Şimdi Ara

Fenerbahçemizden Büyük Ders (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya biz 8 tane yedik de, en azından evimizde 2-1 yendik onları, 5 tane yemedik yani

Gs'li laf atar, fbli "BJK 8 yemişti" der, ondan sonra da, yok "siz Türk müsünüz yok bilmem ne", geçiniz
  • objektif olmayı bilen insan emirates ten alınan 1 puanın kıymetinin farkındadır.
    bilmeyenlerin hezeyanları ise şu şekilde listelenebilir

*anti futbol oynadınız
    *acayip ballıydınız
    *adamlar top yaptırmadı
    *pafla çıktılar bu kadar oldu
    ------
    netice?

bir londra akşamında gelen beraberlik.
    ben memnunum.
  • BJKKKKK; tamam siz o maçta ezdiniz chelsea yi öyle puan aldınız. zaten defans yapmak 2 ye ayrılır defans yapmak defans yapmak siz de o maçta defans yaptınız ama bizim defansımızdan farklı bir defans örneğiydi hatta tek örnekti. iki takım da o yüzden bir elin parmakları kadar şut çekebildi rakip kaleye.. İki maçta da takımlar defans yaptı.Beşiktaşta Sergen ön plana çıktı Beşiktaş maçı aldı Fenerbahçede o tarz bir oyuncu sahada olmadığı için berabere kalabildi ancak.
    Senin dediğin "defans yapmak var defans yapmak var" daki olayı Beşiktaş Barcelona maçında yapmıştı; hem iyi müdaafa hem iyi hücum ve kazanma mantelitesi.
    Hayır merak ediyorum kötü olan ne burada adınızın Fenerbahçe ile yanyana yazılmasına mı alınıyor sunuz?

Hem bugün Fener yenmiş olsaydı ne kötü oyun konuşacaltı ne birşey sadece 2. yarıdaki etkili müdaafa konuşulacaktı.

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

BJKKKKK; tamam siz o maçta ezdiniz chelsea yi öyle puan aldınız. zaten defans yapmak 2 ye ayrılır defans yapmak defans yapmak siz de o maçta defans yaptınız ama bizim defansımızdan farklı bir defans örneğiydi hatta tek örnekti. iki takım da o yüzden bir elin parmakları kadar şut çekebildi rakip kaleye.. İki maçta da takımlar defans yaptı.Beşiktaşta Sergen ön plana çıktı Beşiktaş maçı aldı Fenerbahçede o tarz bir oyuncu sahada olmadığı için berabere kalabildi ancak.
    Senin dediğin "defans yapmak var defans yapmak var" daki olayı Beşiktaş Barcelona maçında yapmıştı; hem iyi müdaafa hem iyi hücum ve kazanma mantelitesi.
    Hayır merak ediyorum kötü olan ne burada adınızın Fenerbahçe ile yanyana yazılmasına mı alınıyor sunuz?

Hem bugün Fener yenmiş olsaydı ne kötü oyun konuşacaltı ne birşey sadece 2. yarıdaki etkili müdaafa konuşulacaktı.

Hayır sadece o maçlarla kıyaslama yapılamaz diyorum, bizim ezildiğimiz Liverpool maçı var futbol olarak, hiçbir şey yapmadık, ancak onunla kıyaslanır sizin maçınız, yoksa Chelsea, Barca maçları ile kıyaslanamaz, biz bu kadar silik bir futbol oynamadık çünkü

• quote:

BJKKKKK; tamam siz o maçta ezdiniz chelsea yi öyle puan aldınız. zaten defans yapmak 2 ye ayrılır defans yapmak defans yapmak siz de o maçta defans yaptınız ama bizim defansımızdan farklı bir defans örneğiydi hatta tek örnekti.

çok yaşa.
    ancak böyle bir tarzla anlatılabilirdi durumun çapraşıklığı
  • işi guu bıraktınız silikligemı geldı iş..arsenalden puan almısım ben yaa sızlerı gorcez benfıcada sızlerı goremıyecegız tabı metalıst denen mahalle takımına ezıldınız elendınız daha ne yaızyım..

INSAN BI SAPKASINI ONUNE KOYAR YORUM YAZARKEN BEN NE YAPTIM BU SENE VE GECEN SENE ..GELENDEN GECENDEN FARK YEDIM HALA UTANMADAN NASIL KONUSYORUM DEMESI LAZIM ASLINDA AMA NERDEE...
  • Lionheart

Ben mesajımda bir kişiye yönelik birşey yazmadım. Genel olarak tutulan tutumu söyledim. Bu kadar basit. Sen demediysen üstüne alınmana gerek yok.
  • Livepool maçının neresiyle kıyaslayayım adamlar defansın arasına her top attıklarında pozisyon oldu hatta gol oldu bizim defans ikinci yarı top geçirmedi uzaktan şutlar vardı. Zaten en etkili pozisyonları ilk yarıda bulduklarıydı.siz o maçta bizim yapabildiğimiz gibi savunabilseydiniz en fazla 4 olurdu o maç..

Barcelona maçını senin söylediğin tarz oyun olduğu için söyledim onunla kıyas yaptığım yok.. ama bu chelsea maçıyla aynı olduğunu ya kazandığınız için kabullenemiyorsun yada Fenerbahçe ile aynı şekilde oynamış olmayı kabullenemiyorsun..

Normal olanı yaptı iki takım da. kimse oraya saldıracağım diye gitmez öyle gidersen 6 tane yer dönersin tarihimizde mevcut ...
  • quote:

Livepool maçının neresiyle kıyaslayayım adamlar defansın arasına her top attıklarında pozisyon oldu hatta gol oldu bizim defans ikinci yarı top geçirmedi uzaktan şutlar vardı. Zaten en etkili pozisyonları ilk yarıda bulduklarıydı.siz o maçta bizim yapabildiğimiz gibi savunabilseydiniz en fazla 4 olurdu o maç..

Barcelona maçını senin söylediğin tarz oyun olduğu için söyledim onunla kıyas yaptığım yok.. ama bu chelsea maçıyla aynı olduğunu ya kazandığınız için kabullenemiyorsun yada Fenerbahçe ile aynı şekilde oynamış olmayı kabullenemiyorsun..

Normal olanı yaptı iki takım da. kimse oraya saldıracağım diye gitmez öyle gidersen 6 tane yer dönersin tarihimizde mevcut ...

Futbol olarak ezilmedik sizin gibi diyorum sen ne diyorsun, neyse bildiğin gibi yap,yaz,düşün

• Şampiyonlar Liginde oynamaya hak kazanamayan takımın taraftarları sussun ilk önce .
  • tamam toz kondurma sen
  • Arkadaşım bu beraberlik gözünüzü kör etmiş galiba.
    Evinde Arsenalden 5 yiyorsun deplasmanda 11 kişi defans yinede farktan kurtuluyorsun.Ders diyorsun.1 Puan almak bile zordur ama şansa bir puan.Abartma bence hala grup sonuncusu fenerbahçe.
  • bana mı diyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Livepool maçının neresiyle kıyaslayayım adamlar defansın arasına her top attıklarında pozisyon oldu hatta gol oldu bizim defans ikinci yarı top geçirmedi uzaktan şutlar vardı. Zaten en etkili pozisyonları ilk yarıda bulduklarıydı.siz o maçta bizim yapabildiğimiz gibi savunabilseydiniz en fazla 4 olurdu o maç..

Futbol olarak ezilmedik sizin gibi diyorum sen ne diyorsun, neyse bildiğin gibi yap,yaz,düşün

HOCAM LIVERPOOL MCINDA NE OLDUNUZ ONU BI ACIKLARMISIN BANA?

• Fener iyi direndi ya öyle yada böyle 1 puan alındı bu da başarıdır...

Unutmayalım ki biz Liverpool maçında 3-0 dan 3-2 yapınca sanki yenmişiz gibi havaya uçuyorduk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

Arkadaşım bu beraberlik gözünüzü kör etmiş galiba.
    Evinde Arsenalden 5 yiyorsun deplasmanda 11 kişi defans yinede farktan kurtuluyorsun.Ders diyorsun.1 Puan almak bile zordur ama şansa bir puan.Abartma bence hala grup sonuncusu fenerbahçe.

• quote:

Orjinalden alıntı: FuKaRa

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Yazık ya size...adamlar ceza sahanıza giriyo oynuyo çıkıyo giriyo...hala gelip yazıyorsunuz buraya...ve paf oyuncularıyla yapıyorlar bunları..sizin defans r.carlos-lugano-edu-g.gönül as defansınız...yazık valla acıyorum size..türkiye'yi rezil ediyorsunuz.

Senin gibilerin yerini cümlenin sonunda yazdım .Futbolun takım oyunu olduğunu 11 kişi oynandığı öğrenemediysen sana yapacak bir şey yok. Yarın Gs maçı var bir 3 atsında bizde ayakta alkışlıyalım.

2 Gol attık.Azda olsa alkışlarsın demi

• quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

Ne kadar boş insanlar var ki forumda Emirates'de kapalı futbol oynayıp 1 puan çıkarmamızı eziklik olarak görüyorlar.Bilmiyorlar ki bu lafı edenin kendisi eziktir.Çok hızlı atağa çıkabilen takıma karşı çift forvet 1i ofansif 4orta sahayla çıkmamızı mı bekliyorsunuz? Çok büyük laflar etmeden bekleyin arkadaşlar Benfica maçının sonucunu bekleyin.Daha ezik durumlara düşmeyin sonra.

merak etme bişe olmaz
  • Ders verilecek birşey yok ortada, adamların galibiyete ihtiyacı yoktu ve as kadroyla çıkmadılar.

Takdir edilcek teş şey Fbnin direnişi ve mücadeyi bırakmamasıydı. Volkan için ayrı bir parantez açmak lazım harikaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LimeWaRe

neden cevap yazıyorsunuz arkadaslar gs lıelemanlara ne dıye laf anlatıosunuz onlar asla tatmın olmazlar bu aksam benfıcadan fark yıyıncede mazeret hazır ..eksık gıttık oynadık h.sonu yenılıncede bısı bulurlar uydurcak yüzssüzluk parayla dııl ya

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.