Şimdi Ara

fenerbahçeye gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcuyu tartışalım..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turkzat

Fenerbahçeye katkısı olan en büyük yabancı tartışmasız Baliçdir.
    27M€ artı oynadığı futbol..

Edit:Bonservisine baktım.emin olmak için transfermarkt da 23 gozukuyor..
  • isim olarak tabi ki carlos.
    kimse de kendini kandırmasın, kariyeri ondan daha iyi olan bir oyuncu yoktur Fenerbahçe'nin geçmişinde.
    34 yaşında, belki de yapacağı her şeyi yapmış olarak geldi Carlos Fenerbahçe'ye. yaşına rağmen katkısı olmadı mı Fenerbahçe'ye? tabi ki oldu.

fakat Fenerbahçe'nin yıldızı Alex'tir.
    takıma ondan daha fazla faydası dokunmuş oyuncu göremiyorum ben.
    geldiği yıldan itibarenden de mukayese edilmediği 10 numara kalmadı.
  • quote:

27M€ artı oynadığı futbol..

27 milyon dolara siz Jardel'i almıştınız sen rakamları karıştırdın sanırım. Baliç'i Real Madrid'e 15 milyon dolara satmıştık aşağı yukarı, John Benjamin Toshack sağolsun

Ayrıca ben yukarıda Boliç'i unutmuşum katkı yapanlarda 5. sıraya yerleşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

quote:

27M� artı oynadığı futbol..

27 milyon dolara siz Jardel'i almıştınız sen rakamları karıştırdın sanırım. Baliç'i Real Madrid'e 15 milyon dolara satmıştık aşağı yukarı, John Benjamin Toshack sağolsun

Jardel Galatasraya bize 16 M€ ya geldi gözüküyor.
    Baliçde 23 M€ gitmiş.Toshack sağolsun demişsin de baliç o dönemlerde çok iyi oynuyordu hatta Real Madrid de sakatlanmasaydı belli kalıcı da olabilirdi.
    Fener Baliçi Bursaspordan rekor bir ücrete almıştı.Rekor bir ücrete satmıştı.

• Fenerbahçe ileriki yıllar yapacağı transferlerin Alex kadar faydalı olacağını bilse, parayı falan önemsemez.
  • quote:

quote:

quote:

27M� artı oynadığı futbol..

Jardel Galatasraya bize 16 M€ ya geldi gözüküyor.
    Baliçde 23 M€ gitmiş.Toshack sağolsun demişsin de baliç o dönemlerde çok iyi oynuyordu hatta Real Madrid de sakatlanmasaydı belli kalıcı da olabilirdi.
    Fener Baliçi Bursaspordan rekor bir ücrete almıştı.Rekor bir ücrete satmıştı.

Transfermarkt sallıyor, bir kere o dönemde euro yoktu dolarla yapılıyordu transferler ve Jardel'in size 27 milyon dolara geldiğinden eminim. Cem Uzan söz vermişti Gs Uefa'yı alırsa ben de avrupanın en iyi golcüsünü getiririm diye nitekim Jardel o zaman avrupanın en iyi golcüsüydü. Baliç'i de Bursaspor'dan 7 milyon dolara almıştık sanırım ve evet Türkiye içi rekordu bu, iyi oynuyordu ama Real Madrid seviyesinde bir topçu değildi bana göre. 15-20 milyon dolara kakaladık R. Madrid'e sonrasında kayboldu gitti.

• Alex.
  • Bence de Alex, KRALEX nice başarılara adam oynadımı başarılı olyoruz maçlarda
  • pier pier pier
  • etikete göre bakarsak çok açık arayla değil fb ye gelen tr ye gelen herkese fark atacak olan rc dir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

etikete göre bakarsak çok açık arayla değil fb ye gelen tr ye gelen herkese fark atacak olan rc dir....

Kariyer açısından şuanda aktif futbol oynayan dünyanın en kariyerli futbolcusu Roberto Carlos, bir tek Maldini vardı yarışabileceği o da futbolu bıraktı.
  • Fayda Alex

Kariyer tabiki Roberto Carlos
  • katkı: Alex

Kariyer: Nicolas Anelka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Katkı olarak Alex.

İsim olarak Anelka.

Liderlik olarak Hooijdonk.

• isim olarak anelkamı fenerbahçeye ortega geldi anelkayımı isim olarak sayıyorsunuz
  • quote:

quote:

etikete göre bakarsak çok açık arayla değil fb ye gelen tr ye gelen herkese fark atacak olan rc dir....

Kariyer açısından şuanda aktif futbol oynayan dünyanın en kariyerli futbolcusu Roberto Carlos, bir tek Maldini vardı yarışabileceği o da futbolu bıraktı.

Defans olarak bahsediyorsun heralde.?
  • isim olarak anelka mı?

R.Carlos.
  • 10 kere Alex 100 kere Alex 1000 kere Alex diyorum fayda olarak.

Ama bence en iyi futbolcu ve takıma ekstra motivasyon katan PVH

Carlosu ise ayrı bir yere koyuyorum dünyanın en iyilerinde birisi, faydası tartışılır.
  • İsim olarak bakarsan öne R.Carlos ve Anelka çıkar. Fayda derseniz Alex PHV'dan daha üstündür kim ne derse desin. Sonuçta bu adam Kezman'a bile gol attırmış adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

quote:

quote:

Defans olarak bahsediyorsun heralde.?

Hayır. Milli takım ve kulüpler düzeyinde elde ettiği başarıları göz önüne alarak söylüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.