Şimdi Ara

FENERBAHÇENİN İTİRAZI KABUL EDİLDİ!?!?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco61

Uefa Fenerbahçeye şike cezası verip kupalardan men edecek,Tff ye de ister ceza ver ister verme diyecek!!!Gerçekten bu uydurma haberleri yapanlara inanıyor musunuz?.

Sana mı inansın millet?
  • eco61 kullanıcısına yanıt
  • eco61 kullanıcısına yanıt
  • yani UEFA yerel federasyona Feneri yeniden yargılayın diyemeyecek.. Buda UEFAyı bağrına basanlar için hayalkırıklığı...
  • Anladığım kadarıyla artık UEFA Fenere değil Fener UEFA'ya ceza verebilecek.
  • UEFA ÇATIRDAMIŞ KISACASI
  • Bahçivan Ahçi ya Ahçı Hızmetcıye sonra hpsı Bahcıvan a gıbı olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

Uefa Fenerbahçeye şike cezası verip kupalardan men edecek,Tff ye de ister ceza ver ister verme diyecek!!!Gerçekten bu uydurma haberleri yapanlara inanıyor musunuz?.

Ee seni geren ne? Allahım ya işsizlikten pusu kurmuşsun fenerbahce forumuna

Çünkü şike kabul edilmiş oluyor resmi olarak. Sen kalkıp da cezasız geçiştiremezsin efendim.
    Bizi geren bir şey yok, yorum yapmak suç mu oluyor artık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu gözünüzü seviyim bırakın bu işleri artık kimse burda o yorum atmasın bu yorum atmasın demiyor.Bütün galatasaray taraftarı sanki elinde şikeyi ispat edicek belge varmış gibi yorumlar yapıyor burda yahu inat eder gibi her seferinde şike yaptınız men edilicekseniz yok federasyon şöyle böyle fenere ceza vermiyor dinsizin hakkından imansız gelir uefa gününüzü gösterdi.Kardeşim burda bi türk takımının geleceği söz konusu şike varsa karar vericek mahkemeler var uefası var tahkimi var cası var.Bizim avrupaya gitmememiz demek ülke puanının düşmesi demek senin dinini kişiliğini bile aşşalığan avrupalının ülke puanının yükselmesi çokmu hoşuna gidiyor ? ha gidiyosa ona ben bişey diyemem yazıklar olsun derim ancak.Ben real madrid istanbula geldiğinde galatasaray göster şunlara gününü diye destekledim her seferindede desteklerim bi laf vardır kendi kötün elin iyisinden daha iyidir diye.

• bosuna heveslenmeyin gencler..hazir kabullenmisken boyle umut bekleyip sonrasinda tekrar uzulmeyin.uefa da yildirim demiroren yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe avrupaya gidemeyince bu ülkenin başka bir takımı onun yerine gidecek.Sıkıntı yok yani.Ülke puanını arttırmak istiyorsak bu ülkenin futbolundan hatta tüm sporundan şike,doping ve ırkçılığı sileceğiz.
  • quote:

Fenerbahçe avrupaya gidemeyince bu ülkenin başka bir takımı onun yerine gidecek.Sıkıntı yok yani.Ülke puanını arttırmak istiyorsak bu ülkenin futbolundan hatta tüm sporundan şike,doping ve ırkçılığı sileceğiz.

gidince napıcak bu sene görüceksin.+ şu başkanınızın kafasını bir an önce bırakın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

quote:

Fenerbahçe avrupaya gidemeyince bu ülkenin başka bir takımı onun yerine gidecek.Sıkıntı yok yani.Ülke puanını arttırmak istiyorsak bu ülkenin futbolundan hatta tüm sporundan şike,doping ve ırkçılığı sileceğiz.

gidince napıcak bu sene görüceksin.+ şu başkanınızın kafasını bir an önce bırakın bence

ne yapacağı önemli değil.hakkıyla giden her takım bizi gururla temsil eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

durum tam olarak nedir hiç bir şey anlamadım,özetleyecek ?

FB ceza alsa bile . Federasyona sen şike yapmadılar dedin ama ben şike yaptıklarını düşünüyorum ve ceza verdim
    kararlarını yeniden gözden geçireceksin baskısı yapamayacak.

Olan Trabzon kökenli milletvekillerine oldu. O kadarda ince ince çalıştılar kupayı almak için.
    TS'un kupayı alabilmesi için şike teşvik işlerinin içinden komple aldılar ama bu karar kupayı alabilmelerini epey zorlaştıracak.
    FB ceza alırsa federasyona baskı yapma konusunda yanlız kalacaklar UEFA herhangi bir baskı yapamayacak.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    Genele

Keşke federasyon adam gibi olsaydı da FB, TS, BJK dahil bu işlere bulaşanların hepsini kümeye düşürseydi ve kupa gerçek sahibi olan Bursaspor' a gitseydi.

• quote:

quote:

quote:

ne yapacağı önemli değil.hakkıyla giden her takım bizi gururla temsil eder.

yani mantık süper helal olsun

madem napıcağı önemli değil kimse gitmesin böle mantıkmı olur.Bide nerden biliyosun her takımın hakkıyla gittiğini ya varya bu taraftar forumları acayip bi hal aldı herkez oturduğu yerden 4000 ayrı seneryo üretiyo sanki bu kulüplerin yöneticileri herkez.Daha halen feneri ligden düşürücekler hayali var adamlarda kardeşim bu işler senin önünde duran klavyeye benzemez fenerbahçenin ligden düşmesi türkiyede ne dengeleri değiştirir bildiğimiz bilmediğimiz bu işler öle kolay değil.Aynı şey galatasaray beşiktaş içinde geçerli.Bu idaalar orduspor samsunspor gibi takımlar için olsaydı bak neler oluyodu o anadolu takımlarına.

• Kimse gitmesin dedim mi?Demedim.Demediklerimiz hakkında niyet okumayalım.

Türkiye de İstanbul'un üç takımı dışında da takımlar var.Bu takımlar elbette üç takım gibi nüfuzlu ve ekonomik yönden güçlü takımlar değil.Ama hak ederek avrupa kupalarına katılmayı sağlamışsa gider ve bizi elinden geldiğince temsil eder.

Hukuk devleti yasaları güçlülere imtiyaz sağlasın diye çıkarmaz ve uygulamaz.Güçlülerin hukuku her türlü hukuksuzluğa rağmen egemen olursa o devler hukuk devleti olmaz guguk devleti olur.Yani diyeceğim odur ki yasalar şike yapan küme düşer diyorsa o takımın kim olduğuna bakılmaksızın küme düşürülür.
  • quote:

Kimse gitmesin dedim mi?Demedim.Demediklerimiz hakkında niyet okumayalım.

Türkiye de İstanbul'un üç takımı dışında da takımlar var.Bu takımlar elbette üç takım gibi nüfuzlu ve ekonomik yönden güçlü takımlar değil.Ama hak ederek avrupa kupalarına katılmayı sağlamışsa gider ve bizi elinden geldiğince temsil eder.

Hukuk devleti yasaları güçlülere imtiyaz sağlasın diye çıkarmaz ve uygulamaz.Güçlülerin hukuku her türlü hukuksuzluğa rağmen egemen olursa o devler hukuk devleti olmaz guguk devleti olur.Yani diyeceğim odur ki yasalar şike yapan küme düşer diyorsa o takımın kim olduğuna bakılmaksızın küme düşürülür.

Ya bende buna deli oluyorum işte kardeşim varmı elinde fenerbahçenin şike yaptığına dair belge yada video yada bi konuşma kaydı ? Kesin ve net olucak şekilde , zaten iddalarda bulunan kanıtlardada böyle bi kesinlik yok hatta bizim ceza almamıza sebep olan ispanyol savcının elinde bile çok net şike var diyebilceği bi kanıt yok.Bükreş resmen biz şike yaptık diye açıklama yaptı uefa'ya şikenin kesin olduğu bükreş ceza almıyor biz alıyoruz madem adelet diye bağrıyosunuz bunuda yazın mesajlarınıza niye kimse bunu konuşmuyor neymiş efendim onlar itiraf etti ondan almadı ne bu kardeşim doğruluk cesaret oyunumu ? Uefa neden kararlarını TFF'ye değilde kulüplere fakslıyor hiç düşündünmü ? adamlar senin federasyonunu tanımıyor bile.Yani şimdi size sorsak dersinizki TFF gerekeni yapmadı ondan gayle almıyor uefa.Sen TFF'yi ne sanıyosun mahalledeki bakkalmı ? demekki ortada kesin ve net bişey yokki ligden düşürülmedik en basit düşünceyle söylüyorum eğer ortada kesin ve net bi bilgi olsaydı en azından eksi puanla başlatırlardı kamuoyu tepkisi yüzünden.Uefanın aklı geçen sene nerdeydi peki ? tabi bi türk takımı yarı final oynadı diye hazmedemedi bu türk düşmanları emin ol özellikle fransızları çok iyi tanırım uefanın başındaki adamda belli zaten.Haktan hukuktan işinize geldiği gibi bahsetmeyin lütfen.

• Bakın buraya yazıyorum fenerbahçenin şike yapmadığı net bi şekilde kanıtlansa bile GS ve TS'liler bu işinde üstü örtüldü demezse bende bişey bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Kimse gitmesin dedim mi?Demedim.Demediklerimiz hakkında niyet okumayalım.

Ya bende buna deli oluyorum işte kardeşim varmı elinde fenerbahçenin şike yaptığına dair belge yada video yada bi konuşma kaydı ? Kesin ve net olucak şekilde , zaten iddalarda bulunan kanıtlardada böyle bi kesinlik yok hatta bizim ceza almamıza sebep olan ispanyol savcının elinde bile çok net şike var diyebilceği bi kanıt yok.Bükreş resmen biz şike yaptık diye açıklama yaptı uefa'ya şikenin kesin olduğu bükreş ceza almıyor biz alıyoruz madem adelet diye bağrıyosunuz bunuda yazın mesajlarınıza niye kimse bunu konuşmuyor neymiş efendim onlar itiraf etti ondan almadı ne bu kardeşim doğruluk cesaret oyunumu ? Uefa neden kararlarını TFF'ye değilde kulüplere fakslıyor hiç düşündünmü ? adamlar senin federasyonunu tanımıyor bile.Yani şimdi size sorsak dersinizki TFF gerekeni yapmadı ondan gayle almıyor uefa.Sen TFF'yi ne sanıyosun mahalledeki bakkalmı ? demekki ortada kesin ve net bişey yokki ligden düşürülmedik en basit düşünceyle söylüyorum eğer ortada kesin ve net bi bilgi olsaydı en azından eksi puanla başlatırlardı kamuoyu tepkisi yüzünden.Uefanın aklı geçen sene nerdeydi peki ? tabi bi türk takımı yarı final oynadı diye hazmedemedi bu türk düşmanları emin ol özellikle fransızları çok iyi tanırım uefanın başındaki adamda belli zaten.Haktan hukuktan işinize geldiği gibi bahsetmeyin lütfen.

Türk mahkemelerinin aldığı kararı beğenmediniz.Eyvallah..Uefa karar verdi beğenmediniz hadi ona da eyvallah..Uefa'nın en üst yargılama organı temyiz kuruluda yarın karar verecek muhtemelen o kararı da beğenmeyeceksiniz.Arkadaşım ne yapalım o zaman.İstersen davaya Fenerbahçe disiplin kurulu baksın.O ne derse ol olsun.Başka ne diyim sana.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.