Şimdi Ara

Fenerbahçeliler ve Fatih Terim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • A. Mustafa Denizli'nin gelmesini istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

A şıkkı

Fatih Terim'i milli takımda istememek değil benim tercihim ama Galatasaray'da kalmasını tercih ederim. Rakibine oyun olarak üstünlük kurmak istiyorsan masabaşı oyunlara başvurmaya gerek olmamalı. Fatih Terim'in başında bulunduğu bir Galatasaray bu havayla çıtayı daha da yükseltecektir ve rakipleri olarak diğer büyükler bu başarıya ulaşmak için daha çok çalışmalılar. İleri çıkıp sivrileni kendi çöplüğüne çekmek yerine aynı başarıya veya daha da iyisine yükselmek olmalı kıstas. Rakibinin hesapta olmayan zaafları neticesinde gelen başarı değil.

Hep diyorum ya, vizyon meselesi...

+1905
  • B
    C seceneginde haksiz rekabet olur. Spekulasyon olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B diyorum bizim için en mantıklısı o ama gerçekleşme ihtimali en az olan da o

• C

• quote:

A şıkkı

Fatih Terim'i milli takımda istememek değil benim tercihim ama Galatasaray'da kalmasını tercih ederim. Rakibine oyun olarak üstünlük kurmak istiyorsan masabaşı oyunlara başvurmaya gerek olmamalı. Fatih Terim'in başında bulunduğu bir Galatasaray bu havayla çıtayı daha da yükseltecektir ve rakipleri olarak diğer büyükler bu başarıya ulaşmak için daha çok çalışmalılar. İleri çıkıp sivrileni kendi çöplüğüne çekmek yerine aynı başarıya veya daha da iyisine yükselmek olmalı kıstas. Rakibinin hesapta olmayan zaafları neticesinde gelen başarı değil.

• quote:

A şıkkı

• A şıkkı

Artık milli takımın vizyon sahibi olmasını istiyorum, kabadayı gibi adamların gaz üzerine kurulmuş taktiklerinden gına geldi.
  • on olmayacak seçenek ikisi birden bence.ya milli takım ya GS,secimini yapmalı.bence GS de kalacaktır.

• Her ikisinide yapabilir hatta ne istiyorsa yapabilir. Gs nin başında çok daha başarılı oluyorsa oradada kalabilir. Gs bize 50 yıl fark bile atabilir. Sen gs yi geçebilmek için onun başındaki hocanın gitmesini istiyorsan bu alaşağı ederek geçmektir. Ben rakibin her zaman daha iyisi yapılarak geçilmesini isterim. Rakibin kötü durumundan faydalanılarak değil. Bize yapıldığında nasıl üzüldüysem kahrolduysam benim menfaatime dahi olsa rakibimin saha dışı nedenlerle yara almasını istemem. Td sini kaybetmesi, en iyi futbolcusunu kaybetmesi benim için saha dışı bir neden. Rakibin en iyi olsun ki sende onu geçtiğinde en iyi ol. Yoksa başkanı hapse atılmış futbolcuları dağılmış içerde bölünmüş rakibi Çırçırsporda geçer.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.