başlığa bak ya "fenerbahçeden büyük ders" ne dersi bu? atağa çıkarken bile 6 kişiyi defansta tutma dersi mi yahu şans eseri 1 puan almışsınız işte skora göre yorum yapmayın. adamlar 1 gol atsaydı fener bu kadar kalabalık defans yapamazdı ve çorap söküğü gibi gollerin devamı gelirdi
quote:
Orjinalden alıntı: onbes
Beğenmediğiniz GENÇ KALECİ......2.5 milyon avro Genç Santrafor......Berndter..........6 milyon avro,
sizdeki AS oyuncuları say ve rakamları koy bakayım buraya da görelim.
Neyse,
Hadi iyigeceler, sizde yatın artık yarın okulunuz var.
selamlar
hocam birde kendi takımındaki oyuncuların fiyatlarını yaz ... nedir bu kendimizi küçük görme hastalığı ... arsenalde alex klasında bir oyuncu yok .. bana fabregas mı alex mi gelsin galatasaraya diye sorsan düşünmeden alex derim .... farklı bölgelerin oyuncuları okey ama bu gerçek ... uğur boral guiza semih kötü oyuncular değil .. olay mantık da bitiyor ... adamlar büyük olduğunu düşünüyor dolayısı ile büyük .. o kaleci bedava olsa galatasaray fenerbahçe almaz.... bir tane top attı guiza uğura topla kaleci arası 15 metre uğur ile top arası 40 metre kaleci topa çıkmadı ... isterse 500 milyon avro olsun .. berndter ne fenerde ne galatasarayda kadroya giremez.... bence biraz kendi değerimizi bilelim .....
Bugün dünya klübü olduk diyoruz, tabii ki bizim oyuncularımız da değerli, bizim oyuncularımızda iyi futbolcu, kötü bi dönemdeyiz ayrı konu ama herkes değeri kadar futbol oynuyor bu da belli birşey.. Hadi değerini fiyatını geçtim bugün Chelsea'yi izliyorum, bugün Real Madrid'i izliyorum, şu Arsenal'deki oyunu sahadaki 11 kim olursa olsun görmedim.. Açıkçası Fenerbahçe maçları dahil hayranlıkla futbollarını izledim, bizimkilerde bir nevi en ön sıradan izliyorlar dolayısı ile böyle bir takıma karşı adından sonra futbolundan da çekinmemek elde değil, sahadaki 11 kim olursa olsun..
fenerbahçe tam anlamıyla "çanakkale geçilmez" yaptı. zaten başka şansıda yoktu puan almak için. "fb ders verdi" fb futbol oynamadı ki bi kere "ders verdi" demek için birşeyler ortaya koymak gerekir.malesef "9kişiyle defans yapmak" bunlardan birisi değildir. %63e %37lik ezici üstünlüğü vardı arsenalin topla oynamada. 6 net pozisyonu var arsenalin bu eksik kadrosuyla.biri gol olsaydı çorap söküğü gibi gelirdi diğerileri de. fenrde ise as eksik alex.. ki alex rıdvanın deyimiyle "olmamamsıyla" fb için yararlı olmuştur. alexle 10 kişi yerine alexsiz 11kişi hesabı. buna rağmen fener herkesin "HAKLI" olarak "fark yer" demesine karşın futbolun sürprize açık oyun olduğunu göstermiştir. ama fb çıkıpta "fb ders verdi" demek aşağılık kompleksinin dışa vurumundan başka birşey değildir kusura bakamyın yani bu sezonun sıradan takımı haline gelen fenerini kaale almak alay etmek fbnin kötü futbolunun sonucudur başka birşey değil yadırgamamak lazım..
ha kendi sahanda 5 yiyip deplasmanda 0-0 bitirmek de ayrı bir meziyettir o doğru
quote:
Orjinalden alıntı: FuKaRa
Evet ne demek istediğim gayet açık ve net . Bu ölü kadromuz bile Arsenal den puan almayı başardı.Hiç bir maç oynamadan kazanılmaz.Şu çok bilmiş bazı arkadaşlar mümkünse forum yerine parka gitsinler.
şöle salak salak başlıklar atıyosunuz sonra da niye gsliler fbnin avrupada fark yemesini istiyor oluyor. şu saçma sapan yorumlarınızı gördükçe fb 1 puan aldı diye sevineceğime keşke şunlar 1 golü yeseydi de maç farka gitseydi diyorum. ne dersi allah aşkına hangi dersten bahsediyosun kendi kendinizi avutursunuz bu laflarla anca
quote:
Orjinalden alıntı: Ora et labora
ahahaha komedi ya burda futbolu bilmeyen adamlar konuşuyor.arsenal deplasmanı defans yapmicaz napçaz sizin gibi 8 ya da 5 mi yicez
deplasmanda yemene gerek yok, evinde yedin zaten
Spiker ayri bir olay zaten top fbli oyunculara geldiğinde adamın sevincini görecektiniz
bi ara heyecandan ne yapacagini bilmiyordu ne futbolmuş ama ilk kez böyle bir şeye şahit oldum yok böyle bir olay ilker yasini'de geçti
evet top bizde aman çocuklar bizde kalsın evet muhteşem top hâlla bizde (aradan 10 saniye geçer sadece)
quote:
Orjinalden alıntı: X-Devi|
Spiker ayri bir olay zaten top fbli oyunculara geldiğinde adamın sevincini görecektiniz
bi ara heyecandan ne yapacagini bilmiyordu ne futbolmuş ama ilk kez böyle bir şeye şahit oldum yok böyle bir olay ilker yasini'de geçti
evet top bizde aman çocuklar bizde kalsın evet muhteşem top hâlla bizde (aradan 10 saniye geçer sadece)
ulan star tv alacağın olsun, bu şamatayı izlememe engel oldun ya
Merak ediyorum orta sahasında maldonado ve selçuk oynayan hangi takım oradan puan çıkartırsa mutlu olmaz
İster şans diyelim ister azim fark beklerken puan aldık bu da karı olsun bu işin
bir an chelsea Bjk maçı geldi aklıma lan dedim Bjk de kapanmıştı böyle sonuç malum
şl. de önemli olan nedir? güzel top oynamakmı? puan toplamak mı? her ikisini birden yapan takımlar zaten finale kadar gidiyor. bu takımla final oynayabileceğimizi bizde dahil kimse düşünmüyor zaten. sezon başında aragones le bir hava yakalanır umudumuz vardı ki bu umut kötü bir kabusa dönüştü. şimdi fark yiyeceğimiz bir maçtan puan almışız.daha ne olsun. keşke tüm maçlarımızı böyle oynasaydıkta 4 puanımız olsaydı.
8 tane yiyip tarih yazanlar bizle dalga geçiyor süper ya
Valla şu yazılanlara bakıyorumda bazen "nereye düştüm" diye kendime soruyorum. Bereket versin buraya sürekli yazanların çoğu futbolu bilen kişilerden. Diğerleri de maçlardan sonra eğlence aramak için giren tipler. Saçma sapan mesajlar, saçma sapan konular, saçma sapan düşünceler...
Takım makım hikaye beyler. Sizin burada yaptığınız şey kendinizi eziklik duygusundan kurtarmaya çalışmak. Bir nevi ego tatmini. Fb' i Gs' ı falan fişman umursayanlar çok az aranızda. Maksat karşıya iki laf sokup beyninizi rahatlatmak. Buna da futbol yorumu diyorsunuz. Kusura bakmayın ama ben buna "mahalle" muhabbeti diyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
Merak ediyorum orta sahasında maldonado ve selçuk oynayan hangi takım oradan puan çıkartırsa mutlu olmaz
İster şans diyelim ister azim fark beklerken puan aldık bu da karı olsun bu işin
bir an chelsea Bjk maçı geldi aklıma lan dedim Bjk de kapanmıştı böyle sonuç malum
Biz 10 kişi kalmıştık , ona rağmen yenmiştik
Hala 8 diyen arkadaşlara ne diyeyim ki, kendi rezilliklerine bakmadan konuşuyorlar, evinde 5 yer, gider grupta sıfır çeker sonra da gelir bize bulaşır. Anladım sevinçlisiniz 1 puan aldınız büyük başarı da abartmayın
Fenerbahçeyi tebrik ederim. bıralım bu iyi oynadı kötü oynadı, siz kendinize bakın, 8 yedin 5 yedin muhabbetlerini.
Yunanistan anti futbol ile Avrupa şampiyonu oldu.
Fenerbahçe hiç de anti futbol oynamadı. elindeki imkanlarla bu kadarını yapabildi. malesef fenerbahçenin top tutacak oyunda hakimiyet kuracak bir kadrosu yok. mevcut oyunu olabilecek en iyi olanıydı bence. ileride guiza ile topu bir türlü buluşturamadı.
Gs'nin Arsenal'den uefa kupasını nasıl aldığını hatırlıyor musunuz? ben özetliyeyim : Çanakkale geçilmez. Ama sonunda ne oldu. GS uefa kupasını almadı mı? aldı. gerisi hikaye. şartlara göre ne yapılması gerekiyorsa onu yaparsın.
İnşallah Fb bu moralle 2 galibiyet alır. tabiki Arsenal portoya yenilmeyecek.
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
tamam işte siz de o maçta kapanmıştnız sürekli hemen hemen aynı maçtı goller hariç tabi bizim o eksikti bir tek. onu da uğur tıkıyodu ama işte yetenek faktörü
Arkadaşlar bugün size neyi hatırlatıyor acaba...:) 6 KASIM.....9 KASIM geliyorr...mabette tekrar tarih yazarız....Arsenal maçı şampiyonlar ligi maçıdır...uefa da oynayan bir takımın taraftarı normal olarak imrendiği için bu türlü saldırılar normaldir...Baba Ocağında Bekliyoruz ...
neden cevap yazıyorsunuz arkadaslar gs lıelemanlara ne dıye laf anlatıosunuz onlar asla tatmın olmazlar bu aksam benfıcadan fark yıyıncede mazeret hazır ..eksık gıttık oynadık h.sonu yenılıncede bısı bulurlar uydurcak yüzssüzluk parayla dııl ya
Gidin 93-94 ManU-GS maçını izleyin ders nasıl verilir görün.
haklısınız.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
tamam işte siz de o maçta kapanmıştnız sürekli hemen hemen aynı maçtı goller hariç tabi bizim o eksikti bir tek. onu da uğur tıkıyodu ama işte yetenek faktörü
Siz 11 kişi sadece defans yapmak için çıktınız, biz ancak 10 kişi kalınca defans yapmak zorunda kaldık, aradaki fark bu