Şimdi Ara

Fenerbahçelilerin ve Beşiktaşlıların oyununa geliyorsunuz dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hemen baştan belirteyim kesinlikle karşı takım taraftarlarına laf atma, laf sokma gibi bir amacım yok. Keza hakareti sevmediğimi de bilirsiniz. Olay Galatasaray ve Galatasaraylıların üzerine yapılan psikolojik oyunlar. Gelin dinleyin biraz sevgili arkadaşlar. Konu bileklik mevzusu.

Özellikle sosyal medyada olmak üzere BİLEKLİK PROJESİ ile alenen dalga geçilmekte. ''Haha bileklikle kulüp kurtaracaklar'', ''Hahaha bileklikmiş vah vah'' vs vs vs. Bugüne kadar boşa akıtılan transfer paralarından BAĞIMSIZ konuşursak eğer bu kampanyada dalga geçilecek bir şey göremiyorum ben. Galatasaray taraftarı diğer taraftarlara göre daha protest bir yapıya sahip olduğu için fanatiklik oranı biraz daha düşük beşiktaş ve fenerbahçeye karşı. Yani üzülerek söylüyorum ki ''BİN GASSARAYLI ONBİN FENERBAHÇELİYİ ASLA YOK EDEMEZ'' bizim taraftarımız ne yazık ki bağımlılık konusunda daha sorgulayıcı bir yapıya sahip ve çok çabuk etkileniyorlar. Destek olması gereken, on tane bileklik alması gereken taraftarlarımız fenerbahçeliler ve beşiktaşlılarla bir olup bu projeyle dalga geçiyor ve asla destek olmayacaklarını söylüyor.

Bu adamlar oluk oluk tişört sattı kimse dalga geçmedi tişört satarak mı kulup kurtulur diye ? Hatta herkes ay ben de yakınıma aldım ay ben de beşiktaşlı bir arkadaşıma hediye ettim diye reklam yapıyordu.

Onla dalga geçmedik feda tişörtünü kutsadık ama bununla çok güzel dalga geçiyoruz ah ne güzel biz fanatik galatasaraylıyız. Var mı böyle bir şey ? Yönetim ya da oyuncular hepsi gelip geçer ama Galatasaray ruhu baki kalır. Uefa kupası galatasaraylıları eleştirmeye, dalga geçmeye devam edin siz.

• Yandexte kulubüne 0000.1 kuruş kazandırmak için her gün 100 tane arama yapan fenerliler, feda tişörtleriyle poz veren beşiktaşlılar bileklik konularında sizinle dalga geçiyor. O bileklikleri alın da hamitin rızkını çıkarın, o bileklikleri alın da sabri karısına ferrari alsın diye. Ne güzel hevesinizi kırıyorlar değil mi ? Aferin size.
  • Beşiktaş'ta Hamit gibi 2 yıldır yattığı yerden trilyon götüren oyuncu yoktu.

ne yapalım rızkımızı almayalım mı diyen oyuncu yoktu

sabri gibi ferrari koleksiyonu yapan adam yoktu

bir sürü oyuncusu maaş indirimine gitti adamsa bizimkilerde aldıklarını indirdim ama rızıklarını dibine kadar alırlar.

oyuncular maaşını indirmezse sabahtan akşama kadar asgari ücret kazanmak için anası ağlayan adamda kusura bakma da kulübe zırnık destek olmaz.
  • Dalga geçmekte haklılar ve yazı da çok saçma olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Dalga geçmekte haklılar ve yazı da çok saçma olmuş

Neden siz soğanlı menemen yerken, fabrikasyon bir tişörtle gururla poz çektirirken KUTSAL bir iş yapmış gibi övünüyordunuz ve saçma olmuyordu. Ama bileklik konusunda siz dalga geçmekte haklı oluyorsunuz öyle mi ? Haydi haydi.
  • daccord
  • Sanki hiç Beşiktaş'ta Fenerbahçe'de futbcolulara gereksiz para verilmedi. Bütün bunların nedeni takımın şampiyonluk yarışında geride kalması ve yazın bunların istediği futbolcuların alınmış olmaması. Üstelik bu yapılan sözleşmelerin çoğundan Dursun'un bir suçu bile yok. Arkadaş güzel bir konu açmış, tabi bu tarz konulara talep olmaz. Boşver sosyal medyada Galatasaray fan sayfalarında büyük bir kitle var destek veren, bunlarda burada Sabri, Hamit diye yazıp dursunlar. Zamanı geince burada hortçu arkadaşlar var, hortlatır onlar bu konuları.
  • Kimsede dememiş 0000.1 kuruş nedir

• Hamit deyip durmayın !

Hamite sözleşme kim yapmış ? Adam ne yapsın maaşında indirime gitmiyorsa ?Sene sonu sabride hamitte gidecek.Burak'ın yüklü maaşından kurtardı mı ? Kurtardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Hamit deyip durmayın !

Hamite sözleşme kim yapmış ? Adam ne yapsın maaşında indirime gitmiyorsa ?Sene sonu sabride hamitte gidecek.Burak'ın yüklü maaşından kurtardı mı ? Kurtardı.

Usta bunların,olcağını öngörüpte bilal jem Jose alıncağına dzemeli durmazmıydı yada linnes ve sabri maaşına maxi peraria bu yönetimde bu tehkikeyi bile bile boşa para akıttı üstüne hakan balta ve sabriye zam yaptılar yazıktır günahtır ya

• valla ben ne 10 senede bir şampiyon olan takımın nede finallerin loserı diğer bir takımın taraftarlarlarının ne dediğini zerre umursamıyorum.
  • KES
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarp1260

quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Hamit deyip durmayın !

Usta bunların,olcağını öngörüpte bilal jem Jose alıncağına dzemeli durmazmıydı yada linnes ve sabri maaşına maxi peraria bu yönetimde bu tehkikeyi bile bile boşa para akıttı üstüne hakan balta ve sabriye zam yaptılar yazıktır günahtır ya

Cemailiyi yönetim mi göndermiş? Hamza istemedi.Yönetim salak mı %80 maaşını kendi karşılayıp birde yollayacak.

Maxiyi hamza bana sabri yeter deyip sözleşme uzattılar istemedi.Yönetimin böyle bir düşüncesi olsa linnesi almazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• menemen fotoğrafına dalga geçenler,rulet masasındaki adamlar için para topluyor
    para komidinin üstünde diyenler şimdi komidinin altında para arıyor

gülme komşuna gelir başına
  • Birader senin hakareti sevip sevmediğini nerden bilim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.