evet arkadaşlar takıma birçok yıldız oyuncu geldi.anelka,hooijdonk,ortega,okocha ve bunun gibi nicesi...ben oyumu hooijdonktan yana kullanıyorum,gerçekten bi efsaneydi,kadıköyde gerçekten başkaydı onu canlı izlemek gerçekten ayrı bir zevk =)
Takıma faydası mı ? Yıldız isim olarak mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Zampara.Alper
her iki konuda da yazarsak iyi olur.takıma fayda olarak hooijdonk, isim olarak da anelka tarzı =)
quote:
Orijinalden alıntı: Zampara.Alper
Bence Anelka. İkinci en iyi de Hooijdonk.
Takıma katkı konusunda Hooijdonk.Kariyer konusunda Anelka.
quote:
Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt
Takıma katkı konusunda Hooijdonk.Kariyer konusunda Anelka.
yaa aslında ortega ve okocha da tribüne oynama konusunda çok iyiydi ama
quote:
Orijinalden alıntı: birgaripgezgin
yaa aslında ortega ve okocha da tribüne oynama konusunda çok iyiydi ama
carlos varken isim üzerine tartışmaya gerek yok ...
quote:
Orijinalden alıntı: iliqueur
carlos varken isim üzerine tartışmaya gerek yok ...
Alıntıları Göster
anelka....
quote:
Orijinalden alıntı: coxackie
Alex, PVH, Uche-Högh, Gerson.
Alıntıları Göster
halâ ilk başa alexi yazmayanlar var. tamam hoidonkta süperdi amaa alexin faydaları tartışılamaz.
En Faydalı: Alex
En ünlü: Anelka
quote:
Orijinalden alıntı: wandy
halâ ilk başa alexi yazmayanlar var. tamam hoidonkta süperdi amaa alexin faydaları tartışılamaz.
En Faydalı: Alex
En ünlü: Anelka
Alıntıları Göster
bence katkı olarak alex ama isim olarak kesinlikle ortega diyorum.maradonanın veliahtı gözüyle bakılıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: ax
bence katkı olarak alex ama isim olarak kesinlikle ortega diyorum.maradonanın veliahtı gözüyle bakılıyordu.
Alıntıları Göster
Maradonanın veliaht ilan etmediği bir ben kaldım zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Lightandwithlove
Alıntıları Göster
Ankete çevirsene.
quote:
Alıntıları Göster
Roberto Carlos en ünlüsüdür bence de, sonuçta yaşayan bir futbol efsanesi, her zaman dünyanın en iyi 50 futbolcusu arasına girer. Mevkisinde dünyanın bir numaralı ismi olarak akla gelen birisi. Katkısı tartışılır ama diğer söylenenlerin hiçbiri Carlos kadar ünlü değil bana göre
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
Roberto Carlos en ünlüsüdür bence de, sonuçta yaşayan bir futbol efsanesi, her zaman dünyanın en iyi 50 futbolcusu arasına girer. Mevkisinde dünyanın bir numaralı ismi olarak akla gelen birisi. Katkısı tartışılır ama diğer söylenenlerin hiçbiri Carlos kadar ünlü değil bana göre
Alıntıları Göster
Bana göre ligde katkı olarak alex
Avrupada katkı olarak son zamanlardaki oyuncular arasında Deivid.
Fenerde bu isim tartışılır ama Galatasarayda tektir.
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
Alıntıları Göster
İsim olarak; Carlos > Anelka > Ortega > Alex > Schumacher > Okocha (bizden sonra efsane oldu) > PVH Katkı olarak; Alex > PVH > Okocha > Revivo
quote:
messi,aimar,carrusca,ortega,diego benim hatırladıklarım bunlar kafamı yorsam bi bu kadar daha çıkartırım
quote:
Orijinalden alıntı: birgaripgezgin
quote:
messi,aimar,carrusca,ortega,diego benim hatırladıklarım bunlar kafamı yorsam bi bu kadar daha çıkartırım
Alıntıları Göster
kesinlikle hoijdonk
quote:
Orijinalden alıntı: dark alien
kesinlikle hoijdonk
Alıntıları Göster
Fenerbahçeye katkısı olan en büyük yabancı tartışmasız Baliçdir. 27M€ artı oynadığı futbol..