara başvurmaya gerek olmamalı. Fatih Terim'in başında bulunduğu bir Galatasaray bu havayla çıtayı daha da yükseltecektir ve rakipleri olarak diğer büyükler bu başarıya ulaşmak için daha çok çalışmalılar. İleri çıkıp sivrileni kendi çöplüğüne çekmek yerine aynı başarıya veya daha da iyisine yükselmek olmalı kıstas. Rakibinin hesapta olmayan zaafları neticesinde gelen başarı değil.

Hep diyorum ya, vizyon meselesi...
  • GS evinde 2 Mac cevirdi iki takimda 1.ligde simdi. ordu ve miy. FT genclerbirligi ve sivasspor karsisinda mac ceviremezdi yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Ne kadar abarttınız şu adamı, son defa milli takımı çalıştırdığında gördük ne yaptığını, rezil bir futbol oynattı ve istifa etmek zorunda kaldı.

euro 2008 den sonra zaten bırakacağını söylemişti. Yarı finale kadar çıkardı daha ne yapcak. Dünya kupası falan mı bekliyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.