Şimdi Ara

Fenerbahcenin futbolu umut vermiyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence kesinlikle umut verici, oyunu rakip yarı sahaya yıkıyor, topa hakim oluyor. Orta saha ile forvet hattı daha iyi anlaşırsa cok daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başakşehire karşı iyi mücadele ettik. Forvetsiz oynuyoruz.

Unutmayın! Başakşehir bundan kötü kadrosuyla muhteşem futbol oynayan beşiktaşa ilk 45 dk da 3 tane - gs ye 4 salladı. Maglup olduk ama en azından ezilmedi takım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennnes58 -- 9 Eylül 2017; 22:17:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern Münihe karşı oynamıyoruz, rakip Başakşehir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • veriyo, rakiplere umut veriyo
  • FB kendi evinde 2-1 yeniliyor ve dakika 49'dan 74'e kadar Başakşehir kalesine 0 şut çekebildi.

Dakika 75'te Valbuena yaklaşık 30 metreden şut çekti.

Dakika 78'de Atıf 25 metre civarından şut çekti, top savunmaya çarpıp kornere çıktı ve kornerden de saçma salak bi gol attılar.

Bu FB'yi beğenen varsa diyecek bi şey bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist

Lan ne umut vermesi aptal herif. Takım ileriye top çıkaramıyor. Ceza sahasına ancak cılız orta açarak girebiliyoruz. Takımda ileriye doğru adam geçip top sürecek adam, ara pas atacak adam yok. Bu gün yine çizgiye inip orta açtık veya diger kanada top şişirdik. Senin şu saçma sapan aptalca yorumların iyice baydı. Eskiden konu dışında komünizm taraftarliğı yapardın onu birakip buralara dadanmışsın.

Sana cevap verirdim de neyse şimdi istemeden ağzımı bozarım, hakaret ederim ama gerek yok

Sadece şu istatiklere bak

https://tr.whoscored.com/Matches/1213450/Live/T%C3%BCrkiye-Super-Lig-2017-2018-Fenerbahce-Istanbul-Basaksehir

• Bence de katılıyorum fener cok iyi böyle dvm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elveda kayra han

• Her maç kendi sahasında ve Fırat Aydınus desteğiyle olursa umut verir aksi halde Fener bitmiş.
  • Maçı izledim, senin izlemediğini tahmin ettiğim için onu attım. İstatikler çok önemlidir tabii sadece istatik yetmez.

Sahada üstün olan taraf bariz bir şekilde Fenerbahçe idi. Bir tane duran top ve bireysel yetenekten gol yedi.

Skora bakan futboldan anlamayan birisin maalesef. Tipik Türk taraftar.

Ben senin sözlerinle tahrik olmam sen kafana göre takıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 9 Eylül 2017; 22:35:43 >
  • Komünist vs nasyonal sosyalist

• Yine haklı çıktım.

• Valla ne diyeyim, vermiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.