Şimdi Ara

FENERBAHÇENİN İTİRAZI KABUL EDİLDİ!?!?! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ben daha fazla tatışmıcam çünki sizin bakışınız hep aynı tarafa doğru yani çanak bi türlü dönmüyor başka yöne , ne anlatsam anlatıyım değişmiycek o yüzden konuyu kapatıcam...
  • Hayır şu olayı bi türlü anlamıyorum şampiyon olduğumuz sene alisamiyende bize yapılanları bi tarafa attım , devletin polisi dövüldü orda tekme tokat yani bu adamlar kalkıp burda bizim hakkımızda hüküm veriyor bide buraya yazmak zorundamısınız dediğimizdede babanın forumumu tarzı cevap yazıyolar tamam burası kimsenin babasının forumu değil ama benim takımımın forumunda senin yazdığını okumak zorundamıyım ben ben senin forumuna gelip abuk sabuk şeylermi yazıyorum takımınla ilgili bunu ben yapsam hepsi birden vurur eminim.Tabi sorsanız onlar sütten çıkmış ak kaşık onlarda hiçbi olumsuzluk yok bütün olumsuzluklar fenerbahçede hep , yahu geçin bu işleri artık gözünüzü seviyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

Hocam ben daha fazla tatışmıcam çünki sizin bakışınız hep aynı tarafa doğru yani çanak bi türlü dönmüyor başka yöne , ne anlatsam anlatıyım değişmiycek o yüzden konuyu kapatıcam...

Karşılıklı düşüncelerimizi saygı çerçevesinde ifade ediyoruz.Doğal olarak senin gibi düşünmüyorum.Sen Fenerbahçe tarafındasın ben Trabzonspor tarafındayım.Sana katılmıyorum.Ama düşüncelerini ifade etmen benim için değerlidir.
  • Uefa, ağzımıza bir parmak bal çaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Boşuna okumayın ben size özetleyeyim ne olduğunu;

Şimdi UEFA kararı onadıktan sonra Fenerbahçe'yi 2.bir tehlike bekliyor ki o da şike yüzünden ceza aldığı için yerel liginde de ceza almak durumunda kalacak. Eğer bu cezayı TFF vermezse UEFA verecek.

Tahir Kum'a göre Fenerbahçe'nin bu duruma yaptığı itiraz kabul edilmiş. Yani Fener dışarıdan ceza alsa bile içerden bir ceza almayacak yani küme düşme, eksi puan ya da kupa iadesi gibi bir durum söz konusu olmayacak.

Haberi yapan kişi Tahir Kum olduğu için belli ki Aziz Yıldırım'ın ona yaptırdığı bir haber bu yani UEFA'nın Avrupa'dan men cezası kesin gibi birşey, şuan yurtiçini kurtarma uğraşında Fenerbahçe yönetimi.

ünlü yorumcudan değerli yorumlarını dinledik ve alkışlarla uğurluyoruz kendisini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

Hocam ben daha fazla tatışmıcam çünki sizin bakışınız hep aynı tarafa doğru yani çanak bi türlü dönmüyor başka yöne , ne anlatsam anlatıyım değişmiycek o yüzden konuyu kapatıcam...

hangi yöne dönmesini bekliyorsun ?.. seninde inanmadığın ama direttiğin yönemi ?..
  • Boyle gereksiz erken topicler açmaya gerek yok
    Resmi karar açıklansın
    Dereyi görmeden paça sıvamaya gerek yok.
    Bu haberler Cok fazla itimat etmeyin
    AB ülkeleri hiç bir zaman bizi sevmedi, sevmeyecek de, ekonomik sosyal, ve spor başarılarımızı istemezler
    En ufak hatada bizi yok etmenin derdindeler
    Objektif bir üye olacak ki adaletli karar versin.
    Yoksa bu şike masalının ne olduğunu artık biliyoruz. Diğerlerinin hoşuna gitmese de..
  • ya muhattab olmayın şu tiplerle blok layın gitsin .. onlar kendilerini inandırmışlar herkez temiz fener suçlu .. herşeyi temizliceklermiş bilmiyorlar orayı yöneten insanların ne olduğunu neler yaptığını ahbap ilişkilerinin nasıl ilerlediği nasıl bi çıkar çatışması olduğunu alınan kararların arkasında bile bi siyasi endişe olduğu söylenen her sözün taraftarın gazı ile yapıldığını .. onlar her sene temiz di 2 sene önce sadece fener şike yaptı biz temiziz kupa bizim hahah 0-7 yaş mantığı ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.