Şimdi Ara

Fenerbahçemizden Büyük Ders (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheM

Yazık ya size...adamlar ceza sahanıza giriyo oynuyo çıkıyo giriyo...hala gelip yazıyorsunuz buraya...ve paf oyuncularıyla yapıyorlar bunları..sizin defans r.carlos-lugano-edu-g.gönül as defansınız...yazık valla acıyorum size..türkiye'yi rezil ediyorsunuz.

Sen inandın mı bu dediğine ?

250 milyon $ lık takım bu berabere kalmışız bu kötü halimizle.

Yorum yaparken düzgün yapma özen gösterelim lütfen.
  • Yahu arkadaşım,siz 10 15 yer derken çoğu oyuncunun sakat olduğunu bilmiyomuydunuzda şimdi konuşuyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thunderfury

Arsenal mi, yoksa Arsenalin PAF takımından mı puan aldı?

Adam kaleciyi bile oynatmadı.

Olimpiyakos 7 esikle geldi Galatasaray Olimpiyakos'un PAF takımından 3 puan çıkardı desem yakışık kalmaz değil mi?
  • Fenerin emiratesteki beraberliğini çekemeyenler anten taksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thrax

quote:

Olimpiyakos 7 esikle geldi Galatasaray Olimpiyakos'un PAF takımından 3 puan çıkardı desem yakışık kalmaz değil mi?

O maçta en azından oyun oynandı desem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Anti-Futbol dersinden mi bahsediyorsun ?

Doğrudur,

Anti futbol oynadık, 1 puan aldık.

Ya siz,

anti futbol oynayıp, Trömsö, Leverkusen facialarıyla döndünüz.

Hangisini istersen seç beğen al, kullan.
  • Yuh yani şu futbolla bile övünenler var, evet 1 puan aldınız bu da başarıdır ama adamlar top oynatmadı bir tane doğru dürüst atağınız yok 90 dk. maçın 80 dakikası volkanın önünde oynandı
  • bu mesajların benzerlerini ben gs bölümüne yazıyorum engelleniyorum.
    buradakilerin de engellenmesi lazım.
    yöneticilerden eşitlik bekliyorum.

renkdaşlar gs lilerin üzerine gitmeyin şuanda mors olmuş durumdalar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

quote:

Orjinalden alıntı: Thrax

quote:

O maçta en azından oyun oynandı desem?

İnter maçındada oynanmıştı futbol.Çok değerli ve değersiz Gs taraftarı arkadaşlarım Fenerbahçe İnter'in paf takımı yendi diye avazı çıktığı kadar bağrıyordu.Bu dişişmelerle bir yere varılmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Yazık ya size...adamlar ceza sahanıza giriyo oynuyo çıkıyo giriyo...hala gelip yazıyorsunuz buraya...ve paf oyuncularıyla yapıyorlar bunları..sizin defans r.carlos-lugano-edu-g.gönül as defansınız...yazık valla acıyorum size..türkiye'yi rezil ediyorsunuz.

Senin gibilerin yerini cümlenin sonunda yazdım .Futbolun takım oyunu olduğunu 11 kişi oynandığı öğrenemediysen sana yapacak bir şey yok. Yarın Gs maçı var bir 3 atsında bizde ayakta alkışlıyalım.
  • ahahaha komedi ya burda futbolu bilmeyen adamlar konuşuyor.arsenal deplasmanı defans yapmicaz napçaz sizin gibi 8 ya da 5 mi yicez
  • Çok sıkıldım ben izlerken çok zevksiz maçtı. Böyle orta saha ve kanatlar ile bu kadar zaten anca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ques7R

butun hafta "fark yıcez galiba" dıye dolandım durdum
    bu lafı bana yedırdıler tebrık ederım
    keske gol atabılseydık dıcem ama yüzsüzlük olur
    kendı sahamızdan cıkamasakta 1 puan alıp bazılarının agzını kapattıgımız ıcın sevınıyorum
    buraya gelipte SEKİZ yıyende var dolayısıyla halimize ve fenerbahçemize şükretmesini bilmeliyiz bence

illa karıştıracaksınız dimi.
    burada 5 tane yemeyip yenen takım da var biliyorsun değilmi?

bu arada eski günlere döndü futbolumuz.fark yemedik berabere kaldık diye sevinir olduk...

• Bencede varılmaz ona bir lafım yok sonuçta alınan beraberliktir ama oyun açısından fener bitikti bunu belirtmek istiyorum konuşmalarımda
  • yöneticiler buradaki gs lilerin mesajlarını görüyorlarmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

yöneticiler buradaki gs lilerin mesajlarını görüyorlarmı acaba?

Benim başımada geliyordu bir ara senin başına gelenler.Gs li Fbli ile bir alakası yok.Mesela emrefb1907 denen şahısın banlanmamasıda milleti çileden çıkarıyordu bir ara
  • maçı izlemeyen biri vay anasını fener e bak sen der ama maçı izleyen biri aynı şeyleri söyleyemez, kimse kusura bakmasın ama 10 kişiyle defans yapıp top oranının %87 ye %13 olması büyük bir rezilliktir.
  • puan puandır.
    bu maç skoruyla hatırlanacak, oynanan oyunla değil.
  • bir bjk li olarak nedir bu gs lilerin hali paf takımmış

Toure

20 Djourou

18 Silvestre (Dk.83)

22 Clichy
    Fabregas

15 Denilson

8 Nasri

11 Van Persie

26 Bendtner (Dk.60)

2 Diaby (Dk.60)

12 Vela (Dk.60)

17 Song (Dk.83)
    tabi bunlar paf takım oyuncusu sacma sapan konusup forum kirliliği yapmayın hepsi bunların tsl standartı üstü futbolcular hele fabregas-nasri-v.persi eminim gs yenerdi onları orda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.