Şimdi Ara

Fenerbahçemizden Büyük Ders (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu çok konuşanlar yarın yenilirlerse ne olcak tebrik etmeniz gerekirken neyin mücadelesi bu...

ÇOK İYİ TAKIMINIZ VAR MADEM ARSENAL İLE SİZ OYNASAYDINIZ BENFİCA İLE DEĞİL YERLER FARKLI ANLADYISANIZ...
  • Fenerbahçe bu akşam bu Arsenal'e karşı takımın beyni dediğimiz Alex gibi bir adam kadroda yokken yapabileceği en iyi şeyi yaptı ve alabileceği en iyi skoru aldı..

Normal şartlarda orada 3-0 falan mı kazanmamız lazımdı?.. Veya futbol her an her takımın iyi oynayarak puan aldığı bir spor dalı da, sadece Fenerbahçe'mi iyi oynamadan puan aldı?..

Böyle sürekli üstünüze gelen takıma karşı Galatasaray veya Beşiktaş olsa açık futbol mu oyanacaktı veya daha iyi bir sonuç mu alacaktı?.. TABİİ Kİ HAYIR..!

Bu durumda orada ne yaptınız ki diyenler sadece olumsuz eleştirebilmeye çabalamış oluyor, kimse futboldan memnunuz demiyor zaten, Ancak Arsenal'den deplasmanda puan almanın zorluğunu da herkes kavrasın, orada o takıma karşı oynamadan konuşmak kolay..

En azından umutlarımız sürdürebilmek güzel, hezimet hezimet dendi durdu, ben dahil Fenerbahçe taraftarları da öyle olacak diye bekliyordu ki bu durumda bu skora neden sevinmeyelim?..

• quote:

Orjinalden alıntı: zeak13

bir bjk li olarak nedir bu gs lilerin hali paf takımmış

Toure

20 Djourou

18 Silvestre (Dk.83)

22 Clichy
    Fabregas

15 Denilson

8 Nasri

11 Van Persie

26 Bendtner (Dk.60)

2 Diaby (Dk.60)

12 Vela (Dk.60)

17 Song (Dk.83)
    tabi bunlar paf takım oyuncusu sacma sapan konusup forum kirliliği yapmayın hepsi bunların tsl standartı üstü futbolcular hele fabregas-nasri-v.persi eminim gs yenerdi onları orda

işte beşiktaşlıları bu yüzden seviyorum adamlar dobra

• bir bjkli olarak rezillik gidip leverkusenden 5 yemektir liverpooldan 8 yemektir savasıp 1 puan almak deil
    quote:

Orjinalden alıntı: burhiuaua

maçı izlemeyen biri vay anasını fener e bak sen der ama maçı izleyen biri aynı şeyleri söyleyemez, kimse kusura bakmasın ama 10 kişiyle defans yapıp top oranının %87 ye %13 olması büyük bir rezilliktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: own3dripy

fenerbahçe tarihe geçti

çünkü koskaca arsenalden 1 puan aldı hani şu arsenal varya galatasarayın elindne kupayı aldıgı arsenal

bunun için tr nin 2. takımısınız

yoruma bak çay demle

zeak13
  • .
    .
    Kader işte geçen sene çeyrek finalle övünenler bu sene Arsenalden 2nci maçta fark yemedik diye topic açıp kutlama yapıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Yazık ya size...adamlar ceza sahanıza giriyo oynuyo çıkıyo giriyo...hala gelip yazıyorsunuz buraya...ve paf oyuncularıyla yapıyorlar bunları..sizin defans r.carlos-lugano-edu-g.gönül as defansınız...yazık valla acıyorum size..türkiye'yi rezil ediyorsunuz.

gururumuz aslanlarım hadi siz şöyle birşeyler yapın da biz de futbol görelim, ne de olsa biz tam kadro maçlara çıkıyoruz kapanıp beraberliği kurtarıyoruz ŞAMPİYONLAR LİGİNDE bakalım siz tam kadroyla ne yapıcaksınız UEFA KUPASINDA

yazık bize valla
  • 4 futbolcuları yoktu ama evlerindeydiler fenerbahçenin en önemli kozlarından alex yoktu deivid oynamadı ve deplasmandaydı 1 puan çıkardılar paf takımı ne demek arsenalin paf takımını merak ediyorsanız alın size paftakımı oyuncuları
    James Shea
    Wojciech Szczęsny
    Abu Ogogo
    Thomas Cruise
    Paul Rodgers
    Rene Steer
    Kyle Bartley
    Craig Eastmond
    Luke Ayling
    Anton Blackwood
    Gavin Hoyte (captain)
    Mark Randall
  • gs li arkadaşlar bir detayı atlamış: rakip bükreş veya trömsö değildi,arsenal di.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ta4cmj

.
    .
    Kader işte geçen sene çeyrek finalle övünenler bu sene Arsenalden 2nci maçta fark yemedik diye topic açıp kutlama yapıyorlar

kimse kutlama yapmıyor sadece çok bilmiş bazı gslilerin mors oluşunu konuşuyoruz
  • quote:

bir bjkli olarak rezillik gidip leverkusenden 5 yemektir liverpooldan 8 yemektir savasıp 1 puan almak deil
    quote:

maçı izlemeyen biri vay anasını fener e bak sen der ama maçı izleyen biri aynı şeyleri söyleyemez, kimse kusura bakmasın ama 10 kişiyle defans yapıp top oranının %87 ye %13 olması büyük bir rezilliktir.

inan bana rezillik deyince akla 8-0 geliyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

.
    .

kimse kutlama yapmıyor sadece çok bilmiş bazı gslilerin mors oluşunu konuşuyoruz

sen gerçekten mors olduklarını veya olduğumuzu düşünüyormusun inan 4 GSli 3 FB li arkadaş maçı seyrettik hiç kimse helal olsun savaştılar 1 puan aldılar demedi herkes rezalet futbolu eleştirdi.. Gerçekten ama bunu sizde biliyorsun gerçekten çok ezik haldeydiler bir Arsenal'li 4 Fenerbahçeliyi gezdiriyordu peşinde aralarından geçiyordu yazık gerçekten yazık.. 1 tane doğru dürüst atak yoktu.. Hani desemki iyi defans yaptılar oda yoktu şansa 0-0 bitti... Hepimizin söylediği "güzelim takım okadar para harcanarak bu hale geitirilirmi" idi..

• fenerli arkadaşlar arsenali gözlerinde çok büyütüyolar normal olarak ama bu arsenal tam kadrosuyla bile liginde yokları oynuyor, yani zaten kaybedicek birşeyin yok niye yenmeye oynamıyosun ben anlamıyorum bi ara kapanmaktan top oynama oranı yüzde ona kadar düştü
  • quote:

bir bjkli olarak rezillik gidip leverkusenden 5 yemektir liverpooldan 8 yemektir savasıp 1 puan almak deil
    quote:

ayakta alkışlıyorum hocam seni
  • quote:

quote:

quote:

inan bana rezillik deyince akla 8-0 geliyor....

+1985

rezillikmiş,iyi oynayıp yenilmektense böyle oynayıp berabere kalalım daha iyi,bende hiç beklemiyordum açıkçası ama diğer arkadaşların bahaneleri 8-0 ve 5-1'den daha büyük bi rezillik...

• Yani arkadaşlar bir gs li olarak fb yapması gerekeni yaptı vede 1 puanı aldı.Kimse Arsenel ile Londrada kora kor bir mücadele beklemiyordu.Birazda şansın yardımıyla mücadele ile istedğini aldı.Fakat fb bu maçta aşırı efor sarfetti ve Arsenal çok pas yapan bir takım fb yi oldukça yordu.Derbi maçında bunu hissedecektir.Hoş gs de kolay bir maç beklemiyor oda var.İki yorgun takım maçından iyi futbol beklemiyorum.
  • ders dedin mi aklıma şunlar geliyor..
    chelsea:0 - bjk:2
    liverpool:3 - g.saray:2

o gün 3-2 yenilen g.sarayın oyununu bi hatırlamanı isterim sadece..
  • quote:

bir bjk li olarak nedir bu gs lilerin hali paf takımmış

Toure

20 Djourou

18 Silvestre (Dk.83)

22 Clichy
    Fabregas

15 Denilson

8 Nasri

11 Van Persie

26 Bendtner (Dk.60)

2 Diaby (Dk.60)

12 Vela (Dk.60)

17 Song (Dk.83)
    tabi bunlar paf takım oyuncusu sacma sapan konusup forum kirliliği yapmayın hepsi bunların tsl standartı üstü futbolcular hele fabregas-nasri-v.persi eminim gs yenerdi onları orda

• Futboldan anlamayan,Arsenal deplasmanından alınan 1 puanın ne kadar değerli olduğunu bilmeyenler belli oluyor.

Fenerbahçe nin iyi oynadığını da söylemiyorum ben.Tek olumlu şey 2. yarıdaki diri savunmaydı Fener adına. bizi yenen porto emirates de 4-0 yenildi yani.Ayrıca onlar gibi bizim de birçok eksiğimiz vardı.

Sonuçtan memnunum,futbol zaten beklediğim gibiydi..
  • Bence takdir edilmesi gerekir oradan 1 puan çıkarmak.Hem de Alex yokken.

Gelip de böyle konu açılırsa da komik olur kimse kusura bakmasın.Fenerbahçe defans yaptı puanını aldı.Ders falan göremedim ben.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.