Şimdi Ara

FENERBAHÇENİN İTİRAZI KABUL EDİLDİ!?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • durum tam olarak nedir hiç bir şey anlamadım,özetleyecek ?
  • hadi insallah.banada karar bozulacak gibi geliyor.bekle bizi şl.
  • maddeler 2013 mayıs ayında değiştiği için uygulanmayacak mı
  • Arkadaşlar hukuken süreç düzgün ilerlemiyordu zaten ne somut adam akıllı bir delil ne de belge ne de görüntü hiç bir halt yoktu uyduruk tapelerden başka.En kötü 1 yıl men ediliriz gibime geliyor hadi inşallah.
  • Mayıstaki kongrede bir karar almışlardı hatırlarsanız "Şike, doping, ırkçılığa yerel federasyon kamu vicdanını tatmin edecek ceza vermezse ben devreye girerim"

Okuduğum kadarıyla buna karşı itirazımız kabul edilmiş herhalde puan silme, küme düşürme vs. uygulanmaması için. Sadece Avrupa'dan men ile sınırlı kalacak ve dosya kapanacak.
  • Boşuna okumayın ben size özetleyeyim ne olduğunu;

Şimdi UEFA kararı onadıktan sonra Fenerbahçe'yi 2.bir tehlike bekliyor ki o da şike yüzünden ceza aldığı için yerel liginde de ceza almak durumunda kalacak. Eğer bu cezayı TFF vermezse UEFA verecek.

Tahir Kum'a göre Fenerbahçe'nin bu duruma yaptığı itiraz kabul edilmiş. Yani Fener dışarıdan ceza alsa bile içerden bir ceza almayacak yani küme düşme, eksi puan ya da kupa iadesi gibi bir durum söz konusu olmayacak.

Haberi yapan kişi Tahir Kum olduğu için belli ki Aziz Yıldırım'ın ona yaptırdığı bir haber bu yani UEFA'nın Avrupa'dan men cezası kesin gibi birşey, şuan yurtiçini kurtarma uğraşında Fenerbahçe yönetimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 isim kulüpten ihraç edildi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Mayıstaki kongrede bir karar almışlardı hatırlarsanız "Şike, doping, ırkçılığa yerel federasyon kamu vicdanını tatmin edecek ceza vermezse ben devreye girerim"

Okuduğum kadarıyla buna karşı itirazımız kabul edilmiş herhalde puan silme, küme düşürme vs. uygulanmaması için. Sadece Avrupa'dan men ile sınırlı kalacak ve dosya kapanacak.

Bende umutlandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Boşuna okumayın ben size özetleyeyim ne olduğunu;

Şimdi UEFA kararı onadıktan sonra Fenerbahçe'yi 2.bir tehlike bekliyor ki o da şike yüzünden ceza aldığı için yerel liginde de ceza almak durumunda kalacak. Eğer bu cezayı TFF vermezse UEFA verecek.

Tahir Kum'a göre Fenerbahçe'nin bu duruma yaptığı itiraz kabul edilmiş. Yani Fener dışarıdan ceza alsa bile içerden bir ceza almayacak yani küme düşme, eksi puan ya da kupa iadesi gibi bir durum söz konusu olmayacak.

Haberi yapan kişi Tahir Kum olduğu için belli ki Aziz Yıldırım'ın ona yaptırdığı bir haber bu yani UEFA'nın Avrupa'dan men cezası kesin gibi birşey, şuan yurtiçini kurtarma uğraşında Fenerbahçe yönetimi.

UEFA'nin almadığı bir kararı almış gibi göstermek Fenerbahçe'yi cezadan nasıl kurtarır bunun da özetini geçersen seviniriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ha şu da var şimdi talimatları bilmediğimden mantık yürütüyorum. 2013 talimatlarında ceza oranlarını da arttırmışlardı bildiğim kadarıyla eğer 2008 ve 2012 talimatlarından yargılanacaksak "Avrupa'dan men" cezalarının da ona göre tatbik edilmesi gerekir.

Yani Avrupa'dan men cezaları da düşebilir büyük olasılıkla. Bu kadar ağır talimatta 1 yıl alan Beşiktaş'ta diğer talimatla yargılanır ve sıyırır. Çok büyük ihtimalle Beşiktaş'ın cezasını erteleyecekler. Biz yine bu sene gidemeyiz ama bu yılla cezamız bitebilir diye düşünüyorum 1+1 akla yatkın gibi.

Ama şu kararla birlikte "Küme düşme, puan silme, şampiyonluğun iptal edilmesi" olayları artık bitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Boşuna okumayın ben size özetleyeyim ne olduğunu;

ünlü yorumcudan değerli yorumlarını dinledik ve alkışlarla uğurluyoruz kendisini.

• 2 - 3 yazı okudum hiçbişi anlamadım

cardozo geliyor
  • made by şekip mosturoğlu :))
  • Beyler simdi avrupaya gidiyo muyuz biri alıntılasın

• quote:

Orijinalden alıntı: ^beetlejuice

Beyler simdi avrupaya gidiyo muyuz biri alıntılasın

Belki gidiyorsunuz,belkide gitmiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

2 - 3 yazı okudum hiçbişi anlamadım

cardozo geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ^beetlejuice

Beyler simdi avrupaya gidiyo muyuz biri alıntılasın

avrupaya gitme kararını kaldıracaklarını zannetmiyorum.en iyi ihtimal 1 yıl ceza verirler.oda bu sene cekeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskoylu

Arkadaşlar hukuken süreç düzgün ilerlemiyordu zaten ne somut adam akıllı bir delil ne de belge ne de görüntü hiç bir halt yoktu uyduruk tapelerden başka.En kötü 1 yıl men ediliriz gibime geliyor hadi inşallah.

hiçbirşey yok diyorsunuz herşeye uyduruk diyorsunuz ama hepinizde 1 sene men edilmeye tavsınız onu da çözebilmiş değilim.
  • Uefa Fenerbahçeye şike cezası verip kupalardan men edecek,Tff ye de ister ceza ver ister verme diyecek!!!Gerçekten bu uydurma haberleri yapanlara inanıyor musunuz?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco61

Uefa Fenerbahçeye şike cezası verip kupalardan men edecek,Tff ye de ister ceza ver ister verme diyecek!!!Gerçekten bu uydurma haberleri yapanlara inanıyor musunuz?.

Ee seni geren ne? Allahım ya işsizlikten pusu kurmuşsun fenerbahce forumuna

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.