1-TATSIZ TUZSUZ MACTI 2-DEDE MIDIR EBEMI GUIZA+SEMIH+ALEX 3 LUSUNUN AYNI ANDA SAHADA OYNAYAMAYACAGINI ARTIK KAVRAMISTIR HERHALDE 3-BENCE ARTIK GUIZA YEDEK SOYUNDURULMALIDIR 4-BEKLEDIM YINE BIR BOLIC MUCIZESI OLACAK DIYE AMA OLMADI
quote:
Orjinalden alıntı: kadircan
1-TATSIZ TUZSUZ MACTI 2-DEDE MIDIR EBEMI GUIZA+SEMIH+ALEX 3 LUSUNUN AYNI ANDA SAHADA OYNAYAMAYACAGINI ARTIK KAVRAMISTIR HERHALDE 3-BENCE ARTIK GUIZA YEDEK SOYUNDURULMALIDIR 4-BEKLEDIM YINE BIR BOLIC MUCIZESI OLACAK DIYE AMA OLMADI
Alex? Maçta alex isminde biri mi vardı?
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Siz 11 kişi sadece defans yapmak için çıktınız, biz ancak 10 kişi kalınca defans yapmak zorunda kaldık, aradaki fark bu
10 kişi kalmadan önce de defanstaydı Beşiktaş ve yaptığıda doğruydu... hem bu kötü bir şey değil ki niye bu kabullenmeme..
Bir ara topa sahip olma oranları gösterildi...
Arsenal %87 Fenerbahçe %13...
Fenerbahçe 6-2 yenildiği ManU maçında bile bu kadar ezik oynamamıştı... Hala daha puandan bahsediyorsunuz... Adamlar dalga geçti resmen one touch'un suyu çıkana kadar pas yaptılar...
quote:
Orjinalden alıntı: #Lionheart#
Fenerbahçe 6-2 yenildiği ManU maçında bile bu kadar ezik oynamamıştı... Hala daha puandan bahsediyorsunuz... Adamlar dalga geçti resmen one touch'un suyu çıkana kadar pas yaptılar...
Sonuç ne kardeşim? 1 puan aldık mı? Kitaplara fener 1 puan aldı ama arsenal feci pas yaptı diye mi geçecek? veya aldığımız puandan ötürü gruptan çıkarsak " 1 puan haketmediler o yüzden gruptan sonraki takım çıkar" mı diyecekler? aldığımız puanın yanında beraberlikte ödenen tutarı vermeyecekler mi? Nedir bu çekememezlik. Elindeki imkan buydu. Puan için oynadı aldı. Porto orda 4 yedi. iyi oynadıda ne oldu? defans yapmadı da ne oldu? Biz bu puanla turu geçer veya uefa ya gidersek alttaki takım demeyecek mi keşke biz alsaydık öyle diye? Bırakın artık ezdiler büzdüler muhabbetini. Çıktık elimizden geleni yaptık puanı aldık. Emirates desin. Takır takır top oynatmaz sana arsenal. Kendi sahasında 49 maçlık seri yakalamış takımı sen öyle çıkıpda takır takır pas yaparak yenemezsin. Yapmayı denersen 20 tane atar kalanı paket yapar arkandan kargoyla yollarlar.
Fenerbahçe geçen seneki gibi top oynasa ve kadro geçen senekiyle aynı olsa şuan 3 puanın muhabbetini yapıyor olurduk. Gruptan çıkma planını biz değil porto ile dinamo kiev yapıyor olurdu.
DE SANS ISTE OLMAMALI DIYORUM BU 3LU OLUNCA HICBIRI BASKI YAPMAYINCA ORTASAHADADA MARULDANO OLUNCA OLMUYOR
BENCE SEMIH ALEX ILERDE OLMALI GUZIAYI DEFEDIN GITSIN
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Siz 11 kişi sadece defans yapmak için çıktınız, biz ancak 10 kişi kalınca defans yapmak zorunda kaldık, aradaki fark bu
10 kişi kalmadan önce de defanstaydı Beşiktaş ve yaptığıda doğruydu... hem bu kötü bir şey değil ki niye bu kabullenmeme..
Arkadaşım defans yapmak var defans yapmak var, sizin oyununuzun amacı öyleydi, biz Chelsea maçını sadece defans yaparak kazanmadık, yani mantalitemiz farklıydı sizden. Siz sahada tabiri caizse ezilip puan aldınız
BJKKKK
Sonuç nedir? hanemize 1 puan yazıldı mı? Biz bu beraberlikden para kazandık mı fazladan? Gerisi ilgilendirmez bizi. Bugün kötü oynadık puan aldık. Geçmişde iyi oynayıpda puan alamadığımız maçlar oldu. Her zaman iyi olan kazanacak diye bir kaide yok. Defans yapmak için çıktık doğrudur. Başarıyla yaptık demek ki puan aldık, gol yemedik. Sonuç ortada. Daha yok siz öyle yaptınız biz böyleydik demenin manası yok. İşi sidik yarışına çevirmenin bir yararı yok kimseye. Kiev maçına Arsenal maçına kazanmak için çıktığımızda olanları gördük. Şuan takım ciddi çöküş içinde. Alacağı her puan kazançtır avrupada.
fenerbahçe 1 puan aldımı almadımı? beşiktaş aynı oyunu oynayip 8 yemedimi?
Lucescunun mantelitesi zaten defans yapmak adamın yaşam tarzı bu, içtiği suyu bile kendini savunarak içiyor adam sen hangi mantalite farklılığından bahsediyorsun? Ne yaparak kazandınız o maçı rakibi bunaltarak baskı kurarak mı? o yüzden mi 4 şut çekti o maçta Beşiktaş? Bizden tek farkı Sergen'di o maçta.
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orjinalden alıntı: #Lionheart#
Sonuç ne kardeşim? 1 puan aldık mı? Kitaplara fener 1 puan aldı ama arsenal feci pas yaptı diye mi geçecek? veya aldığımız puandan ötürü gruptan çıkarsak " 1 puan haketmediler o yüzden gruptan sonraki takım çıkar" mı diyecekler? aldığımız puanın yanında beraberlikte ödenen tutarı vermeyecekler mi? Nedir bu çekememezlik. Elindeki imkan buydu. Puan için oynadı aldı. Porto orda 4 yedi. iyi oynadıda ne oldu? defans yapmadı da ne oldu? Biz bu puanla turu geçer veya uefa ya gidersek alttaki takım demeyecek mi keşke biz alsaydık öyle diye? Bırakın artık ezdiler büzdüler muhabbetini. Çıktık elimizden geleni yaptık puanı aldık. Emirates desin. Takır takır top oynatmaz sana arsenal. Kendi sahasında 49 maçlık seri yakalamış takımı sen öyle çıkıpda takır takır pas yaparak yenemezsin. Yapmayı denersen 20 tane atar kalanı paket yapar arkandan kargoyla yollarlar.
Fenerbahçe geçen seneki gibi top oynasa ve kadro geçen senekiyle aynı olsa şuan 3 puanın muhabbetini yapıyor olurduk. Gruptan çıkma planını biz değil porto ile dinamo kiev yapıyor olurdu.
Çekememezlik? Sizin geçen sene başardığınızı biz önceden 2 kere başardık neyini çekemeyeceğim Allah aşkına... Herkes görüşünü dile getirmiyor mu, herkes aynı şeyi söylerse ne anlamı kalacak abicim. 4 maçta 2 puan almışsınız daha konuşuyorsunuz... Daha Porto'yla Kiev'le maç yapacaksınız... Kiev'in 5 puanı var, gerçekleri görün hala geçen seneki rüyayı görmeye devam ediyorsunuz... Arsenal yarı sahada oynadı maçı dün akşam, siz bu futbolla gruptan çıkmayı bırak UEFA'ya bile zor gidersiniz...
Başkanınınız ne dedi; tekrarlanamayan başarılar tesadüftür... Geçen seneki başarınız da tesadüftü işte.
Lionheart
Ne rüyası? Ne görmesi? Ben sana takım iyi top oynadı bu sene gruplardan çıkıcaz dedim mi? 2 haftadır arsenal 10 atacak diye ramazan davulcusu gibi mani yazan adamlar şimdi kaypaklık yapıp lafı kıvırıyor " paf takımla çıktılar ondan " diyor sen gelmiş rüyaydı yok biz önceden yaptık diyorsun. Önceden yaptın şimdi nerdesin? Statün ne? Mevkin ne? Bana bunları söylesene. Şuan bizden daha mı başarılısınız. Hayır. Şampiyonlar liginde ne zamandan beri grupları geçemedin? Belli değil. O zaman konuşmayacaksın. Ya adam gibi çıkıp ben bunu bunu demiştim kusura bakmayın yanıldım diceksin yada ben döneğim arkadaş. Sırf maksat yeşillik olsun diye geliyorum yazıyorum bugün tükürdüğümü yarın yalıyorum diceksin. Bu kadar basit.
Benim Fenerbahçe nin grup tan çıkmasıyla ilgili en ufak yorumum yok. Akşam iyide oynadık demiyorum. Kötü oynasak dahi önemli bir puan aldık diyorum. Siz gelmiş burda hala ben onu yaptım ben bunu yaptım diyosunuz. Ben de zamanında çok şey yaptım ama itibar görmüyor geçmiş.
tamam tesadüftü lafında kalmış bu hala konuyu oraya getirmiş
quote:
BJKKKK
Sonuç nedir? hanemize 1 puan yazıldı mı? Biz bu beraberlikden para kazandık mı fazladan? Gerisi ilgilendirmez bizi. Bugün kötü oynadık puan aldık. Geçmişde iyi oynayıpda puan alamadığımız maçlar oldu. Her zaman iyi olan kazanacak diye bir kaide yok. Defans yapmak için çıktık doğrudur. Başarıyla yaptık demek ki puan aldık, gol yemedik. Sonuç ortada. Daha yok siz öyle yaptınız biz böyleydik demenin manası yok. İşi sidik yarışına çevirmenin bir yararı yok kimseye. Kiev maçına Arsenal maçına kazanmak için çıktığımızda olanları gördük. Şuan takım ciddi çöküş içinde. Alacağı her puan kazançtır avrupada.
Ben sonuca bir şey demiyorum ki, zaten 1 puan için tebrik ettim
Benim sözüm Chelsea maçıyla kıyaslayanlara
quote:
BJKKKK
Sonuç nedir? hanemize 1 puan yazıldı mı? Biz bu beraberlikden para kazandık mı fazladan? .
10 kişi defans ile anca para kazanırsınız zaten bi de 1 puan neye yarayacaksa
Biz hiç deqiLse 8 tane yemiyoruz Yada 5-0 Yenilmiyoruz yüzsüz reziLLer o zaman Fenerbahçe Bölümünde ne i şiniz var
quote:
Orjinalden alıntı: Aragorn
quote:
BJKKKK
Sonuç nedir? hanemize 1 puan yazıldı mı? Biz bu beraberlikden para kazandık mı fazladan? .
10 kişi defans ile anca para kazanırsınız zaten bi de 1 puan neye yarayacaksa
Doğru diyorsun. Siz çok güzel atak futbolu oynuyorsunuz. Atak yapınca çok işinize yaradı.
Galatasaray - Helsinborg skor .2-3 Bayer Leverkusen - Galatasaray skor 5-1 Galatasaray - Austuria wien skor 0-0 ( bu takım ilk puanını avrupa fatihi galatasaray karşısında almıştır) Galatasaray - Steau bucuresti skor 2-2 Steau bucuresti - galatasaray skor 1-0
Bu maçlarda atak yaptınız ne oldu?
Şu dönemde o çok övdüğünüz takımlarınız dünyanın en zor deplasmanı olan özellikle Türkler için gitsinler ingilterenin büyük takımlarından birinden 1 puan alsınlar gelsinler ondan sonra ahkam kessinler geçen sene puan almak için gidenleride gördük haa defansmı yaptık çıkmadıkmı doğru beşiktaşda çıkamamışdı ama 8 gol yemişdi biz hiç değilse gol yemeden maçı tamamlayabildik paf takım diyenlerde futbol hakkında yorum yapmasın adamların 7 tane as futbolcusu vardı sahada sürekli forma giyen pess yanii kötü olmamız bahaneler arkasına saklanmanızı gerektirmiyo şuan daha iyisini yapın sonra ahkam kesin konuşun ama sen gidip 5. sınıf bi takımdan 4 ye gruplara bile katılama gel sonra burda bahane bull çok komik oluyo çokk galatasaraya bişey demiyorum(ben şimdiye bakarım geçmişe değil)inşallah benficayıda bu akşam yenerler garantilerler çıkmayı gruptan beşiktaşada sevindiğim için değil buraya yorum yazan arkadaşlara cvp olsun diye yazdım onun için daha iyisini yapıcaksın şu an ondan sora gelip istediğini dersin burda....
quote:
Lionheart
Ne rüyası? Ne görmesi? Ben sana takım iyi top oynadı bu sene gruplardan çıkıcaz dedim mi? 2 haftadır arsenal 10 atacak diye ramazan davulcusu gibi mani yazan adamlar şimdi kaypaklık yapıp lafı kıvırıyor " paf takımla çıktılar ondan " diyor sen gelmiş rüyaydı yok biz önceden yaptık diyorsun. Önceden yaptın şimdi nerdesin? Statün ne? Mevkin ne? Bana bunları söylesene. Şuan bizden daha mı başarılısınız. Hayır. Şampiyonlar liginde ne zamandan beri grupları geçemedin? Belli değil. O zaman konuşmayacaksın. Ya adam gibi çıkıp ben bunu bunu demiştim kusura bakmayın yanıldım diceksin yada ben döneğim arkadaş. Sırf maksat yeşillik olsun diye geliyorum yazıyorum bugün tükürdüğümü yarın yalıyorum diceksin. Bu kadar basit.
Benim Fenerbahçe nin grup tan çıkmasıyla ilgili en ufak yorumum yok. Akşam iyide oynadık demiyorum. Kötü oynasak dahi önemli bir puan aldık diyorum. Siz gelmiş burda hala ben onu yaptım ben bunu yaptım diyosunuz. Ben de zamanında çok şey yaptım ama itibar görmüyor geçmiş.
Hocam ben ne dedim ilk yazdığım postada, FENERBAHÇE İYİ TOP OYNAMIYOR OYUN OLARAK ARSENAL EZDİ yazdım...
Sen bana "belki o 1 puan gruptan çıkmamızı sağlayacak" dedin...
Bende "rüya görmeyin" dedim...
Olay bu... Sen kalkıp "bugün tükürdüğümü yarın yalıyorum" muhabbetine getirmişsin konuyu... Ayrıca ben Arsenal 10 atacak falan demedim.
Statüm Avrupa'da en başarılı Türk kulübü oldu mu?
hay 8 tane taş düşsün kafanıza kendi önüne bakmadan laf eden adamlara keşke 20 yeseydik de sizde egonuzu biraz daha tatmin edseydiniz. en büyük sizsiniz tamammı. avrupa fatihleri sizi ! (yeni dönem)